Gaveidéer til barnedåben

Forsiden » Forside » babyudstyr » Gaveidéer til barnedåben

Gaveidéer til barnedåben

Denne artikel er sponsoreret af minigo.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og minigo.dk og minigo.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

De fleste kender problemer med at skulle finde på den rigtige gave til barnedåben. Det kan være svært at finde den helt rigtige gave og når man endelig gør har andre fået samme ide, som en selv. Herunder kommer der nogle forslag til hvilke gaver du kan give og de nybagte forældre med sikkerhed vil sætte pris på.

Til når barnet starter i dagpleje

Dem af jer, som allerede er forældre kender nok allerede problematikken omkring når ens barn starter i dagpleje og jord og falde rundt på græsset er det sjoveste af det sjoveste. En gave, som enhver forældre vil blive glade for er en flyverdragt til deres barn. Sørg gerne for at tilpasse størrelsen med hvilken årstid der er barnedåd, så barnet kan få fornøjelse af flyverdragten i den rigtige sæson og ikke er vokset ud af den, inden den kommer i brug.

 

En ide er en Molo flyverdragt, den fås i flere farver og modeller, så den kan sagtens findes til både drenge og piger. Hvis i skal til barnedåb udenfor flyverdragt sæson kan den også oftest købes på udsalg. F.eks. på Molo udsalg.

55d6d3d8ddd5cimg_0257

Barnet med de sportslige forældre

De fleste kender de typer, som bruger halvdelen af hverdagen nede i træningslokalerne eller nede i den lokale idrætshal. Mange forældre opgiver ikke deres sportsgren når de får børn og de fleste har også et ønske om at gøre deres børn lige så interesseret i deres sportsgren, som dem selv. Derfor kan det være en god ide at give noget til barnet, som relatere sig til sport.

 Små træningssko

Der er ikke noget mere charmerende end små babysko og de kan også fås så babyen kommer til at ligne en ny sportsstjerne. En god ide når i tænker at give sko i dåbsgave, så skal i huske at babyer vokser hurtigt, så køb gerne skoen lidt større end hvad barnet bruger nu. Så får babyen glæde af skoen lidt længere tid og måske på et tidspunkt hvor han eller hende kan gå. En ide til en babysko med et sporty look kan være de søde Adidas kondisko til babyer. Skoen koster omkring 150 ,- og kan fås i flere modeller.

 54ec3d6b1c25fimg_0864

Træningstøj

Hvis barnet ofte er med mor og har i sportshallen, så er der ikke noget, som skaber mere opmærksomhed end når et barn lille i et lille træningssæt. En god model og hvor kvaliteten er holdbar er f.eks. Adidas. Der findes også andre modeller og andre mærker, som Hummel. Alle modeller er gode, det vigtigste er at du finder en størrelse og et mærke, som du ved passer til parret og barnet.

 

56a72a061472dimg_0179

Gaven til de helt små

Nogle gange bliver babyer døbt hurtigt efter de er blevet født og derfor skal man finde en gave, som passer til en helt nyfødt. Det kan være svært, men i den alder mangler de fleste forældre mange ting til deres børn. En speciel gave ide kan være at lave en kurv og samle en masse pakker, hvor man køber alt fra små strømper, hagesmæk og nogle forskellige bodystocks. Det er en gave, som med sikkerhed vil falde i god jord ved forældre der næsten lige er blevet forældre. Du kan flere gode idéer til de helt små på småfolk udsalg.

Mangler du endnu mere inspiration kan du se flere tilbud på børne- og babytøj

| 2017-06-18T07:23:40+00:00 september 21st, 2016|Babytøj og børnetøj, babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.