Genfind lysten efter fødslen

Forsiden » Forside » Gravid » Fødsel » Genfind lysten efter fødslen

Genfind lysten efter fødslen

Denne artikel er sponsoreret af eroti.dk og lovebuddy.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

For nogle kvinder er de nedre dele et ømt emne både fysisk og psykisk efter fødslen. Det kan altså være svært at finde lysten og modet til at have sex efter fødslen.

Verden er anderledes efter, du har velkommet et barn til verden. Meget forandrer sig, og meget vinker man farvel til, når forældreskabet begyndes; men godt samleje er der ingen grund til at stoppe efter en fødsel. I denne artikel hjælpes du til at slippe frygten, finde metoderne og vigtigst lysten til at starte et sundt, spændende og givende sexliv op med din partner igen.

Hvornår er du klar?

Rent fysisk er det normal at være øm i op til tre måneder. Ingen kan diktere, hvornår kvinden er klar til sex efter fødslen. Sex skal være trygt, rart og behageligt for at være godt. Når du er øm, kan det være svært og ubehageligt med tanken om sex, og du skal derfor bare tage dig den nødvendige tid.

Kan du forberede dig?

Du såvel som din partner skal være klar til det, når I starter med at have sex igen. Er du bristet eller blevet klippet ved fødslen, kan du massere vævet med mandelolie, så det blødgøres og dermed vil eventuelle smerte mindres. Du skal slappe af ved sex – hvis du er så øm, at det gør for ondt, er der ingen grund til at fortsætte.

Hvis du er øm i mere over tre måneder, bør du kontakte lægen. I kan også vælge nogle anderledes stillinger, der er mere skånsomme i starten.

Kan I hjælpe hinanden?

Snak åbent om jeres seksuelle forhold. Når lysten skal genfindes, skal det være en fælles mission. Brug hinanden til at finde ud af, hvad der kan gøre oplevelsen af sex fantastisk igen. Væk hinandens kroppe til live ved at starte med at være sensuelle fremfor seksuelle. Dette er den mest rolige og sikre start, som nok skal hjælpe med at finde lysten tilbage.

Sex skal være en lyst fremfor en pligt. Som nybagte forældre kan det være svært også at finde overskuddet til at pirre hinanden. Revurdér sammen jeres opfattelse af sex; I skal gøre det for hinanden, af lyst til hinanden – ikke fordi I føler en pligt til det.

Nogle oplever også at have mistet lysten efter at have overværet en fødsel. Bed din partner om at være ærlig om sine oplevelser, så I sammen kan lære hinanden at kende igen – både som kærester, men nu også som forældre.

Hvordan bliver det spændende igen?

Lysten til sex kan givetvis være forsvundet mellem børnebræk, sutteklude og lortebleer. Det er sjældent, at man er mest sexet kl. halv tre med ørlende unge over skulderen. På https://eroti.dk finder dig og din partner inspiration til at genfinde den dybe og spændende lyst frem igen.

Ved at krydre jeres sexliv med nye spændende elementer oplever I givetvis en fornyet lyst og nyt mod til at tilfredsstille hinanden. Læs mere om erotisk legetøj til voksne her og indled et nyt kapitel i jeres fælles sexliv med sikkert sexlegetøj af højeste kvalitet.

| 2018-07-16T09:08:14+00:00 juli 16th, 2018|Fødsel|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.