Giv kroppen lidt igen, når du har født

Forsiden » Forside » Familieliv » Mor » Giv kroppen lidt igen, når du har født

Giv kroppen lidt igen, når du har født

Denne artikel er sponsoreret af raskrask.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Hvis du har prøvet at være gravid, eller bare kan forestille dig, hvordan det må være at bære rundt på et barn – første inde i maven og bagefter på armen. Så kan du garanteret også forestille dig, at en massage efter graviditeten ville gøre underværker.

Det kommer nok ikke bag på så mange, at kroppen udsættes for et stort fysisk pres under en graviditet. Hertil kommer nakke, led- og bækkensmerter. For ikke at glemme væskeophobning, stress og søvnbesvær. Når så det lille vidunder endelig er kommet til verden, så må man, som nybagt mor,
finde sig selv i ubekvemme og akavede stillinger i bestræbelserne på at underholde den lille ny. Og det gør man glædeligt som forældre. Det kan hverken regn, slud eller spændinger i nakken sætte en stopper for.

Men det burde det måske. For det er ikke uden grund, at kroppen sender disse signaler. Og selvom det kan være svært at finde tid til sig selv med en lille baby på skødet, så bør man alligevel

forsøge. En overbelastet krop, som ikke er i balance, kan resultere i skader og i værste fald funktionsnedsættelse senere i livet. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på sin kropsholdning og ikke mindst sin positionering, når man suser rundt med tyve bolde i luften, og skal forsøge at holde styr på huset, barnet, hunden og sommetider manden. Det kan også være en god ide at kontakte en massør. Og helst en med fysiologisk og sundhedsorienteret baggrund, da de, udover at vejlede om bedre struktur og kropsholdning, kan løsne op for spændinger og skabe balance i kroppen igen. Og hvem fortjener det mere end kvinden, som i bogstaveligt forstand har taget slæbet.

Men så er der selvfølgelig lige det med tiden

For det kan jo selvsagt være svært at finde tid til at komme ud af huset og ned på en klinik, når man har en krudtugle med ild i bagdelen som kræver konstant opmærksomhed. Men det findes der heldigvis en løsning på i dag. Det er nemlig muligt at bestille en behandler hjem til sig selv. Så man slipper for, at skulle køre frem og tilbage mellem barnepige, klinik og hjem. I stedet kan man installere den lille foran et stykke legetøj, i mens man selv nyder en massage i trygge omgivelser.

Hos raskrask.dk kan du bestille en massør hjem til dig med få dages varsel. Alle massørne er eksamineret i fysiologi, anatomi og massage, og har dermed de helt rigtige forudsætninger for at forstå kroppens signaler og behov. Ind til videre eksisterer konceptet i Aarhus og Omegn, og inden længe vil det også være at finde i resten af landets storbyer.

Giv tid til dig selv, og giv din krop lidt igen. Ingen har fortjent det mere end dig..

 

| 2016-09-13T08:33:43+00:00 september 13th, 2016|Gaveideer, Mor|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.