Gør din bil klar til børn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Sikkerhed » Gør din bil klar til børn

Gør din bil klar til børn

Denne artikel er sponsoreret af foetex.dk og kfforsikring.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når man venter sit første barn, så er der rigtigt mange ting, der skal ordnes og forberedes, så den lille kommer ud til en tryg verden. Men som alle forældre sikkert vil give ret i, så skal verdens også nogen gange beskyttes mod den lille ny. For småbørn er hårde ved tingene, hvad enten det er kæledyr, sofaborde eller bilen.

Derfor har vi sammensat en lille liste over ting, som man kan gøre for at klargøre sin bil til babyen. Nogle at tingene er absolut uundværlige, men der er også tips, som kan være rare at have, men som ikke nødvendigvis er livsnødvendige.

En sikker autostol

Dette havde i nok allerede gættet, men en sikker autostol er absolut uundværlig. Den skal være godkendt af forskellige instanser, men så har man også en stol, som kan holde i mange år. Autostole kommer i alle mulige former og farver, så det kan være lidt af en jungle at finde den rette. Sørg derfor for at lave lidt research, så du er helt sikker på, at din lille pode får det absolut bedste. Bid også mærke i at autostole faktisk har en udløbsdato så vær opmærksom, hvis du køber brugt. Find en sikker autostol her hos Føtex, hvor der er et bredt udvalg, der alle er godkendte til brug og som holder i mange år.

Sædebeskyttere

Når man installerer en autostol, så skal man huske at den faktisk skal stå der nogle år, og det kan slide på sæderne, især hvis det er lædersæder. Derfor er det en rigtig god ide at få fat i en sædebeskytter, der kan ligge under stolen. Sædebeskyttere er tykke måtter, der beskytter sæderne mod ridser og andre skader. Der er mange der bare lægger et tæppe under, og det kan da også sagtens bruges, men en rigtig sædebeskytter hjælper også sædet med at undgå trykværker efter autostolen.

Solskærme

Når man er lille, så kan solen godt være en skarp størrelse, der er ubehagelig for de små øjne. Sørg derfor for at beskytte din baby mod solen, ved at installere en solskærm. Disse fås i alle mulige modeller, som kan sættes fast med sugekopper eller lignende. Der er naturligvis også den mulighed, at få tonet ruderne permanent, men det er ikke den bedste løsning, da den lille jo ikke er baby for altid. En solskærm der kan flyttes er en rigtig god ide, da den nemt kan sætte op og fjernes på få sekunder.

Hav en fornuftig bilforsikring

Når man har bil, er det lovpligtigt, at den er forsikret rigtigt. Dette har måske lange udsigter, men der kommer en dag, hvor sønnike vil låne bilen og så er det vigtigt, at du ved om din bilforsikring også dækker det. Hvis dine børn låner bilen og laver en skade, så kan det blive en enormt kostelig affære, hvis den ikke er dækket af forsikringen. Du kan klikke her og finde en god bilforsikring, der dækker alt hvad du har behov for.

| 2017-06-18T07:23:26+00:00 april 27th, 2017|Sikkerhed|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.