Gratis ting til baby


Vordende og nuværende forældre er et købedygtigt publikum. Derfor er der naturligvis mange firmaer, der er interesserede i at gøre opmærksom på sig selv – med det håb at få nogle loyale kunder.

Gør brug af de gratis ting, som diverse firmaer deler ud af. Personligt ser jeg stort på, at det er ren markedsføring fra firmaernes side. Det er med at nyde de gratis glæder! Især når det er uforpligtende.

Badeand

Babybox fra Babysam - bestilles på nettet og kan hentes når som helst i graviditeten. Indeholder aktuelle produkter, nyttige informationer og prøver på kendte mærkevarer.

Matas Babyklub – En forkælelsespakke, mens man er gravid og en barselspakke (barselspakken kan du få i Matas fra 2 uger før forventet fødsel til 4 uger efter fødsel. Meld dig til på deres netside, tag medlemsnummeret med i din Matasforetning og få udleveret pakken.

Libero klubben – Bestilles på nettet. Bliv gratis medlem af Libero klubben og modtag bogen “Barnets første år” og gratis bleer. Jo hurtigere du tilmelder dig, jo flere tilbud vil du nå at få. Samler man mærker fra deres blepakker, kan de byttes til legetøj.

Læs også
Din ultimative guide til valg af barnevogn eller kombivogn
Find den rigtige babyslynge – stor guide
De bedste barselsgaver
Barnevogn kombivognBabyslynge oversigtbabykalenderen bog

Babymad fra Nestlé – Man kan af og til bestille gratis prøver på deres hjemmeside

Gratis sut fra MAM – kan fås fra deres side på facebook

Økobarn.dk – Der er startet en klub, under kologisk Forening, der hedder Økobarn.dk. Klubben har fokus på børns sundhed og et renere miljø. Det er gratis at være medlem. Hvis du er gravid eller har børn i alderen 0-5 mdr., kan du bestille en gratis babypakke fyldt med gode økologiske produkter til dig og dit barn. Babypakken kan bestilles fra den 5. februar 2008. Se her.

Note: Økobarn.dk udsender ikke længere gratis babypakker. De blev for populære! Dvs. for stor en udgift!

Apoteket – Små prøver fra apoteket i lille plast-taske (sæbe, creme, salve). Skal ikke bestilles og hentes bare på apoteket. Ikke på alle apoteker.

Har du flere tips til gratis ting til baby, så send en kommentar!

20 kommentarer

 1. Irene |

  Jeg fik i 2011 på apoteket i storcenter nord

 2. Juri |

  Er du med i en mødregruppe, kan du få en gratis pakke med:
  • Lansinoh HPA® Lanolin brystvortecreme
  • Lansinoh® ammeindlæg
  • mOmma® rocking kop – italiensk design til baby!
  • Gode tilbud på Lansinoh® og mOmma® produkter til mødregruppen

  facebook.com/mommaparty

 3. Peter |

  Jeg ved at de på Apoteket Rosen i København NV stadig har en gratis babypakke med apotekets egen babyserie

 4. steffie |

  hej vi lige give besked:
  pampers og babysam pakken er det samme og man kan kun vælge den ene af dem da man ellers skal betale 400,- hvis man vil have dem begge. pampers føre nemlig ikke pakkerne mere
  coop havde 2 libero pakker samt en øko pakke, men de føre dem ikke mere.
  matas køre kun med 1 pakke nu istedet for 2.
  men jeg kan andbefale gul og gratis.dk der er der tit folk der giver baby udstyr væk mod afhentning eller en kasse vand så håber det kan hjælpe lidt på det har selv fået over 10 kg baby tøj, pusletaske, legetøj,blespand og andere dejlige ting :)

 5. Randi |

  Hos BabySam kan man gratis hente Magasinet Mor, der udkommer 10 gange om året og er spækket med artikler med relevans for vordende og nybagte mødre.

 6. linda hansen |

  hejsa.
  vil bare gøre opmærksom på, at man ikke kan få babypakke hos økobarn, og ligeledes kan man i øjeblikket ikke afhente hos føtex/bilka da de har stoppet deres samarbejde med pampers.
  fik at vide, at man vil kunne få igen i uge 18, man det bliver så den fra libero, man skal afhente der fremover…
  er der i øvrigt nogle der kan fortælle mig, om ikke den pakke fra pampers og fra babysam er den samme? ser ud til indholdet er det samme, og når jeg bestiller på pampers, får jeg at vide at den skal afhentes i babysam… så mon man også kan bestille en hos babysam?

 7. Diorte |

  Nogen der ved om man kan få pakken fra baby sam selvom det er 2. barn man venter? Vil nødig ende med at skulle betale de 400 kr de truer med hvis man ikke opfylder betingelserne :o)

  • Det kan jeg da kun forestille mig, at man kan. Tænker da ikke, at BabySam skeler til, om det er barn nr. 1, 2 eller 3! Men jeg kan bestemt tage fejl, for jeg aner intet om det. Men jeg antager da, at én gratis box pr. husstand relaterer til pr. graviditet.

 8. Tina |

  Jeg var lige en tur forbi økobarn.dk, og de holder tænkepause med babypakkerne, da de har fået 20.000 medlemmer.

 9. Maria |

  Hej vil lige fortælle at man i en periode ikke får gratis pakke fra økobarn.dk i kan læse det på deres side

 10. Hej K
  Tak for dine kommentarer. De tre pakker, som du nævner, fra BabySam, Matas og Pampers er skam allerede på ovenstående liste. ;-)
  Mange hilsner

  Anette
  BabyBusiness.dk

 11. K |

  Og Babysam.dk

 12. K |

  Husk også babypakke i Matas og Pampers babypakke:)

 13. Tusind tak Joanna. Meget fint tip! :-)

 14. Jonna |

  Hej,
  De 2 pakker fra Libero klubben + Økobarn. dk kan nu bestilles på http://www.nettorvet.dk og afhentes i en af FDB’s butikker. Dejlig nemt :-)

  Hilsner
  Jonna

 15. Hej Pernille

  Ja selvfølgelig skal økobarn.dk på listen! Takker! :-)

  Mange hilsner

  Anette

 16. Pernille Knudsen |

  ny side:

  hvis man tilmelder sig på økobarn.dk, modtager man en gratis babypakke som skal afhentes i Coop. Jeg har ikke modtaget den endnu da jeg lige har fundet ud af det, men alt gælder vel når det er gratis:-)
  hilsen Pernille

 17. Hej Anja-Emilie

  Det kan sagtens være, at apotekerne ikke længere udleverer gratis små vareprøver. :-(

  Tag evt. kontakt til http://www.apoteket.dkhttp://www.apoteket.dk/servlet/apoteket/kontaktos – og forhør dig om, hvorvidt og hvor, der udleveres en lille plast-taske(kosmetikpung) med vareprøver til gravide.

  Mange hilsner

  Anette

 18. Anja-Emilie Bech |

  Hej med jer.

  Jeg er gravid i 15 uge og læste med stor interesse om overstående gratis produkter. Desværre ser det ikke ud til at apotekerne er bekendt med at man som gravid kan få en lille plast-taske med sæbe,creme og salve som I skriver.

  Hvordan ved man hvilke apoteker der er bekendt med “tilbudet” ? eller skal man spørge på alle Århus C apoteker ? :)

  Tak for en god side.

  Anja-Emilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.