[ad] Vordende og nuværende forældre er et købedygtigt publikum. Derfor er der naturligvis mange firmaer, der er interesserede i at gøre opmærksom på sig selv – med det håb at få nogle loyale kunder.

Gør brug af de gratis ting, som diverse firmaer deler ud af. Personligt ser jeg stort på, at det er ren markedsføring fra firmaernes side. Det er med at nyde de gratis glæder! Især når det er uforpligtende.

BadeandBabybox fra Babysam – bestilles på nettet og kan hentes når som helst i graviditeten. Indeholder aktuelle produkter, nyttige informationer og prøver på kendte mærkevarer.

Matas Babyklub – En forkælelsespakke, mens man er gravid og en barselspakke (barselspakken kan du få i Matas fra 2 uger før forventet fødsel til 4 uger efter fødsel. Meld dig til på deres netside, tag medlemsnummeret med i din Matasforetning og få udleveret pakken.

Libero klubben – Bestilles på nettet. Bliv gratis medlem af Libero klubben og modtag bogen “Barnets første år” og gratis bleer. Jo hurtigere du tilmelder dig, jo flere tilbud vil du nå at få. Samler man mærker fra deres blepakker, kan de byttes til legetøj.

Læs også
Din ultimative guide til valg af barnevogn eller kombivogn
Find den rigtige babyslynge – stor guide
De bedste barselsgaver
Barnevogn kombivognBabyslynge oversigtbabykalenderen bog

Babymad fra Nestlé – Man kan af og til bestille gratis prøver på deres hjemmeside

Gratis sut fra MAM – kan fås fra deres side på facebook

Økobarn.dk – Der er startet en klub, under kologisk Forening, der hedder Økobarn.dk. Klubben har fokus på børns sundhed og et renere miljø. Det er gratis at være medlem. Hvis du er gravid eller har børn i alderen 0-5 mdr., kan du bestille en gratis babypakke fyldt med gode økologiske produkter til dig og dit barn. Babypakken kan bestilles fra den 5. februar 2008. Se her.

Note: Økobarn.dk udsender ikke længere gratis babypakker. De blev for populære! Dvs. for stor en udgift!

Apoteket – Små prøver fra apoteket i lille plast-taske (sæbe, creme, salve). Skal ikke bestilles og hentes bare på apoteket. Ikke på alle apoteker.

[ad]

Har du flere tips til gratis ting til baby, så send en kommentar!