Gravid for første gang: The Big Announcement

Forsiden » Forside » Gravid » Graviditet » Gravid for første gang: The Big Announcement

Gravid for første gang: The Big Announcement

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Alle ved efterhånden, at intet er officielt før det er blevet annonceret på Facebook. I den forbindelse skulle det jo ikke hedde sig, at jeg ikke kunne være kreativ.

Rigtig mange vælger at lægge scanningsbilledet op med en lille besked. Men jeg skulle da prøve noget andet. Vi købte derfor et par mini-converse sko og tog billedet herunder, som jeg lagde op som coverbillede.

Her fik vi i bedste amerikanske stil lagt lidt tekst på, og vi mente selv, at vi var supercool og underspillet. Lige indtil afsløringen, hvor overraskende få kommenterede eller ’syntes godt om’ billedet.

Det var pokkers, tænkte jeg og da selv min gode veninde havde misset det, var noget galt. Det viste sig at folk havde overset det, troet det var en sko-reklame eller et tilfældigt billede…

gravid

Jeg har derfor smidt den kreative hat og lagt et scanningsbillede op og ganske rigtigt, så strømmer tilkendegivelserne ind. Ikke fordi jeg har brug for folks anerkendelse, men jeg har mange venner i udlandet og på Facebook bliver det lynhurtigt og meget nemt officielt for alle.

Så meget for en god idé, men sjovt var det og spændingen op til var sjov for os begge!

Hvordan annoncerede I jeres graviditet over for omverdenen? Lad endelig høre i kommentarfeltet herunder!

[ad]
| 2019-02-13T11:32:54+00:00 april 7th, 2013|Graviditet, Kreativ|

9 Comments

 1. Stine 10. september 2014 at 16:19 - Reply

  jeg er 6+1 i dag, og går og venter med stor længsel, til jeg skal til lægen når jeg er 9 uger henne… Min mand og jeg, har ikke offenligt gjort det, men jeg har været nød til på min skole, at fortælle min ene lærer det, da jeg de sidste 2 uger, har rendt på wc mere en 2 gange i løbet af en lektion 🙂 åhh ha den dejlige blære og opkast ..
  Vi snakker meget om hvornår vi skal offentlig gøre det og hvordan, skal man lave en classic scannings billede , eller være skal vi være kreative..
  til vores forældre har jeg købt, nogle hage smækker med farmor´s,mormor´s og morfar´s guldklump, som de skal have over en kop kaffe, og måske laver jeg en lille kage, der kan antyde det, så kan vi se, om de gætter det inden, de får åbnet gaven

 2. Kikki 9. april 2013 at 23:01 - Reply

  1. Gang: fik vores forældre en sut der var pakket ind , var ca 18 uger henne.

  2. Gang en billedramme med en tekst om at de måtte vente med at se mig til juli

  3. Gang fik min mor og brødre det af vide i forbindelse med at jeg var hjemme ved min mor på 1 års dagen for min fars pludselige død

  4. Gang fortalte jeg det til min mor og brødre via telefon, vi bor langt fra hinanden. Mens jeg INTET skrev på Facebook og da jeg allerede var på barsel med vores tredje barn, var der en del der fik kaffen galt i halsen da jeg tirsdag den 15. Januar 2013 skrev sent på aftenen at jeg havde født en søn

 3. Trine 9. april 2013 at 22:18 - Reply

  Synes ellers den med skoene er rigtig god! Første gang, lagde jeg et skanningsbillede op på facebook og der fortalte vi bare vores familier der. Kunne slet ikke vente med at sige det til efter skanningen, så begge vores forældre vidste det allerede i uge 5. Min mor havde fødselsdag den dag jeg fandt ud af det, så tog ud til hende med et lille bamse vedhæng til hendes troldearmbånd. Hun havde besøg af hele strikkeklubben og trak hende til side og gav hende gaven. Hun fattede ikke helt hvorfor hun fik en bamse, da det ikke er lige er hendes stil. Sagde hun ikke lige skulle sige det til andre, før efter skanningen, men hun sagde at det bestemmer du sgu ikke, og så vendte hun sig rundt og råbte “jeg skal være mormor!”
  Anden gang havde vi fortalt det min mands forældre og min lillebror. Til skanningen viste der sig at være en overraskelse derinde, så da vi ringede til folk for at sige det var gået godt sagde vi “Babyerne har det fint”, nogle fattede det og andre måtte vi gentage det ved 🙂 Jeg tog igen ud til min mor og igen havde hun besøg af strikkeklubben, det var vel tradition 😉 Viste hende billederne fra skanningen, og da hun spurgte hvad det var, sagde jeg “babyer” Sikke nogle hvin der lød rundt om bordet 🙂 På min fødselsdag noget tid efter postede jeg som tak for hilsnerne, at det havde været en god dag, og tak til babyerne i maven fordi jeg måtte ndyde maden længere end de sædvanelige 10 minutter 🙂 Ikke så opfindsomt nogle af gangene. Næste gang bliver det spektakulært 😉

  • Anette BabyBusiness 9. april 2013 at 22:44 - Reply

   Næste gang Trine?! Du er frisk! 🙂

   En sød idé med et bamsevedhæng til en egenrådig mormor! 🙂

   Vi var ikke originale overhovedet! Tror bare vi sagde “I skal være morforældre/farforældre/oldeforældre”… Husker bedst oldeforældrenes reaktion (ved første bar var vi stadige heldige at have 5 stk. oldeforældre). De blev SÅ rørte, og jublede “Så nåede vi det! Vi nåede at blive oldeforældre!”. Det var meget, meget rørende – de var dybt taknemmelige.

   Tredje gang skrev jeg det blot til mine forældre i en mail… Nu bor vi 5 timer fra hinanden og jeg var SÅ dårlig de første måneder, at jeg ikke orkede at tale med nogen. Overhovedet. Kunne slet ikke samle mig sammen til at ringe… Men ville også have, at mine forældre vidste det inden juleferien – hvor jeg ganske rigtig lå og var elendig og kun indtog vand. Har SÅ meget and, rødvin og juleslik til gode! 😉

 4. Jannie Schiller-Larsen 9. april 2013 at 22:11 - Reply

  Nå, ja og min besked på facebook var: ” tror jeg skal have mine skolepenge tilbage. Har altid lært at 1+1 er 2, men nu giver det 3

 5. Jannie Schiller-Larsen 9. april 2013 at 22:09 - Reply

  Vi havde købt en pakke sutter, som vi pakkede ind og gav til de kommende Bedsteforældre. De blev rigtig dejligt overraskede og Bedstefar måtte gå en tur udenfor, mens han kneb en tåre og Bedstemor løb rundt i huset, mens hun skreg “er det rigtigt!”
  Skal lige siges at det var første barnebarn og de havde været bedsteforældre skruk længe 😉

  • Anette BabyBusiness 9. april 2013 at 22:46 - Reply

   Nåårh en god historie Jannie! Min far bliver også langt hurtigere, og mere, rørt end min mor. Også da han hørte, at han skulle være morfar. Måske en “far og datter/lillepige” ting?

   Tror også der bliver pralet en del med børnebørn rundt omkring på de danske arbejdspladser! 😉

 6. betina hougaard 9. april 2013 at 15:53 - Reply

  Ved mit første barn havde jeg fundet gamle kaffekopper med morfar, mormor, farfar og farmor. Så fik de en lille gave da vi havde inviteret dem til middag. Så kjnne onkel og farbror + familie sidde og gætte mens de andre pakkede op. De blev meget overrasket alle mand….

 7. Rikke 8. april 2013 at 13:51 - Reply

  Jeg skrev hvor langt jeg var henne (kun uge+dag) og det gik lidt langsomt med de første kommentarer, men efterhånden som der kom flere (og meget tydelige ord som graviditet/baby) gik det hurtigere og hurtigere.
  Min kæreste lavede en “Simpsons” reference med “baby, baby, pirat” (appu og manjuhla inden 8-lingerne) der var bare ingen som forstod den… så han skrev direkte at han skulle være far et par dage senere.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.