Guide til køb af barnevogn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Barnevogne » Guide til køb af barnevogn

Guide til køb af barnevogn

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og kombivogn.dk og legbilligt.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Inden du investerer i en barnevogn, er der rigtig mange hensyn, som du skal tage højde for. En barnevogn er ikke helt billig, og derfor er det også vigtigt, at du har undersøgt, hvilke behov en barnevogn skal kunne dække hos dig. Der findes mange forskellige slags barnevogne, som er udstyret med en række forskellige egenskaber. Her i norden i et land som Danmark er det eksempelvis meget mørkt i vinterhalvåret, så her er det klart en fordel at anskaffe sig en barnevogn, der er udstyret med reflekser.

 

Det er meget individuelt, hvor meget man forlanger af en barnevogn, men også hvor meget barnevognen må koste. For nogle er det helt fint blot at anskaffe sig en brugt barnevogn, mens andre har behov for de nye og mere avancerede barnevogne på markedet.

                                                                                                                                 

Almindelig barnevogn eller kombivogn

Som det første er det en god ide at overveje, om det er en almindelig barnevogn, en klapvogn eller en kombination af begge i form af en såkaldt kombivogn. Her er det værd at vide, at en klapvogn er lavere end en barnevogn, hvorfor barnevognen tillader en bedre arbejdshøjde for dig som forælder. En kombivogn har højde som en almindelig barnevogn, hvilket også betyder, at den – når den anvendes som klapvogn – fortsat har den gode arbejdshøjde, men til gengæld er kombivognen også meget større end en almindelig klapvogn.

zv7

Det er værd at overveje størrelsen på en barnevogn, da der kan være stor forskel på, hvor meget de fylder, og det er altså ikke alle, der har plads til en kæmpe barnevogn derhjemme – eksempelvis hvis man er bosat i en lejlighed. Her er det også værd at vide, at nogle barnevogne kan klappes sammen, så de ikke fylder så meget. Det er særligt praktisk hvis man skal have barnevognen med i bilen, da det er de færreste, der ejer en bil med et stort nok bagagerum til en hel barnevogn. Køb barnevognen her.

 

Vind og vejr

Det er vigtigt, at du husker at tage hensyn til det danske omskiftelige vejr, når du køber barnevogn til dit barn. Om sommeren er det vigtigt, at barnevognen er udstyret med en ordentlig skygge, så dit barn ikke får direkte sollys på sin sarte krop, samt at der er mulighed for ordentlig ventilation i barnevognen, så dit barn kan komme af med overskydende varme.

Om vinteren er det vigtigt, at barnevognen er ordentligt isoleret, således at dit barn ikke kommer til at fryse. Her er det vigtigt at vide, at ordentlig isolering og ventilering ikke nødvendigvis er to ting, der udelukker hinanden. Når det er glat, og der kommer sne om vinteren, så er det desuden mest praktisk at have anskaffet sig en barnevogn med store hjul.

 

Fint legetøj til barnevognen

Det er en god ide at anskaffe en barnevogn, hvor der er god plads til dit barn, så du også kan have både babyalarm og legetøj til at ligge hos den lille. Hvis du står og mangler en fin bamse til dit barn, så finder du et stort udvalg på webshoppen Billig Leg, hvor de blandt andet har de populære Minions figurer. Blandt deres udvalg finder du også fint legetøj, der passer til de lidt ældre børn, hvis du også har sådan nogle derhjemme eller mangler en fin gave til en børnefødselsdag.

| 2017-06-18T07:24:21+00:00 oktober 1st, 2015|Barnevogne, Kombivogn, Legetøj|

One Comment

  1. Scott Dollerup 7. december 2015 at 07:16 - Reply

    Hej Camilla
    Vil bare sige super godt og brugbart indlæg, mange tak. Har du nogle specifikke anbefalinger. Der er mange anmeldelser af barnevogne på nette det kunne være rart med din mening.

    Mvh
    Scott

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.