Har du en baby på slæb nytårsaften…

Forsiden » Forside » Familieliv » Mor » Har du en baby på slæb nytårsaften…

Har du en baby på slæb nytårsaften…

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og foerstegangsmor.wordpress.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

…eller nyder du at have din søn/datter med for første gang?

Jeg har altid haft det sådan, at nytårsaften var årets festlige og kulinariske højdepunkt. Jeg har forberedt mig i uger op til; hvor skal festen holdes, hvilken kjole skal jeg have på, hår, negle, make-up, menuen og meget andet. Selve aftenen var forbeholdt en masse fest og ballade, hvilket gik hånd i hånd med en passende mængde alkohol…

champagneI år var det så tid til at ryste posen med traditioner, rearrangere og omfordele. For hvordan gør du lige, når du har en baby med? Tør vi tage ud, eller foretrækker vi at blive hjemme? Hvilke forholdsregler skal vi tage? Der rejser sig en del spørgsmål…  Men vi blev enige om at gøre som vi plejer – i den udstrækning det kunne lade sig gøre.

Det, der forblev præcist som det var, var det gode selskab, heldigvis! Og at vi tog af sted, nøjagtig som vi plejer. Menuen stod også i år på hjemmekokkereret gourmet, vi har vores egen stjernekok nemlig!

Færre og bedre drikkevarer
Det, der blev ændret en smule, var mængden af alkohol, der blev reduceret kraftigt. Til gengæld gik vi en klasse op – mmmmmm! Det kan man jo ikke ligefrem klage over!

Alkoholfrie drinks

Og det, der blev ændret helt, var midnatsritualet… Det startede med, at baby vågnede præcist på slaget tolv. Så da de andre skulle til at skåle og synge “Vær velkommen”, måtte kæresten ind og sørge for sut. Da baby ikke ville sove, blev vi enige om at sende de andre ud, og se på nytårskrudtet, mens vi blev indenfor med lillemanden.

Det viste sig at være en fantastisk prioritering, fordi baby var fuldstændig helt og aldeles ellevild og helt med på det der flotte fyrværkeri, man kunne se fra vinduerne på 1. sal! Han grinede, smilte og sprællede i iver, det var en fryd at se! En rigtig god start på de nye nytårstraditioner, så vi sikrer at han ikke bliver bange for bragene.

fyrværkeri

Og så sov han! Helt til kl. 4, da vi kom hjem og forsøgte at liste ham over i hans seng… Men vi havde sådan nydt at have vores førstefødte med til nytårsfest for første gang, så vi var helt klar på endnu en babytørn inden vi skulle sove!

Sikke en fest vi har haft nu i nat…

Hvordan gik det hos dig?

Skrevet af Tina Bjerrum

Gæsteblogger på Babybusiness

Læs også Tinas egen blog: Hjernesalat fra en førstegangsmor

| 2017-06-18T07:29:15+00:00 januar 5th, 2014|Mor|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.