Helt nyt: Farverige sangfugle fra Kay Bojesen

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Børneværelset » Helt nyt: Farverige sangfugle fra Kay Bojesen

Helt nyt: Farverige sangfugle fra Kay Bojesen

Denne artikel er sponsoreret

NYHED: Kay Bojesens sangfugle fra 1950’erne er endelig sat i produktion!

Du kan købe den originale Kaj Bojesen fugl online hos Kop&Kande eller RoyalDesign til 499,95

 

Sangfugle fra Kay Bojesens terrase
På Kay Bojesens terrasse i huset Bella Vista ved Bellevue var der fuldt af blomster, kurvemøbler og fugle. Der er ikke svært at forestille sig, at Kay Bojesen dér fandt inspirationen til den sorgløse sangfugl, som han designede i 1950’erne og malede i hånden med muntre farver.

Det glade udtryk og de moderne linier levner ikke tvivl om, at fuglene Ruth, Pop, Otto, Kay, Peter og Sunshine tilhører den Bojesen’ske trædyrsfamilie! Selvom de ikke er et forsøg på at skabe kopier af virkelighedens dyr, er fuglene så livagtige, at man sagtens kunne forestille sig, at de brød ud i sang ved synet af solopgang over Øresund.


Fugle med personlighed og navne
De søde sangfugle er lavet i massivt bøgetræ og derefter malet i hånden. Sangfuglen fås i 6 forskellige varianter: Kay (Blå), Ruth (Lyserød), Peter (Sort), Otto (Grå), Pop (Orange), og Sunshine (Grøn). Sangfuglene er produceret af Rosendahl, og kan fås til lige under 500 hos:

>> Kop&Kande

>> RoyalDesign

songbird kay bojesen blue
Sangfuglen Kay
Den blå sangfugl Kay er opkaldt efter mesteren selv, der var stor fan af farven blå. Kay Bojesen var altid enten iført ulasteligt blåt jakkesæt, skjorte og slips – eller hvid arbejdskittel. En herre med sans for underspillet, diskret elegance!

Vi er ret vilde med de nye farverige fugle! Fuglene vil være oplagte som dåbsgave, navngivningsgave, til pynt på børneværelset – eller måske på mors og fars reol eller skrivebord! – Og kan ikke undgå at blive et arvestykke. Husker du også den gamle Kaj Bojesen abe?

Hvilken er din favorit?

Køb dem hos Kop&Kande eller RoyalDesign.

By | 2017-06-18T07:43:44+00:00 februar 16th, 2012|Børneværelset, Dåbsgave|

2 Comments

  1. Lizette Schumann 21. februar 2012 at 20:44 - Reply

    Jeg byder de små pipper velkommen….. Jeg har ikke noget imod at have hele serien – de er også søde hver for sig !

  2. Helle 16. februar 2012 at 10:15 - Reply

    Hvor er de fugle bare smukke……..godt man har fødselsdag lige om snart. Jeg elsker den blå, synes den er meget skandinavisk og minder mig om ophold i mine forældres sommerhus i Ho.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.