Hjælp kvinden efter en hård fødsel

Forsiden » Forside » Familieliv » Mor » Hjælp kvinden efter en hård fødsel

Hjælp kvinden efter en hård fødsel

Denne artikel er sponsoreret af sainttropez.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Hver dag gennemgår flere hundrede kvinder den smerte, der er forbundet med en fødsel. En smerte, der uden sammenligning også gør, at man som kvinde har et behov for en smule forkælelse efterfølgende. I artiklen her har vi samlet nogle råd til, hvad man som mand kan gøre for at gøre tiden efter en fødsel nemmere for kvinden. For selvom man selvfølgelig også som mand er følelsesmæssig påvirket efter kvindens fødsel, er man nødt til at yde lidt ekstra i forhold til den kvinde, der har født ens barn.

Hun skal ikke tænke på andet end afslapning

Det er utrolig hårdt at føde et barn, og uagtet at hele affæren er lykkelig, kræver det umenneskelige kræfter, hvilket resulterer i, at kvinden er relativt afkræftet efter fødslen.

Derfor må det være mandens opgave at tage sig af alle de huslige pligter, hvad end der er tale om støvsugning, opvask eller havearbejde. Og det er vigtigt, at man som mand ikke giver udtryk for, at det er en træls opgave, men at man omfavner opgaven og hjælper til helt uopfordret.

Hjælp hende med at shoppe tøj

Foruden rengøring skal man også hjælpe kvinden med at få købt nyt tøj. I forbindelse med en fødsel begynder man nemlig at smide de ekstra kilo, som man har taget på under fødslen, og det betyder, at man ikke nødvendigvis kan passe de T-shirts, bukser og sweatshirts, som man kunne passe før. Som mand og partner er det i den forbindelse din opgave at sørge for, at kvinden ikke pludselig står uden en trevl på kroppen. Og det er ikke bare en svær opgave – den er næsten umulig. For hvis der er noget, man ikke skal blande sig i, er det en kvindes tøjstil.

Men faktisk findes der et trick, som gør opgaven en smule lettere. I stedet for at gå efter smarte kjoler og nederdele skal man nemlig bare købe basic tøj. For uanset personlig stil og karakter har enhver kvinde behov for basic T-shirts og bukser i sin garderobe. Du kan se basic T-shirts til kvinder lige her. Så bliver det ikke nemmere.

| 2018-10-29T09:33:33+00:00 oktober 29th, 2018|Mor|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.