Husk at få taget gode billeder mens tid er

Forsiden » Forside » Digitalt » Husk at få taget gode billeder mens tid er

Husk at få taget gode billeder mens tid er

Denne artikel er sponsoreret af
Alle links markeret med orange er sponsoreret

I disse tider, hvor langt størstedelen af alle fotos tages med mobiltelefoner, er det vigtigt, at vi ikke glemmer, at der stadig findes kvalitets kameraer, kan tage rigtigt gode billeder. Der er ganske vist kommet rigtigt gode kameraer p de nye mobiltelefoner, men masser af megapixel og blitz, men der er ingen tvivl om at de ikke kan leve op til et ægte kamera.

Det er en uheldig tendens, for virkelig mange mennesker får aldrig fotograferet deres børn ordentligt, mens de er helt små. Det er alt sammen billeder på Instagram, Facebook og Snapchat taget med deres telefon. Det er en skam, da de vil komme til at savne ordentlige billeder i fremtiden, når børnene er blevet store.

Derfor siger vi, sørg for at få taget gode billeder af dine børn, mens du stadig har muligheden for det.

Anskaf dig et ordentligt kamera

Det er vigtigt, at man har et ordentligt kamera, når der skal taget gode billeder. Kameraet skal kunne tage billeder i tilpas høj opløsning og gerne i al slags lys. Hvis man vil være helt på den sikre side, så skal man anskaffe sig et spejlreflekskamera eller det lige, der tager de mest enestående billeder og ikke engang er så forfærdeligt dyre.

Der findes et stort udvalg af gode kameraer online, både spejlrefleks, almindelige digitalkameraer og action kameraer. Klik her og se hvad du har af muligheder. Du vil ikke fortryde det, hvis du sørger for at få et godt kamera, så du kan forevige de værdifulde øjeblikke med dine børn.

Du kan tage gode billeder både mens de leget og laver andre sjove ting, men der er også en oplagt mulighed for at få et par gode portrætter af dem.

Få ro til portrættet

Det er naturligvis ikke altid lige nemt, at få de små til at sidde stille, mens der skal tages billeder. Men det er der heldigvis råd for, for en sikker vinder er at give dem et stykke legetøj eller en bamse, når billedet skal tages. Det får dem til at holde sig i ro og man kan bedre få deres opmærksomhed. De helt fantastiske bamser fra Jellycat er et godt valg, da de er i højeste kvalitet og samtidig enormt nuttede. Det er noget der vil fange dit barns opmærksomhed, så du kan fået taget et godt billede.

Se udvalget af Jellycat her og kom rigtigt godt i gang med, at få nogle uforglemmelige billeder af dine børn. Dit fremtidige selv vil takke dig, så du ikke en dag opdager, at du kun har Instagrambilleder med sepiafiltre eller andre fjollede effekter.

| 2018-01-22T10:00:33+00:00 april 27th, 2017|Digitalt, Familieliv|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.