Hvide pusleborde i romantisk stil

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Hvide pusleborde i romantisk stil

Hvide pusleborde i romantisk stil

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og ethjem.dk og taenk.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Selv om et puslebord langt hen ad vejen er en ren praktisk foranstaltning, så må det jo gerne se godt ud på værelset!

Puslebord i hvidt træ

Jeg har fundet en forretning, der hedder Et Hjem. Her sælges møbler til både store og små i romantisk hvid stil. Alle møblerne er i træ, og findes både som “standardmøbler” eller udføres efter specifikke mål. Blandt andet sælger Et Hjem indbyggede skabe efter mål. Jeg elsker indbyggede skabe! Her kan der være noget i, og så er de efter min mening bare meget bedre integreret i et værelse end fritstående skabe.

Forretningen eksisterer også fysisk i Charlottenlund. Besøg Et Hjems webshop.

Se i øvrigt også Forbrugerrådets test af pusleborde.

| 2008-05-20T05:08:25+00:00 september 17th, 2006|Babyudstyr, Børneværelset|

One Comment

 1. Susu B. 23. november 2011 at 00:15 - Reply

  Find hellere en anden butik. De er mega uforskammede derinde. Når først de har fået deres penge, skal man ikke regne med nogen form for service.
  Jeg købte for nylig en juniorseng til min søn derinde nogle dage før de skulle flytte butikken til Hillerød. Vi blev tilbudt at købe en udstillingsmodel. Den havde ikke en tremme, hvilket vi gerne ville have, men ekspedienten sagde at hun sagtens kunne hente en med fra lageret, da hun skulle derhen næste morgen. Ligeledes skulle hun hente en madras med, som vi også købte. Vi betalte og tog glade hjem.
  Dagen efter hentede min mand seng og madras. Der var bare ingen tremme med som lovet 🙁 Og der manglede skruer og samlevejledning. Vi ringede derind og fik at vide, at vi kunne hente skruer og vejledning, men tremmen havde de ikke. Vi måtte atter køre en tur til Lyngby, men kom hjem uden tremmer.
  I løbet af de næste dage snakkede vi med den ene medarbejder efter den anden for at få den lovede tremme. Alle kastede bolden videre. Til sidst skrev vi en sur mail, og blev så kontaktet af den medarbejder, der solgte os sengen. Nu benægtede hun fuldstændigt, at hun havde lovet os tremmen, og sagde, at vi bare kunne levere sengen tilbage, hvis vi ikke ville have den. Hun var så grov og løj os direkte op i ansigtet flere gange under samtalen. Vi var dybt rystede over den behandling…
  Til sidst kom vi dog frem til, at vi selv måtte køre helt op til Hillerød og hente tremmen, hvis vi ville have den. Det gjorde vi så, da vi jo måtte have den. Men det var den forkerte tremme, vi havde fået. Atter måtte vi en tur til Hillerød, da butikken slet ikke tager ansvar for noget som helst…. Den besparelse vi havde fået ved at købe en udstillingsmodel er slet ikke det værd i forhold til al den bøvl, tid og benzinpenge, vi har brugt på sagen.
  Magen til uforskammethed og dårlig service skal man lede længe efter. ØV!!!!!! 🙁

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.