Hvilket garn er sundest til børn?

Forsiden » Forside » Børnetøj » Babytøj og børnetøj » Hvilket garn er sundest til børn?

Hvilket garn er sundest til børn?

Denne artikel er sponsoreret af kukuk.dk og babybusiness.dk og da.wikipedia.org og minandenside.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når det kommer til vores børn, vil vi altid gerne dem det bedste. De sidste par år er der dukket en del webshops op i Danmark, som sælger garn i alverdens slags, farver og materialer. Garn er som sådan ikke noget nyt, men det at vi nu kan bestille online, gør det heldigvis nemt og bekvemt at få fingrene i. På grund af det store udvalg af garntyper spørger rigtig mange brugere om, hvilke garntyper vi anbefaler, og hvilket garn er det sundeste for barnet.

Garn kommer i mange forskellige typer, og i dette indlæg anbefaler vi særlig tre typer, som vi står inde for, når det kommer til dit barn sundhed. Alle tre typer forhandles hos Kukuk.dk

sund garn til børn

Alpaca Garn

Alpaca garn er meget populært, da det har en naturlig fiber, som kommer fra Alpakaen i Sydamerika. Selve strukturen ligner fåreuld, og er slidstærk samt blød hvorfor rigtig mange forældre vælger at bruge Alpaca Garn, når de strikker eller køber tøj. Hvis man sammenligner med fåreuld, er Alpaca varmere og indeholder 0 % lanolin, hvorfor den ikke er allergifremkaldende.

Hvis du er bekymret for om, Aplaca garnet kommer i den rigtige farve, kan du være helt rolig. Fibren har 22 naturlige grundfarver med flere hundrede nuancer.

Garn af uld

Uldfibre er i deres grundform forholdsvis grove i fibret. Typen er kendt for at være god til at modtage og holde på varmen og er af den grund også en af de mest populære i verden. Langt de fleste shops som sælger garn af uld, bruger en ren form som sikre en lang holdbarhed mod slid og brug. Uld kan sagtens vaskes i maskinen, og farven varierer alt efter hvilken race får, ulden kommer fra.

Silke garn

Silke er blevet brugt i flere tusindeår i Asien på grund af dens stærke og gode egenskaber, når det kommer til tøj og garn. Det er et fint og stærkt fiber, som kommer fra konen, der spindes af silkelarven (der bliver til sommerfuglen). Det er faktisk et af de stærkeste fibre i verden, og med tiden får garnet et rustik udseende, når det spindes.

Tip: Du kan bruge silke sammen med uld, hvis du ønsker at give uld ekstra styrke.

Silke er utrolig sund, og vi vil til enhver tid anbefale det til dine børn.

Andre kilder

 

| 2017-06-18T07:24:46+00:00 juni 23rd, 2015|Babytøj og børnetøj, Økologisk børnetøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.