Hvorfor græder babyer? Lær at forstå de 5 grundlæggende typer for gråd

Forsiden » Forside » Gravid » Fødsel » Hvorfor græder babyer? Lær at forstå de 5 grundlæggende typer for gråd

Hvorfor græder babyer? Lær at forstå de 5 grundlæggende typer for gråd

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og dunstanbaby.com og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Christina Bonde der til dagligt driver Baby Sensory har netop sendt mig dette gode råd, som jeg straks vil videregive til Jer, mine læsere:

Christina skriver:

Har du lyst til præcis at finde ud af, hvad dit barn forsøger at sige til dig?
Aldrig igen behøver udmattede mødre eller fædre at se op i himmelen af fortvivlelse, når deres baby stadig græder efter bleskift og madning.

Der er blevet udviklet et system, der giver en forståelse af, præcis hvad en nyfødt “siger”, og  som har vendt op og ned på livet hos millioner af søvnmanglende forældre verden over. The Dunstan Baby Language er enkelt og virker – stort set – hver gang. Din nyfødte bruger kun fem “ord”. Hvis du lærer, hvad de er, behøver du ikke længere at løbe hele check listen igennem kl. 3 om natten, mens den lilles gråd når hysteriske højder.

Babyer anvender et ord for “Jeg er søvnig”, et for “Jeg skal skiftes”, et for “Jeg er sulten”, et for “Jeg skal bøvse” og et for “Jeg har luft i maven”. Og det er uden betydning, hvilket sprog der tales, “ordet” er altid det samme.
Når du har lært at genkende ordene, har du lært The Dunstan Baby Language og du kan opfylde din babys behov hurtigere og med mindre stress – for jer begge.

Hver nyfødt kommunikerer fra fødselen til tre måneder.
Det er ikke et tillært sprog, det er mere en naturlig måde for en baby at udtrykke sine fysiske behov. De lyde, der anvendes, er baseret på babyens fysiske reflekser. For eksempel, når en baby er sulten, vil den begynde at sutte, og når lyd tilføres refleksen, skabes “ordet ” for sult. Jo hurtigere ordet genkendes, des hurtigere kan forælderen svare ved at give mad.

Dunstan Systemet lærer dig at tune dine ører ind på hver lyd.

Helt grundlæggende:
Lyden for sult er “neh”
Lyden for søvnig er “owh”
Lyden for luft i maven/smerter i den nedre mave er “eairh”
Lyden for bøvse er “eh”
Lyden for bleskift er “heh”

For at høre rigtige eksempler på disse lyde, log på hos dunstanbaby.com eller søg på “Dunstan Baby Language Sampler” på Youtube.

Det er helt utroligt!

| 2017-06-18T07:57:21+00:00 juni 29th, 2010|Fødsel, Gæsteindlæg|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.