Ideer til underholdning af baby i bilen

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Autostole » Ideer til underholdning af baby i bilen

Ideer til underholdning af baby i bilen

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og juniorbusiness.dk og partner-ads.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og lillebi.dk og babybusiness.dk og lillebi.dk og babybusiness.dk og babytorvet.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og ogbrinch.dk og babybusiness.dk og paradisvej.com og babybusiness.dk og paradisvej.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]

En lille taske fyldt med god underholdning og lækre sunde snacks til køreturen kan anbefales, når I skal på en længere køretur. For de allermindste har du her en oversigt over sjovt legetøj, I kan sætte fast i bil eller autostol.

Dine baby-i-bil tips
Brug endelig kommentarfeltet nederst til at videregive dine gode tips til underholdning af baby i bilen!

Baby i bil

Til tumlinge er det godt at have lidt ekstra med. Pak gerne en lille børnetaske til dem. Denne kan evt fyldes med yndlingscd’er, yndlingsbamsen, et par gode bøger, som er små nok til at de selv kan sidde med den, og evt. også et stykke nyt legetøj, som kan underholde, når der ikke er andre midler.

En madpakke fyldt med snacks plejer også at være kærkommen hjemme hos os. Input til indhold: havrefras (det har mine børn elsket at “snacke i” og det må siges at være OK sundt), små rugbrødsmadder, frugtstænger, rosiner, forskelligt frugt tørret som frisk (men hold igen med tørret frugt; for det kan give en meget aktiv mave!), og evt. gulerodsstænger. En vanddunk er fast inventar på en lang køretur.

Rice opbevaring
Se flere madbøtter mm. fra Rice hos SilleogSylvester.dk!

Når rengøring er alt værd
Lad mig hurtigt slå fast: Bilen bliver ikke pænere at have spisende børn ombord… Men intet en rengøring ikke kan klare. Og nul babygråd indespærret i en bil er meget rengøring værd!

Legetøj til bilen
Fin solskærm fra Lamaze, som beskytter dit barn mod solen. Farverige insekter underholder dit barn på køreturen. Den bløde stang kan tages af så barnet istedet kan få legetøjet ned til sig. Hver figur har sin egen unikke lyd – piben, klirren eller knitren. Solskærmen sættes fast på bilruden med de to solide sugekopper.

129 kr. hos Lillebi.dk
Legetøj til bilen
Sjovt aktivitetscenter til de kedelige køreture, der nu bliver forvandlet til sjov og ballade på bagsædet.

Musiske fødder spiller musik, samtidigt med at tæerne blinker når baby sparker til pladen, dukkerne og spejlet, de glade farver, altsammen er med til at underholde baby, og gøre køreturen til en sjov oplevelser der samtidig udfordrer babys sanser.

199 kr. hos lillebi.dk
Legetøj til bilen
Aktivitetsbøjle med 3 fine vedhæng, bl.a. en spillende flodhest samt en sød frø med spejl. Aktivitetsbøjlen er nem at sætte på klapvognen, barnevognen eller autostolen og er med til at styrke barnets finmotoriske færdigheder og sanser. Udskifteligt batteri. Findes i 3 forskellige farver.

279,95 kr. hos babytorvet.dk
Legetøj til bilen

Tag ræven Victor med på tur, den venlige ræv kan sættes på autostolen, kravlegården, sengen eller hvor man lige trænger til en ræv. Massere af sjove aktiviteter såsom raslelyd, rysteben, spejl og bjælde.

Læs også Syng med dit barn

209 kr. hos ogbrinch.dk
Legetøj til bilen

Den sødeste autoabe, til at sætte på den lille babyautostol. Med spejl og mange sjove aktiviteter, hiv den i halen og den vibrere, magneter i hænderne og ranglelyde i fødderne. Kan efterfølgende bruges som lille sovedyr eller som aktivitetsleg. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen i et pudebetræk.

229 kr. hos paradisvej.com
Legetøj til bilen

Underholdning på farten – mobile som nemt fastgøres (med velcro) til autostolen. Haba mobil til autostol.

149,95 kr. hos paradisvej.dk

[ad]
| 2017-06-18T07:47:51+00:00 juli 11th, 2011|Autostole, Familieferie|

5 Comments

 1. Marie 12. juli 2011 at 17:06 - Reply

  Vi har valgt den billigere “dvd-løsning” da vi også tit tager tog. Vi har downloadet små Peter Pedal-afsnit på IPhone og så købt en holder til den med sugekop til vinduet. Den sætter vi fast foran autostolen på vinduet eller på stængerne til nakkestøtten med et af mors hårelastikker. Og så er der underholdning på turen. Eneste ulempe er hvis folk ringer/sms’er for så stopper den + lidt lille skærmbillede :-). Men det er billigt – holderen koster ca 100 kr… Hvis man har iPhone el.lign i forvejen 🙂

  • Anette BabyBusiness 12. juli 2011 at 18:35 - Reply

   Vi er også meget glade for DVD til bilen herhjemme! Elsker den maskine! Men syntes først film rigtig fængede, da de var meget tæt på 2 år. Vores personlige udfordring med aktivering på kedelige bilture var størst ml. 0 og 1 år. Altså på lange bilture = længere end en god lur varer…

   Tak for godt tip Marie! Iphone (smartphone generelt) er da oplagt!

   Fik i øvrigt forleden dette tip:

   Hej Anette.

   Vil lige gøre lidt reklame for de her spil til helt små børn, som er lavet til ipad. Synes de er super fede og Vores søn på 1 år, synes allerede at ordspillet er ret sjovt.

   http://www.fusentast.dk/

 2. sanne 12. juli 2011 at 09:29 - Reply

  Det var meget imod min vilje, men da vi skaffede os et dvd-anlæg, blev køreturen meget mere behagelig.
  Ellers er små fingerdukker til et lille teaterstykker også en vældig idé, -og dem kan man jo også sidde og sutte lidt i, eller som ældre søster komme med indspark til hvad stykket nu skal handle om.

 3. Rikke 11. juli 2011 at 16:09 - Reply

  Jeg har hørt at man ikke må give børn under 3 år tørret frugt, herunder rosiner, pga risiko for svampesporer… (gælder selvfølgelig ikke hvis det er blevet kogt som fx sviskemos).

  • Anette BabyBusiness 11. juli 2011 at 16:29 - Reply

   Det er korrekt, at man skal begrænse indtaget af rosiner til børn under 3 år. Højst 50 gram ugentligt. 🙂

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.