iGuy har fødder og arme – fås i flere forskellige farver – og er et iPad cover, som kan stå selv og har en sjov og intuitiv indgangsvinkel til brug af iPad. Samtidig kan vi forældre lægge nervøsiteten til side, når vores børn famler med (vores!) iPad…

iPad’en er et super redskab til at give børn legende læring og underholdning. Videoer, spil og apps bliver hurtigt meget populært hos de mindste.

På siden af iGuy er de to arme som “menneskeliggør” iPad coveret. De fungerer godt for børnene at holde fast om. Ligeledes tager de også godt fra, hvis (når!) iGuy inkl. iPad falder på gulvet..
Billede via flickr.com

Nogle gange bevæger små arme og ben sig meget stærkt: Ting vælter, bliver tabt eller kastet på gulvet i ren glæde over at have set en sød ko!

Ryger en iPad på gulvet så er sandsynligheden for, at glasset smadrer, meget høj. Derfor har Speck udviklet det børnevenlige, og i høj grad voksenvenlige, iPad cover, som ovenikøbet fungerer som en stander.

iGuy iPad cover populært verden rundt
iGuy er født og opvokset i USA, og er blevet meget populær verden rundt, fordi han er nem for små hænder at holde. Samtidig yder han top beskyttelse til (forældrenes bekostelige…) ipad.

Hvad er iGuy lavet af?
iGuy er lavet af EVA skum, også kendt som ekspanderet gummi eller skumgummi. Denne type skum er meget blød og stødabsorberende. Vigtigt i hænderne på børn!

EVA-skum er et materiale som bliver brugt i vid udstrækning inden for forskellige industrier og områder så som; Stødabsorberende soler i sko, gulvmåtter til træning, sportsmåtter, legetøj mm. Eksempelvis er danske bObles også produceret i EVA skum.

EVA skum-materialet er CE-mærket, og overholder dermed europæiske standarder for produktion, sundhed, miljø og sikkerhed.

Høj brugertilfredshed
En enkelt kommentar fra en bruger fra Amazon.com, der siger følgende; “it has been stepped on, tumbled and tossed, and took about a 6,2 foot fall from the top. It bounced and the iPad is fine!”

De to ben giver en god solid bund, så iPad’en kan stå på et bord eller lignende. Faktisk fungerer benene også som et godt “afstandsstykke”, når børnene ligger på sengen med en pude i ryggen og vil se film.

Passer alle iPad modeller
iGuy er designet til at kunne passe til alle iPad modeller. Ligledes er den fuld funktionsdygtig, mens iGuy er fastmonteret, med adgang til alle iPad’ens porte.

Skummen lugter en smule i starten hvilket aftager efter en uges tid.

iGuy kan købes hos CoverMe.dk