iGuy – sjovt og sikkert iPad cover til børn

Forsiden » Forside » Legetøj » Babylegetøj » iGuy – sjovt og sikkert iPad cover til børn

iGuy – sjovt og sikkert iPad cover til børn

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og coverme.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og flickr.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreretiGuy har fødder og arme – fås i flere forskellige farver – og er et iPad cover, som kan stå selv og har en sjov og intuitiv indgangsvinkel til brug af iPad. Samtidig kan vi forældre lægge nervøsiteten til side, når vores børn famler med (vores!) iPad…

iPad’en er et super redskab til at give børn legende læring og underholdning. Videoer, spil og apps bliver hurtigt meget populært hos de mindste.

På siden af iGuy er de to arme som “menneskeliggør” iPad coveret. De fungerer godt for børnene at holde fast om. Ligeledes tager de også godt fra, hvis (når!) iGuy inkl. iPad falder på gulvet..
Billede via flickr.com

Nogle gange bevæger små arme og ben sig meget stærkt: Ting vælter, bliver tabt eller kastet på gulvet i ren glæde over at have set en sød ko!

Ryger en iPad på gulvet så er sandsynligheden for, at glasset smadrer, meget høj. Derfor har Speck udviklet det børnevenlige, og i høj grad voksenvenlige, iPad cover, som ovenikøbet fungerer som en stander.

iGuy iPad cover populært verden rundt
iGuy er født og opvokset i USA, og er blevet meget populær verden rundt, fordi han er nem for små hænder at holde. Samtidig yder han top beskyttelse til (forældrenes bekostelige…) ipad.

Hvad er iGuy lavet af?
iGuy er lavet af EVA skum, også kendt som ekspanderet gummi eller skumgummi. Denne type skum er meget blød og stødabsorberende. Vigtigt i hænderne på børn!

EVA-skum er et materiale som bliver brugt i vid udstrækning inden for forskellige industrier og områder så som; Stødabsorberende soler i sko, gulvmåtter til træning, sportsmåtter, legetøj mm. Eksempelvis er danske bObles også produceret i EVA skum.

EVA skum-materialet er CE-mærket, og overholder dermed europæiske standarder for produktion, sundhed, miljø og sikkerhed.

Høj brugertilfredshed
En enkelt kommentar fra en bruger fra Amazon.com, der siger følgende; “it has been stepped on, tumbled and tossed, and took about a 6,2 foot fall from the top. It bounced and the iPad is fine!”

De to ben giver en god solid bund, så iPad’en kan stå på et bord eller lignende. Faktisk fungerer benene også som et godt “afstandsstykke”, når børnene ligger på sengen med en pude i ryggen og vil se film.

Passer alle iPad modeller
iGuy er designet til at kunne passe til alle iPad modeller. Ligledes er den fuld funktionsdygtig, mens iGuy er fastmonteret, med adgang til alle iPad’ens porte.

Skummen lugter en smule i starten hvilket aftager efter en uges tid.

iGuy kan købes hos CoverMe.dk

| 2017-06-18T07:39:13+00:00 november 5th, 2012|Babylegetøj, Digitalt|

5 Comments

 1. Susanne 21. november 2012 at 11:49 - Reply

  Charlotte
  søgte på nette de har også lavet den til mini’en
  http://www.speckproducts.com/tablet-ipad-cases/ipad-mini/iguy-for-ipad-mini.html

 2. Susanne 21. november 2012 at 11:43 - Reply

  Det er et fedt cover sådan et må jeg have til min ipad så min søn ikke ødelægger den!

  Men tænkte på om de også har lavet et til ipad mini’en for har overvejet at købe sådan en til ham!!

 3. Charlotte 20. november 2012 at 09:52 - Reply

  Passer den også på en iPad mini?

 4. Anette BabyBusiness 15. november 2012 at 09:42 - Reply

  Umiddelbart er det ikke super nemt at få iPad’en ud af coveret idet den sidder tæt til inde i iGuy. Det er netop det, som er sikkerheden ved børnehænder! 🙂

 5. Helle 13. november 2012 at 09:26 - Reply

  Fedt cover. Så kan vores søn selv sidde i længere tid og se Rasmus Klump! Ved du om det er nemt at få ipad’en ud af coveren igen? Da vi oftest har vores ipad i en holder med højtaler indbygget.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.