iiamo go – supercool selvopvarmelig sutteflaske!

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Anmeldelser » iiamo go – supercool selvopvarmelig sutteflaske!

iiamo go – supercool selvopvarmelig sutteflaske!

Denne artikel er sponsoreret af bit.ly og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og iiamo.com og lookout.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]
Jeg har glædet mig SÅ meget til at kunne overbringe denne nyhed. Fra i dag kan du købe den mest cool, og toppraktiske, sutteflaske, der længe er set. Den hedder iiamo go, og er selvopvarmelig ved hjælp af en lille varmepatron, der hedder iiamo warm. Forhandles bl.a. hos MinEgenVerden.dk.

Så jeg siger go, go, go – og køb sådan en flaske, og du vil være den sejeste mor/far i byen! iiamo giver rigtig meget “street credit,” skulle jeg hilse og sige. Jeg garanterer. Har selv set det!

iiamo go
Her er iiamo go! Sutteflasken, som er selvopvarmelig ved hjælp af en varmepatron. Klik på billedet for at forstørre.

iiamo logo

Sikke velskabt – sikke en stolthed!
Grunden til min begejstring er også, at det er to unge danske mænd, Nikolaj og Rasmus, der står bag denne opfindelse. Og Nikolaj er gift med min veninde Mette. Det betyder, at jeg har fulgt iiamo’s tilblivelse på meget nær hold. Så i dag, hvor flasken lanceres på det danske marked, er jeg mindst en lige så stolt “forælder”.

iiamo warm
iiamo warm – patronen, der opvarmer sutteflasken til 37 grader på 4 minutter.

Der er lagt årevis af arbejde i iiamo flasken, og det har ikke just været “en nem fødsel”, når funktionalitet, design og miljørigtighed skulle gå op i en højere enhed. Selvsagt skulle flasken også være særdeles brugervenlig at holde ved for både barn og voksen. Det hele er lykkedes, og nu er “barnet født”. Usandsynligt velskabt. Nu skal det glade budskab bare udbredes.

iiamo go - i lime og blå

Sådan fungerer flasken
Det banebrydende ved iiamo go (sutteflasken) er, at den kan det, vi i årevis har ønsket os! Den kan nemlig opvarme mælk til 37 grader – uanset hvor du er. Dermed er du ikke afhængig af vandbad på komfuret eller microovn.

iiamo go bruges let på gaden, på café, i flyveren eller i bilen – takket være en organisk varmepatron med salt og vand.

“iiamo go vil gøre livet nemmere for småbørnsforældre, fordi den patenterede sutteflaske gør det muligt at varme mælk på under 4 minutter – hvor som helst – med den særlige iiamo varmepatron, som kun indeholder salt og vand,” siger Nikolaj Leonhard-Hjorth.

Varmepatronen - iiamo warm
Denne pink sag er varmepatronen, der isat flasken opvarmer mælken på 4 minutter.

“Du hælder mælken på flasken, aktiverer patronen og fire minutter senere har du serveringsklar mælk – ikke for varm ikke for kold – uanset hvor du er,” siger Nikolaj Leonhard-Hjorth.

Miljørigtig på den fede måde
Det har været meget vigtigt for Rasmus og Nikolaj, at iiamo var miljørigtig fra yderst til inderst. Det er den så blevet!

“iiamo go er naturligvis 100% BPA fri. Når man selv er småbørnsfar er det utænkeligt med BPA og andre stoffer, der kan skade hormonbalancen, indlæringsevnen, er genforstyrrende og kræftfremkaldende. Vi anvender plastformen polypropylen og dermed er iiamo go en af de reneste sutteflasker på markedet,” siger Rasmus H. Schmiegelow.

Mændene bag iiamo
Det er de to unge danske fædre Rasmus H. Schmiegelow og Nikolaj Leonhard-Hjorth, som sammen lancerer verdens første selvopvarmelige sutteflaske: iiamo go.

Fra venstre er det venstre Rasmus H. Schmiegelow, Karim Rashid og Nikolaj Leonhard-Hjorth.
Gæt hvem der er designeren… Fra venstre er det venstre Rasmus H. Schmiegelow, designer Karim Rashid og Nikolaj Leonhard-Hjorth.

Alle iiamos produkter er designet af Karim Rashid. Karim er en af verdens mest anerkendte industrielle designere, har vundet et utal af priser for sine designs, og har skabt signifikante nye produkter fra lamper, møbler og parfumeflasker til kunst og hoteller for bl.a. Herman Miller, Cappellini, Prada, Issey Miyake, Audi og Method.

iiamo go - sutteflasken

Forhandlere og priser
iiamo go forhandles hos bl.a. Matas, BabySam, Ønskebørn, Kære Børn og Illums Bolighus. Nærmeste forhandler anvises på telefon 7027 0087.

Vejlende udsalgspris er 249,95 dkr. for iiamo go startpakke med iiamo go sutteflaske, varmepatron og flaskesut.

9,95 dkr. for iiamo warm varmepatron og 79,95 dkr. for 3 stk. iiamo flow flaskesutter.

For yderligere presseinformation, fotos elelr spørgsmål til iiamo kontakt venligst inq på telefon 3332 0056 eller e-mail info@inq.dk.

Kig forbi iiamo’s hjemmeside: www.iiamo.com eller køb iiamo sutteflaske her.

Pøj pøj fra BabyBusiness
BabyBusiness ønsker Rasmus og Nikolaj al mulig held og lykke med iiamo! Jeg håber, at rigtig mange forældre, bedsteforældre og barnepiger med iiamo får et meget nemmere, frit og uafhængigt “babyliv”!

Jeg ser frem til at opleve iiamo go indtage det danske og internationale marked med storm!

Køb en iiamo flaske i dag – og skriv meget gerne en kommentar her, så vi kan dele vores iiamo erfaringer!

[ad]

| 2013-05-13T12:49:04+00:00 januar 30th, 2009|Anmeldelser, Babyudstyr|

82 Comments

 1. Louise 19. januar 2011 at 22:13 - Reply

  Da jeg desværre måtte droppe at amme min datter, da hun var 3 mdr. var jeg så glad for, at jeg stadig kunne bevare noget af den frihed, man har når man ammer, selvom hun nu skulle have flaske, takket være iiamos sutteflaske… troede jeg 🙁
  Det viste sig ikke at være tilfældet 🙁
  For den fleksibilitet og frihed jeg håbede, at iiamos sutteflaske kunne give mig viste sig ikke at være en realitet!
  Efter flere forsøg (6) både hjemme og på farten og to af deres flasker måtte vi droppe deres sutteflasker – den varmede simpelthen slet ikke mælken tilstrækkeligt op… Vores termometer begynder at måle ved 32 grader, og det kom mælken ikke engang op på… også selvom vi ventede lidt længere, end man iflg instruktionerne skulle, var det ikke over 32 grader.
  Super surt at stå langt væk fra mikroovn eller kogende vand og være afhængig af den sutteflaske, der ikke virker og med en grædende baby, der ikke vil spise som resultat 🙁

  Ja så jeg kan virkelig ikke anbefale deres sutteflaske – den er dyr (250 kr. for flasken og 10 kr. pr. ampul), og så virker den ikke efter vores erfaringer… er da glad for, at andre har haft bedre erfaring end os!
  Jeg vil derimod anbefale forældre, der er nødt til at give deres barn flaske, til at have en termokande med kogt vand med på farten – det fungerer hver gang 🙂
  Vi blandede modermælkserstatning med kogende vand og tilsatte så mit kolde mælk… og hvis det så bliver for varmt, er det nemmere at køle ned med kold vand end at varme op 😉 og så er det billigt 😉
  En anden fordel ved denne løsning er, at man kan anvende den sutteflaske og suttehovede, som ens barn bedst kan lide og ikke være afhængig af, at barnet skal kunne lide/acceptere formen på iiamos suttehoved.

 2. Nicole Brügge 10. november 2010 at 13:54 - Reply

  hej….

  min mand og jeg har også haft problemer med at varme flasker. og en dag da jeg var i bilka for at skulle hente de flasker der hedder born free da vores datter havde kolik og hun begyndte at skrige helt vildt i bilka(jeg havde jo ikke taget mad med.)men jeg kom ned til bussen og skulle hjem så hun kunne få noget mad. men 10min inden slog det med du har jo lige købt brikke-mælk og flasker så i med den kolde mælk og ind i munden på pigebarnet og hun blev mæt men lige der kunne jeg godt ha brugt sådan en flaske for kold mad er ikke altid så lækkert og slet ikke for sådan nogle små sarte maver. så i dag har de haft ringet fra ønskebørn og sagt at vores flaske er kommet så nu skal min mand afsted efter sådan en og vi glæder os rigtigt meget til at afprøve den. for der er rigtigt mange tider hvor man har brug for at få varmet en flaske og ikke lige har de ting hos en som der skal bruges :O)
  men jeg tro vi bliver glade for den. men kan den komme i opvaskemaskinen?
  Har i overvejet at lave nogle sutter som børn ikke bare kan spytte ud når de skal sove? vi laver nemmelig ikke andet end at løbe op på 1 salen for at gi hende sutten i tide og utide. man kan jo ikke rigtigt ha forældretid hvis i forstår sådan en når man skal rende hele tiden for at gi sutten, har dog overvejer at tape den fast til hendes kinder men manden siger jeg ikke må.
  Go dag. Nicole fra Odense

 3. Sebiha Özcan 17. september 2010 at 12:49 - Reply

  Super fed produkt, og rigtig god opfindelse.
  Jeg er rigtig glad for den. Man får tit brug for sådan noget.
  Jeg ville bare sige min låge heller ikke er særlig god:/
  så jeg er meget intresseret i at få en lå..
  Min adresse:

  Sebiha Özcan
  Egedalsvænge nr. 29 , 2tv
  2980 Kokkedal.

  Glæder mig:)

 4. Dorte 16. februar 2010 at 22:57 - Reply

  Jeg er rigtig glad for min iiamo sutteflaske. Jeg besøgte en dag mit arbejde, som ligger en times kørsel fra min bopæl. På vej hjem var min søn ikke helt tilfreds og sang og snak fra mor kunne ikke gøre ham rolig…en lang tur på motorvejen når man kører alene med et barn på bagsædet, men så kørte vi forbi en rasteplads, hvor vi straks tog vores sutteflaske i brug og vupti var guldklumpen trøstet og gik omkuld. Ellers bruger vi den meget, når vi er i svømmehallen. Efterhånden er min søn så stor, at han nok godt kunne vente med mad til vi kommer hjem, men mens han var mindre og var godt træt efter svømning, så var det rart, at kunne give ham mad og putte ham, så jeg selv kunne tage tøj på stille og roligt. Det er jo ikke altid børn kan vente til man kommer ud i cafeteriet. Mit eneste håb er, at man måske laver nogle, der kan bruges mere end en gang!!!

 5. Kristine 16. februar 2010 at 06:34 - Reply

  Vi er netop begyndt at bruge flasken efter at have haft den på hylden i 7 måneder. Jeg har hele tiden ammet lillemanden selv, men nu hvor jeg er tilbage på job, så synes faren at det er ret smart.
  Afprøvede den selv her i weekenden for første gang, og ih… det er jo så ligetil! Og så virkede det fantastisk!

 6. Rasmus at iiamo 15. februar 2010 at 12:54 - Reply

  Hej Nadia,

  Det lyder som en rigtig kedelig oplevelse med iiamo – og det er jeg selvfølgelig rigtig ked af (ikke mindst hvis det har betydet ekstra bevær på jeres bryllupsrejse).

  Uden at vide præcis hvad, der er gået galt, kan jeg komme på disse muligheder:

  – flasken har ikke været helt fyldt. iiamo go er beregnet til at opvarme 170-180 ml. mælk, og hvis du alene har fyldt fx 100 ml. i flasken, bliver mælken varmere end de 37c.

  – mælken har været varmere end stuetemperatur (18-22c) inden opvarmningen, hvilket medfører, at mælken ender på mere end de 37c.

  Varmepatronerne bliver ikke for gamle, så du kan godt gemme dem til næste barn 😉

  Du kan altid kontakte mig direkte på rasmus@iiamo.com eller 41827232, hvis du har andre kommentarer.

  iiamo hugs
  Rasmus

 7. Rasmus at iiamo 15. februar 2010 at 12:47 - Reply

  Hej A,

  iiamo go kan også bruges, når I er ude og lege i sneen. Hvis starttemperaturen er væsentligt under ca. 18c, ender mælken imidlertid ikke på de 37c. Så hvis den færdigblandede mælk har ligget i en taske og er fx 8c, når du bruger iiamo go, vil mælken ende på ca. 27c – hvilket naturligvis ikke er de optimale 37c, men stadig væsentligt bedre for barnet, end den kolde mælk. Du kan også eksperimentere med at bruge 2 varmepatroner, hvis mælken er rigtig kold til at starte med – men husk altid at tjekke temperaturen, inden du giver mælken til barnet.

  Håber det giver mening – ellers kan du altid skrive direkte til mig på rasmus@iiamo.com eller ringe på 41827232.

  iiamo hugs
  Rasmus

 8. Nadia 12. februar 2010 at 12:39 - Reply

  Hej.
  Jeg synes, at flasken er et fantastisk koncept-derfor var mine forventninger også høje til den-men jeg har desværre været udsat for at patronen har varmet mælken for højt op. Det er sket flere gange, og jeg har naturligvis ventet den anbefalede tid og mærket mælken efter på håndleddet, inden jeg har givet den til min lille dreng, men så har han pludselig givet et hyl fra sig og sluppet flasken, og jeg får helt ondt i mit hjerte-da jeg erfarer at mælken er blevet meget varm. Jeg har så ikke rigtig turdet bruge den mere efter at dette er sket nogle gange-og det gør lige ondt på mig som mor hver gang!! Desværre havde jeg også lige købt omkring 25-30 varmepatroner, fordi min mand og jeg skulle have vores søn med til udlandet på bryllupsrejse-men jeg fik ikke brugt dem (i stedet måtte jeg ty til at bruge kogende vand på termoflaske på turen) fordi jeg inderst inde var lidt bange for at mælken igen skulle blive for varm. Nu er min søn 9 måneder og får knap nok flaske mere, så de mange patroner ligger nærmest bare og samler støv… Øv øv. Men jeg vil gerne høre om der er andre,som har haft samme problem med for varm mælk efter den anviste tid?Og kan det have noget at gøre med at flasken er helt fyldt op eller at det er mælkebrikker med stuetemperatur? Kan det være en fejl på min flaske? Og sidst men ikke mindst; hvor lang holdbarhedsdato er der på mine varmepatroner-kan jeg bruge dem om nogle år, når vi forhåbentlig får et barn mere?Ellers må jeg vist sælge dem billigere på den blå avis..
  Håber I kan hjælpe mig

 9. A 11. februar 2010 at 23:19 - Reply

  Hej
  Kan den bruges (og nå 37 grader) her i frostvejret, hvis man går en tur i skoven? Og hvor længe skal den så ca. have?
  Eller skal man hen til sommeren, før den kan bruges udendørs, hvis den skal have stuetemperatur (18-23 grader) før den kan opvarme til 37 grader? Håber I forstår spørgsmålet.
  Mvh. A

 10. Henriette 4. februar 2010 at 14:25 - Reply

  Hejsa,

  Til alle dem der ikke ser Bilka reklamer – kan jeg fortælle at den nu kan købes der.

  Hilsen Henriette

 11. Grace 14. december 2009 at 20:12 - Reply

  Can you do a video on how to wash the milk bottles?

  So is it that now when I buy the new iiamo bottles, it will not leak anymore?

 12. rasmus at iiamo 10. december 2009 at 02:14 - Reply

  Hej Camilla,

  Det er super fedt at høre – og tillykke med den kommende baby.

  iiamo go fås i dag i grøn/blå og pink/hvid – men første uge af januar kommer den også i en super funky orange/pink. Tjek evt. mere på http://www.iiamo.com.

  Ikke et ondt ord om pigen fra odset reklamerne (selvom det ser ud til, at hun kun ammer) – du bør lade varmepatronen være i flasken, mens barnet får mælk, da patronen bliver ret varm.

  Og tak for input vedrørende pris på patronen – vi kommer faktisk med en 6-pack start januar, der koster en 50’er.

  iiamo love
  Rasmus

 13. rasmus at iiamo 10. december 2009 at 02:09 - Reply

  Hej Katrine,

  Det er jeg super ked af at høre – skriv mig en mail på rasmus@iiamo.com, så sørger jeg for, at du får tilsendt nogle nye varmepatroner, for det er naturligvis ikke godt nok.

  iiamo love

  Rasmus

 14. rasmus at iiamo 10. december 2009 at 02:07 - Reply

  Hej Anne Louise,

  Beklager det sene svar – men du kan ikke putte bunden (den del med varmekammeret af rustfrit stål) i mikro-ovnen.

  Du kan i øvrigt altid skrive direkte til mig på rasmus@iiamo.com eller ringe på 41827232.

  iiamo love

  Rasmus

 15. Kathrine 1. november 2009 at 21:10 - Reply

  Jeg har oplevet flere gange, at det ikke duede….meget meget irriterende når man ikke har mælk i brysterne:( det var et held at jeg havde extra ampuller med ellers måtte min datter jo sulte. Gad vide hvorfor der ikke skete noget? Ampullen blev varm men kun og med lidt god vilje lunken. Øv øv øv

 16. Camilla 20. oktober 2009 at 14:15 - Reply

  Hey iiamo gutter 🙂
  jeg elsker jeres opfindelse og kan knap nok vente med at vide om jeg venter en dreng eller pige denne gang, så jeg kan købe den. Har lige et par spørgsmål:) kan man kun få den i to farver lige pt? Eller er det bare mig som bor så meget i provinsen at min by er bagud 🙂

  og måske er det næste spørgsmål noget som pigen fra oddset reklamerne kunne spørge om, men hvornår skal patronen tages ud? Før eller efter man giver barnet mælken?

  Håber i kan finde tid til mine spørgsmål.

  Hilsen camilla 😉

  ps. Har snart læst mange kommentare omkring at jeres varmepatroner er for dyre. Vil bare sige at jeg synes prisen er helt fin. Og vil sq gerne smide en 10’er frem for at skulle kæmpe med almindelige flasker og sure cafemedarbejdere som abselut altid laver flasken så varm at en voksen ikke engang kan holde på den.

 17. Anne Louise 26. september 2009 at 21:29 - Reply

  Hejsa.

  Har lige været så heldige at få en iiamo go flaske til knægtens barnedåb.
  Mit spørgsmål er mht. rengøring.

  I siger alle delene kan koges men vi har så hårdt vand her at de bliver helt hvide.

  Kan man mon sterilisere flasken, sut og varmelegeme i en sterilisator som går i microbølgeovnen hvor det er damp som renser delene ??
  Den plejer vi nemli at bruge til vores sutter og flasker, men vil lige have grønt lys så vi r sikre på at vores iiamo go ikke bliver ødelagt.

  Tak for de ellers gode råd og for en super-sej opfindelse.

  Venlig Hilsen

  Anne Louise

 18. rasmus at iiamo 28. august 2009 at 13:15 - Reply

  Kære babybusiness læsere,

  Hvis der er nogen af jer, der er i tvivl om, hvordan iiamo go virker, har vi forsøgt os med vores første hjemmevideo – check den på http://www.youtube.com/watch?v=zhUUyTNvq_Y

  Jeg er naturligvis super interesseret i at høre, om demoen giver mening – eller om I bare bliver endnu mere forvirret.

  Ha’ en fantastisk weekend.

  iiamo love

  Rasmus

 19. Rasmus at iiamo 13. august 2009 at 19:14 - Reply

  Hi Laila,

  Fantastisk at du har taget iiamo go med til Schweiz – den er jo også beregnet til at have med på farten.

  Send din adresse til mig på rasmus@iiamo.com, så sørger jeg får, at du får sendt et nyt låg.

  iiamo love

  Rasmus

 20. Laila 29. juli 2009 at 22:23 - Reply

  Hej..

  Vi bor i Schweiz med vores lille baby og jeg har også fornyligt opdaget det her fantastiske produkt. Nu slipper jeg for at skulle bede stewardesser og lufthavnspersonale om hjælp til at varme flasker – og vi er pludseligt blevet meget mere mobile i dagligdagen også. Fedt produkt – og dejligt med omtanke i materialevalget. MEN – jeg er desværre også en af de uheldige, som har fået en model med et låg, som hele tiden falder af med diverse lækager i tasken til følge. Kan jeg få tilsendt et nyt låg selvom jeg bor i udlandet?

 21. NC 9. juli 2009 at 10:37 - Reply

  Hej –

  Ville bare sige at jeg både har foræret min kusine og lillesøster Iiamo Go som gave til deres kære små, og at jeg begge gange blev “dagens helt” – det er simpelthen en fantastisk lille flaske, som har givet lidt af livets lethed tilbage til småbørnsfamilierne…havde tilfældigt hørt om flasken, søgte på google og fandt så denne tråd med al feedbacken – så også tak til BabyBusiness…god sommer i det grønne

 22. Guri 29. maj 2009 at 18:00 - Reply

  Hej

  Jeg har lige bestilt iiamoflasken, og der følger desværre kun 0+ sutten med. Jeg har en datter på 3 måneder, så ville høre om man kunne nøjes med at prikke hul på sutten?
  Glæder mig at bruge flasken!

  • BabyBusiness 29. maj 2009 at 19:18 - Reply

   Hej Guri

   Måske du skulle sende en mail direkte til iiamo, for at få dit svar hurtigst muligt. Skriv til rasmus@iiamo.com 🙂

   God pinse!

   Anette

 23. rasmus at iiamo 22. maj 2009 at 22:23 - Reply

  Hej Lone,

  Du kan både koge, sterilisere eller putte flasken i opvaskemaskinen – den skal nemlig rengøres efter hver brug. Og husk at delen med det rustfri heat chamber ikke må komme i mikro-ovnen.

  iiamo love – og ha’ en fantastisk weekend

  Rasmus

 24. Lone 5. maj 2009 at 21:26 - Reply

  Hvordan gør man flasken ren? Skal den koges eller steriliseres ligesom med sutten og skal den det efter hver gang den er blevet brugt?

 25. Lis 15. april 2009 at 14:10 - Reply

  Jeg har vidst lige siden jeg så denne fantastiske flaske første gang, at når nummer 3 ankom, så skulle vi have sådan en! Den er simpelthen så sej og min mand er også ret pjattet med den, selvom hans begejstring kommer lidt mere behersket til udtryk:)
  Jeg venter først baby’levering’ i oktober, så nu kan jeg jo passende finde en masse nyttige oplysninger om den i ventetiden.

  En oplysning jeg ikke umiddelbart er stødt på endnu er: Hvad gør man med den brugte patron? Altså, hvordan/hvor smider man den ud?

  Jeg synes i øvrigt prisen for patronen lyder helt rimelig. Kan vel dårligt produceres og sælges for mindre…

 26. Anna 30. marts 2009 at 20:58 - Reply

  Heej 😀
  Jeg har lige et spørgsmål.
  Jeg har jo tænkt mig at amme og pumpe mælk ud til når vi skal ud offentlig.
  Kan denne flaske fungere som thermokande, så den kan holde modermælk/brystmælk kold indtil man putter patronen i og sætter den igang?
  for mælken skal jo holdes kold indtil da..

 27. Sarah 17. marts 2009 at 16:38 - Reply

  iiamo er en fantastisk idé, og som udgangspunkt virker den, som den skal – varmer mælken op med den fikse varmepatron. Utroligt praktisk – man er dejlig uafhængig af faciliteterne, når man er ude.

  Synes dog også, at uhensigtsmæssighederne bør nævnes, for med en flaske til den pris, burde produktet være helt i orden.

  – Jeg har som mange andre også fået et låg fra den “dårlige produktion”, men det vil jeg få byttet, så snart jeg får mulighed for det.
  – Det kunne være dejligt, hvis man kunne købe startpakken med den rigtige størrelse sut (det mener jeg ikke, at man kan). Efter at have investeret 250 kr. i flasken, måtte jeg ud og købe sutter til 80 kr. for at få en sut, der passede til min søns alder.
  – Når jeg bruger sutteflaske hjemme, bruger jeg Philips AVENT. Når jeg vender bunden i vejret på en flaske med en str. 4 sut, så drypper det ganske langsomt. Når jeg gør det samme med iiamo, så fosser mælken ud. Det betyder, at når man giver flaske med iiamo til et liggende barn, så sprøjter mælken ud i hovedet på barnet, inden sutten når ind i munden. Ikke særlig praktisk, og med et grædende barn til følge.

  Sarah

 28. Mor til 2 9. marts 2009 at 22:44 - Reply

  Så er jeg her igen, nu med en super smart grøn og blå iiamo flaske 🙂
  Jeg glæder mig til at afprøve den.. Men sidder dog og lurer lidt over hvordan filan jeg får den der patron ud!?!?!?

  Mvh Sarah 🙂

  Ps.: Tak for svaret, jeg skal ikke bruge flasken til hvert måltid, har amme-barn, kun til pasning osv 🙂

 29. rasmus at iiamo 9. marts 2009 at 21:54 - Reply

  Hej Morten,

  1000 tak for din besked – og jeg er virkelig ked af, at du har været så uheldig at få to dårlige låg. Det er ikke godt nok, og det beklager jeg. Hele ideen med iiamo er netop, at vi vil hjælpe med at gøre det lidt nemmere for forældre. Det har vi indtil videre ikke gjort for dig – hvis du sender din adresse samt oplysning om hvilken flaske, du har købt til rasmus@iiamo.com, så vil jeg sørge for, at du med det samme får sendt et låg, der sidder fast.

  Har du andre erfaringer (gode såvel som mindre gode) vil jeg rigtig gerne høre om dem.

  Til trods for låget håber jeg, at du i øvrigt er glad for en dansk produceret sutteflaske uden BPA, samt at flasken varmer mælken op til de 37 grader på 4 minutter.

  iiamo love
  Rasmus

 30. Morten 8. marts 2009 at 19:30 - Reply

  Nu har vi haft to Iiamo sutteflasker…uden den store succes..:-(

  Den første byttede vi uden at have haft den “rigtig” i brug for da vi lagde den i pusletasken faldt låget af med det resultat at alt mælken havnede ude i tasken, og bagefter konstaterede vi at låget ganske simpelt ikke kunne sidde på når sutten sidder på flasken.
  Som det så fremgik af denne side kunne vi konstatere at vi ikke var de eneste med ovenstående problem, men at det ifølge Iiamo var en fejl i en produktion og at man i nærmeste fremtid med sikkerhed kunne bytte den til en ny som skulle være bedre, det gjorde vi og nu sidder vi med en ny flaske med akkurat samme problem.

  Er ikke sikker på at vi efter at have returneret flaske nr. 2 orker flere førsøg med den ellers meget smarte flaske, øv øv for det kunne være så godt.

  Morten

 31. rasmus at iiamo 6. marts 2009 at 16:06 - Reply

  Hej mor til 2 (og alle jer andre),

  Hvis I virkelig vil støtte os, så hjælp med at få indført et forbud mod BPA i sutteflasker. Rækken af skadelige virkninger af BPA er efterhånden endeløs (kræftfremkaldende, hormonforstyrrende, forhøjet risiko for diabetes, nedsat indlæringsevne, livmoderskader og nedsat udvikling af hjernen), og vi er derfor i gang med at samle underskrifter, der skal være med at skabe politisk opmærksomhed på det store problem.

  Så underskriv på

  http://apps.facebook.com/causes/126861?m=3f1cca43

  eller

  http://iiamo.com/wordpress_dk/?p=3

  Og selvfølgelig må I gerne købe masser af varmepatroner ;-D

  iiamo love
  Rasmus

 32. Mor til 2 5. marts 2009 at 22:24 - Reply

  Super smart flaske, den må jeg ud og finde imorgen..
  Virker den der patron kun en gang?

  • BabyBusiness 6. marts 2009 at 12:47 - Reply

   Ja, kun én gang. Indholdet er organisk, og sigtet med flasken/patronen er, at den ikke skal bruges ved hvert eneste måltid, men primært, når man er på farten. Selvfølgelig er man særdeles velkommen til at bruge flasken ved hvert måltid, men så løber 10 kr. pr. patron pænt op. Vil du virkelig støtte Nikolaj og Rasmus, som har produceret flasken, så er det dog vejen at gå! 😉

 33. rasmus at iiamo 2. marts 2009 at 02:38 - Reply

  Hello Dan,

  Fantastisk at høre – du må meget gerne sende en mail til enten Nikolaj (nikolaj@iiamo.com) eller mig (rasmus@iiamo.com), så sørger vi for, at du får tilsendt et nyt låg.

  Det er super ærgeligt, at vi har kunne konstatere, at nogle af lågene på flaskerne ikke sidder godt nok fast. Det er heldigvis langt fra alle, men det er selvfølgeligt enormt frustrerende og på ingen måder i orden og måske endda lidt overraskende, at et låg kan falde af, når man har brugt tre år og ca. 20 mio. kroner på at udvikle en sutteflaske. Det korte svar er ja – det er sgu lidt overraskende, men faktum er, at vi har valgt det reneste og mest miljøvenlige plastmateriale polypropylen (PP) naturligvis uden BPA, og PP er lidt vanskeligere at arbejde med, end den type plast sutteflasker traditionelt fremstilles af nemlig PC, der så til gengæld er proppet op med det kunstige hormon BPA (uhmmmm yummi) – men det skal naturligvis ikke være en undskyldning.
  Den rigtig tekniske forklaring er, at vores plast PP’s egenskaber har gjort, at enkelte låg giver sig lidt mere end beregnet – ca. 2/10 mm – og det er desværre nok til, at lågene bliver for løse. Vi har allerede fundet på en løsning, som vi mener løser problematikken og fremtidige flasker vil ikke have denne udfordring.

  Under alle omstændigheder så skal du og alle forældre, der oplever disse udfordringer med låget naturligvis have et nyt låg, og det bedste er faktisk at sende en e-mail eller sms til Nikolaj eller mig med adresse og hvilken farve låg I ønsker, så sender vi et nyt låg hurtigst muligt. Vores e-mails er rasmus@iiamo.com (27 50 74 07) og nikolaj@iiamo.com (26 25 44 49).

  iiamo love
  Rasmus

 34. Dan Cappelen 28. februar 2009 at 21:06 - Reply

  Super genial opfindel lige minus låget ;-(..
  Ville høre om der er kommet låg ud til de forskellig butikker.?

  Men når det er sagt er det genialt og synes det er utroligt at varme patroen kan holdes helt nede på 10 kr, super..

  Dan

 35. malou 27. februar 2009 at 07:42 - Reply

  Så SMART… skøn opfindelse! Min søn er flaskebarn og det har sat nogle begrænsninger eller været meget besværligt når vi er ude!! Har straks købt den og skal bruge den for første gang i næste uge når vi starter til baby svømning!! Jeg kan jo ikke bare hive brystet frem og sige værsko og spis!! men det kan jeg nu!!! fantastisk.

 36. rasmus at iiamo 26. februar 2009 at 21:37 - Reply

  Hej Judith,

  Jeg er super ked af, at du har fået en iiamo go med løst låg – problemet er som sagt blevet løst, og vi er ved at få produceret nye låg, men jeg er rigtig ked af, at nogle af de produkter vi har sendt på markedet ikke er så gode, som vi kunne ønske.

  Du kan sagtens koge alle dele – inklusiv bunden med varmekammeret.

  God fornøjelse med iiamo go.

  iiamo love

  Rasmus
  (en flaskefar ;-D)

 37. Judith 20. februar 2009 at 10:39 - Reply

  Hej

  Jeg har også købt en iiamo-flaske med løst låg. Lyder skønt at der kommer nye låg fra midt i næste uge. Så vil jeg ind i min lokale Matas og se om jeg kan få ombyttet låget.

  Jeg har lige et spørgsmål, som brugsvejledningen til flasken ikke besvarer. Kan flasken tåle at blive kogt? Her tænker jeg specielt på metal-delen.

  Tusind tak for et fantastisk produkt. Det gør livet meget lettere for en “flaske-mor” :o)

 38. rasmus at iiamo 18. februar 2009 at 21:48 - Reply

  Hejsa Stine (og Kim),

  Vi har som sagt haft problemer med låget på enkelte produktioner – problemet er løst, og vi er i gang med at producere nye låg, så det fra medio næste uge er muligt at ombytte dårlige låg. Det vil være fantastisk, hvis du har mulighed for at komme forbi iiamo hq i Toldbodgade i København – ellers kan du få hjælp i den butik, hvor du har købt iiamo go.

  Jeg håber, at du og din datter bliver rigtig glade for iiamo – men husk også at sende far på tur med barn og flaske ;-D

  iiamo love
  Rasmus

 39. Stine 18. februar 2009 at 11:44 - Reply

  Hejsa,

  jeg har også lige købt en Iiamo flaske til min lille datter, synes det er en supersmart idé, men som Kim (længere oppe) har skrevet, så går låget af for et godt ord, og det resulterede i at der var mælk i det meste af pusletasken, for jeg kunne ikke sætte låget på hvis sutten også sad der…. øv!!

  Kan I fortælle hvornår det nye og bedre låg kommer, for så vil jeg ind og have et når det er, for det ER smart med sådan en flaske og jeg skal da have en.

 40. Hanne 16. februar 2009 at 11:48 - Reply

  Hej
  Flasken bliver også solgt i alle KÆRE BØEN butikker der kan man så og rører, de er bare rigtig gode.

 41. sundfornuft 15. februar 2009 at 10:00 - Reply

  iiamo go lyder for godt til at være sandt,indtil jeg opdagede at varmepatronen er Engangs.Dvs at man skal købe en ny hver gang barnet er sulten. Dvs. 10kr. hver gang man er ude eller på cafe.En god forretning for ideemagerne bag, men en dyr affære for køberne af iiano go.

  • BabyBusiness 15. februar 2009 at 21:49 - Reply

   Ja, det ved jeg ikke. Med tanke på materiale, produktion, og organisk indhold i varmepatron (ikke kemisk stof, der kan genopvarmes adskillige gange), så synes jeg ikke, at det er overpris. Det afhænger selvfølgelig af, om man dagligt går på café (I wish I did…!). Men priserne på diverse café-drikke er heller ikke helt billige. Jeg synes umiddelbart, at friheden og fleksibiliteten er mange penge værd. Så 10 kr. er ikke slemt i mine øjne.

 42. rasmus at iiamo 12. februar 2009 at 23:11 - Reply

  Hej Kim,

  1000 tak for din kommentar – også selvom det er kedeligt, at de 8 flasker du i dag har testet ikke har været i orden.

  Med feedback fra dig og andre forældre er vi blevet klar over, at der er problemer med lågene på visse af produktionerne, og vi er derfor ved at få produceret nye låg, således at man kan få et nyt velfungerede låg, hvis man har købt en flaske fra en af de problematiske produktioner. Jeg er naturligvis helt enig i, at låget skal sidde fast – også når flasken ligger i tasken – og jeg er sikker på, at vi har fundet en velfungerede løsning på dette problem.

  Har du andre erfaringer med iiamo, er jeg meget interesseret i at høre fra dig, da vi kun kan nå vores mål om at lave de bedste babyprodukter, hvis vi får feedback fra andre forældre.

  iiamo love
  Rasmus

 43. Kim 12. februar 2009 at 15:11 - Reply

  Jeg har anskaffet mig en sådan d.d……super design og funktionalitet, så sådan en måtte vi da ha’…..men men der er da vist et bette problem også: Låget går af for et godt ord. Jeg har i to forskellige Matas idag testet 8 forskellige flasker, med og uden sut, og med samme resultat: Låget kan meget nemt, alt for nemt, rystes af, og det holder da bare slet ikke når en sådan skal ligge i en taske…..hvad har Iiamo tænkt sig at gøre ved det???

 44. Jeanette 10. februar 2009 at 13:57 - Reply

  Sådan en MÅ jeg eje! Hvor er det bare fantastisk – jeg er flaskemor og har virkelig brugt mange timer på at tænke over, hvordan jeg skulle få varmet flasken, når vi har været ude i det blå min datter og jeg. Nu kommer den min lille nye søn til gavn – hvor bliver det bare meget lettere at komme afsted så. Hvor det glæder mig at nogen tænker på os flaskemødre også ;o)

 45. rasmus at iiamo 9. februar 2009 at 21:04 - Reply

  Hello SM,

  Jeg vil også lige sige 1000 tak for din kommentar – du aner ikke, hvor glade vi i iiamo bliver for kommentarer som dine, for det er netop, hvad vi har kæmpet for i 3 år. Nemlig – at være med til at gøre livet bare LIDT nemmere for forældre (eller bedsteforældre og forældres venner). Så 1000 tak – vi er naturligvis også meget interesseret i at høre mere feedback fra dig (god såvel som mindre god), når du har haft lejlighed til at bruge iiamo go – kun med din og andre forældres feedback kan vi komme i mål med vores ambition om at lave de bedste babycare produkter.

  Ha’ det fantastisk med dine to drenge.

  iiamo love
  Rasmus

 46. SM 9. februar 2009 at 13:10 - Reply

  Jeg var lige ved at græde… helt seriøst da jeg læste om den her flaske. Min første søn ammede jeg ikke, han skulle derfor have flaske og i fatter ikke hvor mange gange jeg har bandet den flaske af H til.
  Når jeg var ude med mødregruppen fx. i baby bio, babysvømning eller bare en lang gå tur og de stak brystet frem ved lyden af en sulten baby,ja så måtte jeg nærmest slæbe udstyr med til en mindre Everest tur bare for at varme den famøse flaske. Hver gang endte det med enten en alt for varm eller alt for kold flaske…. Bunden nåede da min termoflaske engang var utæt og jeg stod milevidt fra at kunne komme til at varme mælk (midt inde i en skov) med en pusletaske der stod røg ud af fordi det varme vand var væltet ud af flasken.
  Min lille nye søn har lige været indlagt og her gik amningen helt i stykker. Det eneste jeg var ked af i forbindelse med det, var at jeg nu skulle til at opvarme den flaske i tide og utide igen.
  I harlige gjort livet MEGET nemmere… Super opfindelse, jeg er halvt på vej ud af døren med junior under armen for at hente vores eksemplar!
  Godt gået! Hilsen en mor som altid har ment at man da må kunne have et lliv ved siden af det at have en baby!!!

  • BabyBusiness 9. februar 2009 at 15:41 - Reply

   Nååårh SM – tusind tak for din kommentar!

   Jeg ønsker dig og din søn alt det bedste, og godt, at du i iiamo go har fundet noget af en “life saver”! 🙂

   Mange hilsner

   Anette

 47. rasmus at iiamo 5. februar 2009 at 12:23 - Reply

  Hej Sanne,

  Både Matas, BabySam og Illums Bolighus burde forhandle iiamo go på nettet. Jeg checker lige og vender tilbage.

  iiamo love
  Rasmus

 48. Sanne 5. februar 2009 at 11:18 - Reply

  Hej

  Fantastisk opfindelse 🙂
  Har i ikke nogen internetbutikker som forhandler den?
  Vi mødre handler helst på nettet.

  Jeg har en internet butik som snart går i luften så måske det var noget 😉

  Vh Sanne

 49. rasmus at iiamo 4. februar 2009 at 23:31 - Reply

  Hej Marianne,

  Du kan sagtens bruge iiamo go til modermælk – bare du vasker og koger flasken efter brug. Når vi anbefaler, at temperaturen måles inden madning, så er det bare på håndleddet for at sikre, at mælken ikke er blevet for varmt. Tages mælken fra stuetemperatur (18-23 grader) rammer iiamo go 37 grader efter ca. 4 minutter, men heller checke en gang for meget ;-D Så nej – du behøver ikke tage et termometer med på tur.

  iiamo love

  Rasmus

 50. Marianne Bruun-Petersen 4. februar 2009 at 20:14 - Reply

  Jeg blev også fristet da jeg stod i Matas og købte en brystpumpe på lanceringsdage – og købte en pink til min 11 uger gamle datter. Selvom jeg ammer vil jeg gerne lære hende at tage en sutteflaske med modermælk. Er Iialmo sterilt nok at bruge til modermælk ?
  Har ikke prøvet Iiamo go af endnu men undrer mig – hvad skal jeg måle temperaturen med ? Skal jeg slæbe et termometer med overalt eller strips fra apoteket som jeg har hørt man kan få ?
  Når der i den meget simple brugsanvisning står at temp. skal måles hver gang – tænkte jeg : hvor enkelt er det så egentlig ?

  Har I et bud på det ?

 51. rasmus at iiamo 4. februar 2009 at 01:17 - Reply

  Hej Susan,

  Brikkerne er typisk stuetemperatur (ca. 18-22 grader), og det er derfor anbefalet, at mælken også her opvarmes til de 37 grader (22 grader er naturligvis meget bedre end mælk direkte fra køleskabet ;-D). Jeg har i øvrigt også selv tvillinger (drenge), der så småt er ved at være færdige med sutteflaske – men iiamo go er fortsat super at have med på tur.

  iiamo love
  Rasmus

 52. rasmus at iiamo 4. februar 2009 at 01:13 - Reply

  Hello BabyBusiness,

  Vi stiller naturligvis meget gerne op til et baby business interview 🙂

  iiamo love
  Rasmus

 53. susan 3. februar 2009 at 12:56 - Reply

  er den i handlen nu?smart er den da helt sikkert,men når jeg har købt modermælk på brikker behøver de ikke at blive varmet op jo,,
  dem bruger jeg bare når jeg er på tur med mine tvillinger osv,,så spørgsmålet om det er en flaske for os?

 54. Anne-Mette 3. februar 2009 at 12:05 - Reply

  Hejsa

  Det lyder som et super produkt. Tænkte, at det kunne være super med et langt og tilbundsgående 🙂 baby business interview med folkene bag om hele processen med at få sådan et produkt ud i verden. Fx om hvordan og hvornår i forløbet de har fået patent på (og er det i hele verden osv.), hvordan og hvornår har de involveret fx designere, ingeniører osv. Alt omkring hele processen fra idé til endelig lancering. Det syntes jeg kunne være spændende at høre om.

  Hilsen
  Anne-Mette

  • BabyBusiness 3. februar 2009 at 12:48 - Reply

   Enig Anne-Mette! God idé! Det må jeg da lige få stablet på benene. 🙂

 55. rasmus at iiamo 3. februar 2009 at 00:40 - Reply

  Hej Anja og Ane,

  I har fuldstændig ret – et ligende system er lanceret i 1999 af danskeren Caspar Teglbjärg. iiamo har overtaget Caspars teknologi og brugt tre år på at forbedre funktionaliteten, så vi nu sikrer, at sutteflasken virker hver gang. Da vi selv har børn, der bruger sutteflaske, har vi ikke gået på kompromis med kvaliteten, og der er brugt dkk 20 mio. på at få iiamo go på markedet – vi har bla. haft seks ingeniører fuld tid i mere end to år, og vi bruger en ekstra “ren” plasttype, der er 100% fri for BPA.

  iiamo love
  Rasmus

 56. rasmus at iiamo 3. februar 2009 at 00:34 - Reply

  Hej Gry og Henriette,

  Det er som BabyBusiness skriver en éngangs varmepatron. Vi kan desværre ikke lave en “genopladelig”, der kan varme mælken op tilstrækkeligt hurtigt. iiamo go er især tiltænkt situationer, hvor familien er uden for hjemmet (i parken, skoven, toget, bedsteforældre), hvor der ikke lige er adgang til normale opvarmningskilder – så iiamo go er ikke beregnet til alle dagens måltider.

  iiamo love
  Rasmus

 57. rasmus at iiamo 3. februar 2009 at 00:29 - Reply

  Hej Lærke,

  iiamo go kan ikke komme i micro-ovn pga. det interne varmekammer, der er lavet af rustfrit stål. Vi kommer inden længe med en “normal” sutteflaske, der godt kan gå i micro-ovn. Naturligvis uden BPA og andre giftstoffer ;-D.

  iiamo love

  Rasmus

 58. Gry 2. februar 2009 at 19:51 - Reply

  Jeg har tænkt på hvor langt levetid er der på sådan en varmepatron, er det bare til en opvarmning eller er der til flere???

 59. Henriette 2. februar 2009 at 19:37 - Reply

  Hejsa,

  Sikke en sej og cool flaske. Min mand spurgte straks – “hvordan genoplader man patronen?” For hvis man skal bruge en ny hver gang, er det da en dyr fornøjelse.

  Tillykke med et flot produkt og jeg håber I får vind i sejlene med den.

  Hilsen
  Henriette

  • BabyBusiness 2. februar 2009 at 22:26 - Reply

   Ja, det kunne have været snedigt! Med en genopladelig patron. Men det kan vel ikke lade sig gøre pga. patronens organiske indhold af vand/salt? Nej, jeg aner det ikke. Vi må have nogle eksperter på banen til at besvare dit spørgsmål Henriette. 🙂

 60. Lærke 2. februar 2009 at 18:23 - Reply

  Hej.
  Ved man om de kan bruges “normalt” også? Altså varmes i microovnen uden patron???

 61. Ane 2. februar 2009 at 15:27 - Reply

  Håber helt sikkert det bliver en succes 🙂
  Tænkte bare det var meget rart at vide at det altså er set før….. inden den kaldes den første i verden, for det er den altså ikke.

  • BabyBusiness 2. februar 2009 at 15:32 - Reply

   Got you! Og helt enig. Vi skal ikke sprede ukorrekte oplysninger. 🙂

 62. Ane 2. februar 2009 at 14:55 - Reply

  Ikke for at være luseslukker
  Men lignenede produkt blev markedsført får jeg tror ca. 8 år siden….. Kæmpe fiasko dengang. Håber det går denne bedre….. Men det er altså set før

  • BabyBusiness 2. februar 2009 at 15:09 - Reply

   Er det rigtigt? Jamen, så bliver det spændende at se, hvordan det går nu i 2009. Det er jo altid et spørgsmål om “time to market” – timing og mange andre faktorer – når nye produkter lanceres. 🙂

 63. Anja 2. februar 2009 at 14:22 - Reply

  Hej Julie
  Hvis du endnu ikke er mor ville jeg vente med at investere i disse flasker. For nej, ikke alle ammebørn har brug for sutteflasker eller har så lille et behov, at dyre flasker er overkill.

 64. rasmus at iiamo 2. februar 2009 at 12:15 - Reply

  Hello Britt og BabyNielsen,

  Tak for jeres kommentarer.

  Nu er vi heldigvis fri for BPA og andre skadelige og hormonforstyrrende stoffer i sutteflasker.

  iiamo go er faktisk rigtig nem at gøre ren, da den kan skilles både i top og bund. Med tre sutteflaske-børn har rengørinsproblematikken været med langt fremme i produktudviklingen, så iiamo go er faktisk endnu nemmere at rengøre, end de fleste sutteflasker der er på markedet i dag.

  iiamo love
  Rasmus

 65. BabyNielsen 2. februar 2009 at 09:59 - Reply

  Den lyder bare fantatisk…

  Men er den men at gøre ren?

  Så når vi er på tur han bruge den mere ende 1 gang?

 66. Britt 2. februar 2009 at 08:40 - Reply

  FANTASTISK. Kan slet ikke vente til lillebror eller søster kommer til verden. Havde i dog bare været lidt hurtigere. Har haft mange hovedpiner over lunkne eller alt for varme flasker. Hader café ansatte der ser bebrejdende på mig, som om det er verdens største udfordring at sætte en flaske i mikro ovnen… Så et stort tak herfra.. Og et stort plus at den er fri for stoffer der absolut ikke høre til i sutteflasker.
  TAK:-)

 67. rasmus at iiamo 31. januar 2009 at 22:42 - Reply

  Hej Rikke,

  Det er bare fantastisk at høre – jeg bruger naturligvis selv iiamo go til mine tvillinge-drenge, men det er helt super, at høre fra forældre, der bruger iiamo go.

  God fornøjelse med den – nu er der ingen undskyldning for ikke at tage en tur i parken i morgen ;-D.

  iiamo love

  Rasmus

 68. Rikke Jeppe 31. januar 2009 at 22:04 - Reply

  Jeg har allerede købt iiamo go, og det virker sgu! Har lige været på besøg hos en veninde og brugte flasken for første gang, og den virkede. Mælken blev varm, og det var bare nemt.

  Tænker allerede på når min mand skal løbe marathon i Berlin til september, så vi roligt tage afsted som en familie og min søn og jeg kan heppe uden at skulle tænke for meget på alt det praktiske.

  Prøv den.

  Hej fra Rikke

 69. Nikolaj 30. januar 2009 at 22:22 - Reply

  Det er jo simpelthen helt fantastisk efter 3 år og et umenneskeligt antal af udfordringer at kunne læse om vores produkt på babybusiness – super fedt og jeg vil hellere end gerne hjælpe med at opklare mysteriet om navnet iiamo. Historien er, at iiamo er inspireret af det italienske ord andiamo, hvilket bedst oversættes til ‘let’ s go.’ Baggrunden for navnet er, at vi hos iiamo tror meget og inderligt på ‘Life After Birth’ – altså, at mor og far skal have mulighed for at få inspiration og oplevelser også efter, at de er blevet forældre og vi håber, at vores sutteflaske iiamo go kan hjælpe forældre med lidt mere mobilitet og mod på oplevelser med baby under armen.

 70. Julie 30. januar 2009 at 14:50 - Reply

  En sidste kommentar… inden jeg drøner ud og opsporer flasken i det Københavnske 😀

  Navnet!
  Det lyder jo unægteligt finsk – why?

  • BabyBusiness 30. januar 2009 at 15:03 - Reply

   Lyder det finsk? Nååårh – ja, vaserne mm. Hmmm – jeg synes, at det lyder italiensk. Men ved du hvad, jeg får lige styr på historien bag navnet. Stay tuned! 😉

 71. BabyBusiness 30. januar 2009 at 14:33 - Reply

  Det er da nemlig det I skal Julie! 😉

  iiamo sælger ikke selv flaskerne, ej heller online, så det er når de enkelte leverandører får iiamo på deres netbutik, at flasken mm. kan købes online.

  Indtil da vil det mest landsdækkende være en Matas butik. 🙂

 72. Julie 30. januar 2009 at 13:45 - Reply

  Cool!
  Sådan en skal vi da have til pasningsflaske – selv ammemødre har vel brug for flaske…

  Gad vide om de findes online?

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.