Instagram din baby

Forsiden » Forside » Familieliv » Apps » Instagram din baby

Instagram din baby

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og instagram.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og stitchtagram.com og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Kender du Instagram? Det er en photo sharing app, der kan hentes ned på din smartphone; IPhone eller hvilken model du nu måtte have. Helt ærligt, så kan man godt nok få snappet nogle skønne billeder af sin baby. Instagram giver dig muligheden for at tilføre billederne nogle fine looks. Ah. Så kan man sidde der og svælge i sin store moderkærlighed, mens man deler sin baby til hele verden på Instagram, – og ja, inkludere folk man kender, for det er lidt ligesom Pinterest og Facebook, man kan følge hinandens billeder, like og kommentere hinandens billeder. Jubii!

Jeg bruger det, når Charlie jorder rundt og leger, når vi går tur i solen (eller i møgvejret) eller når jeg keder mig (jamen, JEG synes bare ikke at det bliver ved med at være hylemorsomt at bygge klodser (babyhånd vælter), bygge klodser (babyhånd vælter), bygge klo…). Men så sørger jeg for – jeg er vist lidt afhængig – at tage en masse billeder af det ottende (larmende) vidunder. Det er god underholdning, både for mig, for fremtiden og for ham (“please, gi’ mig din telefon, så jeg kan banke den ned i jorden og putte den i munden, kom nuuuuu!”). Så kan jeg også altid fortælle om vores dag, når hans far kommer hjem, både i ord og i billeder. Det er great!

Får I taget billeder nok?

Jeg ved godt, at opløsningen ikke er genial på en smartphone, men jeg synes faktisk min iPhone 4 gør det godt. Det er så godt at have den ved hånden hele tiden, – jeg sørger også for at optage små film, faktisk næsten dagligt (man er vel på barsel), for man glemmer garanteret hurtigt, hvordan han lå og vrikkede med måsen i forsøget på at kravle, hvordan han baksede med sin legetøjskurv, eller hvor meget han kunne grine af sin abebamse (der hedder Arne btw), når bare man tænkte på at inddrage den i legen.

Åh.. Nå, men Instagram er i hvert fald en virkelig fin måde at putte nogle lidt sjove looks på billederne. Der findes helt sikkert også nogle andre apps (jeg kender bl.a. Hipstamatic, men det er ikke photo sharing på samme måde), men Instagram er gratis, og så har man altså muligheden for at dele med familie og venner. Det er hyl!

Skrevet af Mai Odgaard Petersen

Få lavet en pude af dine billeder
Et amerikansk site har specialiseret sig i at lave puder ud af dine instagram billeder! Se her!
pude

[ad]
| 2017-06-18T07:41:54+00:00 august 14th, 2012|Apps, Foto|

One Comment

  1. Jeanne 16. august 2012 at 11:24 - Reply

    Vi har SÅ meget glæde af de små film, jeg optog under (og efter barslen). Valgte at filme max. 1 minut ad gangen, for uanset hvor yndig baby er i filmende stund, så er der grænser for, hvor længe man – 5 år senere – gider sidde og kigge på baby der moser rundt på tæppet og siger Grry-Grry-Grry. Men det (max) ene minut er guld værd. For ja; Man glemmer.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.