International designpris til ny baby højstol fra FLEXA

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Børnemøbler » International designpris til ny baby højstol fra FLEXA

International designpris til ny baby højstol fra FLEXA

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Med fokus på både funktion og æstetik har FLEXA, sammen med den danske designer Hans Sandgren Jakobsen, skabt en serie stilrene babymøbler. Seriens organisk formede barnestol, der allerede har vakt international opmærksomhed, præmieres nu med den prestigefulde red dot design award.

højstol baby
Baby Højstol fra FLEXAs nye Baby kollektion er netop blevet tildelt den internationale red dot award 2013 for sit innovative formsprog, sin ergonomi og optimale funktion.

En af designverdenens mest prestigefulde priser – red dot design award – tilfalder nu den danske børnemøbelproducent FLEXA for deres nye innovative høje barnestol, designet af Hans Sandgren Jakobsen.

Stolen, der indgår i den netop lancerede FLEXA Baby kollektion, vandt blandt 4662 indsendte designs fra 54 lande, fordi den demonstrerer visuelt overskud samtidig med at den byder sig til med optimal brugsværdi. Ligesom de øvrige elementer i den nye FLEXA Baby kollektion, der også rummer en babyseng og et puslemodul, lægger barnestolen sig i naturlig forlængelse af en skandinavisk designtradition med ligeværdig fokus på både funktion og æstetik.

Flexa babyseng
Baby kollektionen indeholder også en babyseng, der, ligesom den høje stol, kan tilpasses barnets skiftende behov. Sengens bund kan højdejusteres og nogle af tremmerne kan fjernes, så det lidt større barn selv kan komme ud og ind af sengen.

Æstetik i børnehøjde
Hans Sandgren Jakobsen, der er kendt for sin forkærlighed for træ og for at tage afsæt i et lyst og let designunivers, skaber først og fremmest møbler, der matcher et behov.

Hans Sandgren Jakobsen “Ideen har netop været at skabe et møbel, der optimerer spisesituationen, har fokus på ergonomi og bevægelsesfrihed – og som matcher moderne skandinavisk boligindretning,” forklarer Hans Sandgren Jakobsen, der med FLEXA Baby stolen har designet et møbel med et unikt udtryk.

Du kan med ganske få greb justere stolens højde, regulere fodstøtte og tilføje bakker og stropper i takt med at barnet bliver ældre og får nye behov.

Hele møbelserien er udviklet i et tæt samarbejde med FLEXAs produktudviklings-team og et hold eksperter indenfor børneadfærd, pædagogik, ergonomi og søvn.

“Den grundlæggende idé om, at produkterne skal vokse med barnet gælder for hele kollektionen. Sengen er for eksempel konstrueret således, at bunden let kan hæves og sænkes, hvilket betyder, at den både kan anvendes til spædbarnet og det lidt større barn. Ved at fjerne tre af de lodrette tremmer giver man for eksempel større børn mulighed for selv at komme ind og ud af sengen,” fortæller FLEXA’s produktudviklingschef, Kristine Schmidt, der var tovholder igennem forløbet.

højstol
Den prisvindende babystol kan højdejusteres og tilpasses barnets behov ved hjælp af bakker, stropper og fodstøtte. Stolen, der indgår i FLEXAs nye Baby kollektion, er designet af den danske designer Hans Sandgren Jakobsen.

FLEXA er med et nyt designkoncept i skandinavisk stil i fuld gang med en gennemgribende fornyelse af deres produktprogram. Indenfor de sidste ni måneder er der udviklet og lanceret 52 nye produkter.

FLEXA Baby kollektion lanceres i maj 2013, og hos FLEXA håber man, at forbrugerne vil tage godt imod produkterne og dermed give børn verden over mulighed for, at vokse op med dansk møbeldesign af den allerbedste kvalitet.

Nærmeste forhandler findes på www.flexaworld.com eller oplyses på tlf. 76 68 80 55

Se flere blogindlæg med højstole
8 højstole til baby i sort – farven der hitter!

[ad]
| 2017-06-18T07:34:34+00:00 april 29th, 2013|Børnemøbler, Børneværelset|

5 Comments

 1. Jeanett Damsager 1. maj 2013 at 08:25 - Reply

  Hej Anette,
  Jo, vi har et par billeder af stolen med et lidt ældre barn. Dem sender jeg lige pr. mail til dig – så må du gerne poste dem på bloggen 🙂 Vi har også billeder af vores nye babyseng som jeg kan sende med. Vores seng vokser jo også med barnet 🙂

 2. Anette BabyBusiness 1. maj 2013 at 07:52 - Reply

  Hej Jeanett Damsager fra Flexa

  Har I ikke nogle billeder, hvor vi kan se stolen i brug af større børn? Altså ikke “babyudgaven”. Det kunne være interessant at se!

 3. Jeanett Damsager 30. april 2013 at 12:09 - Reply

  Hej Heidi. Tak for kommentaren. Vi er også stolte af vores nye stol!
  Den er naturligvis blevet sikkerhedstestet og lever op til de gældende sikkerhedskrav på området.
  Prisen for stolen alene er kr. 1.295,- og dertil kan købes bl.a. sikkerhedsbøjle, bakke og rygpude til stolen.
  Det er som sagt en stol, der kan vokse med barnet, og selv et barn på 10-12 år kan bruge stolen, da den kan justeres i højden og bruges som både almindelig spisebordsstol og skrivebordsstol 🙂

 4. Heidi 30. april 2013 at 10:22 - Reply

  Flot stol!
  Men hvordan klarer den sikkerhedstest? Kan heller ikke lige finde ud af hvor længe barnet kan bruge den og hvad er prisen?

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.