Intet er vigtigere end dit barns søvn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Intet er vigtigere end dit barns søvn

Intet er vigtigere end dit barns søvn

Denne artikel er sponsoreret af byhappyme.com og soveland.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Søvnen er noget af det vigtigste for dit barns udvikling og trivsel. Vi sover en tredjedel af vores liv, og små børn har især brug for meget søvn. De helt små tåler ikke at være vågne i særlig lang tid, før de skal sove igen. Når din baby ikke får den søvn som det har behov for, så vil du opleve, at barnet bliver mere pylret og har svært ved at styre sine følelser. Overskuddet og lysten til at lege og lære verden at kende forsvinder uden ideel søvn, og derfor får du et gladere barn, hvis du sikrer, at de sover godt dag og nat. Søvnen og drømmene bruges også bearbejde de indtryk og begivenheder som de har oplevet, derfor er der ingen tvivl om, at søvnen er særdeles vigtig for barnets psykiske og fysiske velvære.

Find personlige sutter med navn

Sutten er alle forældres redning, når barnet skriger og er ked af det, eller hvis i oplever problemer med at få barnet til at sove om aftenen. Sutten hjælper barnet med at finde ro og slappe af. Netop derfor er det en fordel at have en sut, hvis dit barn har svært ved at falde i søvn. Du skal dog selvfølgelig have for at øje at sutten ikke bliver en nødvendighed, så dit barn slet ikke kan sove uden, så du bliver tvunget op flere gange i løbet af natten. Størstedelen af tiden er sutten et fuldstændigt uundværligt værktøj til forældre, der gerne vil give deres barn ro og trøst.

Hvis du ønsker at finde en mere personlig sut til den lille, så kan du finde sutter med navn hos Byhappyme i mange forskellige farver og faconer. Foruden at være en unik og personlig sut, så er den også praktisk! Navnet gør den nemlig meget nemmere at finde, hvis den forsvinder i bjerget af sutter i vuggestuen.

En god dyne er et must for din babys søvn
Det er også vigtigt, at du har en god babydyne, hvis du vil sikre at dit barn sover bedre om natten. Den rigtige babyfine giver dit barn den søvn, det fortjener. De kære små fortjener, at vi er opmærksomme på dem, selv når de sover. Det er især dynen der har stor indflydelse på, om dit barn får en ideel søvn.  Når du vælger din babydyne, skal du blandt andet være opmærksom på, hvilket materiale den er lavet af, og om den er lige til at smide i vaskemaskinen, hvis nu uheldet er ude. Andedun er noget af det bedste materiale, som du kan få, da du opnår en let og luftig dyne, som samtidig holder på varmen.

Når det kommer til din babys dyne, så skal du ikke gå på kompromis med kvalitet og komfort, og det er derfor vigtig at finde den perfekte. Hos www.soveland.dk finder du et stort udvalg af babydyner. Dynerne er af høj kvalitet og de er produceret i de bedste materialer, så dit lille vidunder kan sove trygt og godt.

| 2017-12-15T10:06:05+00:00 december 15th, 2017|Alt til baby|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.