25% på alle forårsjakker og sommerjakker hos racoonoutdoor.com

Forsiden » Forside » Børnetøj » Babytøj og børnetøj » 25% på alle forårsjakker og sommerjakker hos racoonoutdoor.com

25% på alle forårsjakker og sommerjakker hos racoonoutdoor.com

Denne artikel er sponsoreret af racconoutdoor.com og racoonoutdoor.com og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og racoonoutdoor.com og racoonoutdoor.com og babybusiness.dk og facebook.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Racoon Outdoor er et dansk børntøjsmærke, som nu har fået sin egen webshop: racoonoutdoor.com. Det fejres med 25% på alle jakker. Men kun frem til d. 30. marts 2014. Også de helt nye varer. Se flotte forårsjakker til piger og drenge her!

racoon outdoor

Vindtæt og vandafvisende forårsjakke med praktiske dobbelte lynlåse. Blød rib i hættens kant samt i ærmeåbningerne. Vandsøjletryk 3000mm.

drengejakke

Blød og varm fleecedragt med praktisk lynlås og hætte. Perfekt som et ekstra varmende lag. Fås også som trøje. En flecedragt/-trøje er genial som køre-/sovedragt og ditto -trøje.

fleecedragt

forårsjakke
Forårsjakke til babypige (0-2 år). Med 25% rabat.

forårsjakke
Vindtæt og vandafvisende forårsjakke med praktiske dobbelte lynlåse. Rib i ærmer. Fås også i lys gul! Se jakkerne her!

forårsjakke
Stjernelækker forårsjakke til drenge! Og lyserød sømandsstrik til pigerne.

racoon
Lækre unger! Drengen til venstre er i grå sømandsstrik og pigen i gul fleece (fås både som trøje og heldragt).

Også til større børn
Børneovertøj fra Racoon er lidt anderledes med fine flotte og praktiske detaljer. Genialt til at holde varmen alle årstider. Tøjet findes fra str. 0 år til str. 10 år. Se ALLE jakkerne med 25% rabat her!

fleece

Følg også Racoon på facebook! Og få de seneste nyheder og gode tilbud!

Hvem står bag Racoon Outdoor?
I 2004 stiftede Pernille Bentzen, tidligere Key Account-sælger i Bestseller, Pure Kids Wholesale. Fra den første tid og frem til i dag har der hele vejen været et tøjmærke ved navn Phister & Philina. I 2006 kom et andet mærke til ved navn Cecilie West, som i 2008 blev til Cupcake. Og i 2012 forvandlede Cupcake sig så til Racoon. Så enkelt er det faktisk.

Men Racoon er kun blevet til Racoon, fordi der sidder en designer og bringer en masse små stykker vaskebjørne-tøj til verden. Hun hedder Louise Frederiksen, tidligere medstifter og designer af MOLO.

Racoon har gjort det godt. Mærket er ikke bare populært i Danmark, men også i Finland, Norge, Sverige, Tyskland, England, Irland og Rusland.

| 2017-06-18T07:28:36+00:00 marts 25th, 2014|Babytøj og børnetøj, Overtøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.