Julegave hit til 0-2 årige fra Fætter BR

Forsiden » Forside » Legetøj » Babylegetøj » Julegave hit til 0-2 årige fra Fætter BR

Julegave hit til 0-2 årige fra Fætter BR

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og track.adform.net og babybusiness.dk og track.adform.net og babybusiness.dk og br.dk og track.adform.net og babybusiness.dk og track.adform.net og babybusiness.dk og juniorbusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Alle kender legetøjsbutikken Fætter BR, og selv om du ikke bor lige ved siden af – kan du ose rundt og shoppe julegaver hos Fætter BR online. Her får du 4 gode ideer til julegaver for 0-2-årige børn. Kig dig omkring. Der er kæmpe udvalg i butikken foruden de julegaver, som vi her fremhæver, fordi vi ved de hitter!

1. FISHER-PRICE barnets første klodser
Fra 4 mdr. – 2 år

Timevis af god leg for de mindste fingre, der træer synet, logikken og finmotorikken med at finde de korrekte klodser til de korrekte huller i putteboksen. Putteboks har i alt 10 klodser.

puttekassen

Pris: 99,95 kr. hos Fætter BR online

BELLINO kravle og lære-bold
Fra 4 mdr. – 2 år.

Når dit barn leger med denne bold, vil det hjælpe til at forbedre dets motorik. Med dyrelyde, musik, en plade der lyser, en drejende mariehøne og andre knapper med dyr. Bolden vil begejstre allerede inden barnet ser alt det den kan. 14 cm.
– Bruger 3 C-batterier.

babybold

Pris: 199,95 kr. online hos Fætter BR

2. http://www.br.dk/Brands/V-TECH/.aspx?id=618135&vid=411381

3. PLAY2LEARN mit første keyboard
Fra 1 til 8 år.

Det første keyboard til den lille stjerne. Med blinkende tangenter, mikrofon og tromme. Et kæmpe hit hos den lille musiker, der elsker fest og ballade med musik og sang! Bruger 3 C-batterier.

keyboard

Pris: 149,95 kr. hos Fætter BR online

4. FISHER-PRICE Laugh & Learn dansende hundehvalp
Den dansende Laugh & Learn-hundehvalp fra Fisher-Price er barnets ven. Den opmuntrer barnet til at bevæge sig, danse og synge med på de kendte sange. Hundehvalpen fra Fisher-Price har over 25 sange og udtryk så barnet kan lære om alfabetet og bogstaver, tal, kropsdele, handlinger, adfærd, hilsner og de første ord.

legetøjshund

Den dansende hundehvalp har to indstillinger som bliver aktiveret ved at trykke oven på poterne: “Lære” og “Lege”. Vælg “Lære” for at aktivere sange og handlinger som lærer barnet om bogstaver, tal og kropsdele. Hundehvalpen fra Fisher-Price kan klappe, vrikke med kroppen fra side til side og løfte ørerne. Vælg “Lege” og få hundehvalpen til at sende kys, række i vejret og blive “sååååå stor” og lege kendte sanglege sammen med barnet som f.eks. Happy and You Know It. Batteriinformation: 6 x AA (LR6) (medfølger).
– Bruger 3 C-batterier.

Pris: 499 kr. online hos Fætter BR

Julegaver til junior? Se de bedste julegaver til junior (ml. 3 og 10 år) her på JuniorBusiness.dk

| 2017-06-18T07:45:42+00:00 november 11th, 2011|Babylegetøj, Julegaver til børn|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.