Juleønsker til mænd (far i fokus)

Forsiden » Forside » Familieliv » Jul » Julegaver til mor og far » Juleønsker til mænd (far i fokus)

Juleønsker til mænd (far i fokus)

Denne artikel er sponsoreret af juniorbusiness.dk og babybusiness.dk og objectsanduse.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og magasin.dk og bit.ly og babybusiness.dk og babybusiness.dk og bit.ly og bit.ly og babybusiness.dk og babybusiness.dk og bit.ly og boozt.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og mensbasic.dk og sortesokker.dk og babybusiness.dk og royaldesign.dk og og babybusiness.dk og coolpriser.dk og babybusiness.dk og bit.ly og babybusiness.dk og normann-copenhagen.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

I år har jeg slet ikke udgivet lister med gaveideer og juleønsker til børn! Hvad ligner det? Her på BabyBusiness (og JuniorBusiness)! Faktum er, at I læsere har ønsket jer ønsker til jer selv. Til mor og far. Mænd og kvinder.

I kan åbenbart nemt finde på gaver til børnene, men glemmer jer selv. Kan slet ikke tænke på jer selv – og jeres egne behov. Av! Det er vist meget typisk for småbørnsforældre… Jeg hjælper med inspiration!

Mors ønsker
Mine egne julegaveønsker kan du se her på JuniorBusiness.dk.

Her er mine bud på gaver til min mand. Måske din mand også kan bruge dem? Jeg er dog “faldet i” – og har begået en klassisk kvindefejl. Nemlig at snige ét ønske ind til mig selv og ét ønske til børnene på MIN MANDS ønskeseddel. Undskyld! Jeg vil kompensere med at finde på endnu flere ønsker til ham. Så stay tuned!

1. Forklæde med værktøj
Min mand er ikke bleg for at tage forklædet på i køkkenet. Han mangler dog et, der er lidt mere maskulint… Synes forklædet her er flot! (Og kan også bruges af mig…). Forklædet er af hemp. De flotte køkkenredskaber er i økologisk bambus, og ridser hverken potter eller pander.

FORKLÆDE OG 5 KØKKENREDSKABER
Pris: 450 kr. hos Obejcst&Use.com

FORKLÆDE OG 5 KØKKENREDSKABER

2. Grillhandske fra KITCHENGRIPS
Her er en grillhandske, der er så isolerende, at det er muligt at holde det varme fad, gryde etc. meget længere end en almindelig grillhandske.

Maksimalt isolerende grydelapper/grillhandsker som vandt det American Culinary Institute´s Gold Excellence Award. Handsken beskytter mod en temperaturer fra 92 grader til +260 grader, de er fremstillet i antibakteriale FLXaPrene. Den er plet og vandafvisende, og ser ny ud i flere år.

grillhandske
Grillhandske fra KITCHENGRIPS fås mange steder. Bl.a. Magasin.dk. Google navnet, og der vil dukke flere butikker op.

3. Igrill mini-stegetermometer
Min bedre halvdel elsker gadgets – og madlavning, så jeg er ret overbevist om, at han vil elske stegetermometret her, som kan tilsluttes en app. Uhhh at følge stegens/steak’ens “gang” i ovnen… Det vil han synes er sjovt!

Læs mere om stegetermometret her.

stegetermometer Telefon app
Pris: 329 kr. hos coolstuff.dk

4. Nøglering
En enkel nøglering. Mænd er typisk ikke til for meget spræl i nøglebundtet… Denne er fra danske YOYO.

oyoy nøglering
Pris: 100 kr. hos LuxoLiving.dk

5. Langt skohorn
Er der noget, som ikke-smidige mænd værdsætter, så er det lange skohorn. Her fra Normann Chp. Hænges op på væggen med et lille søm.

skohorn
300 kr. hos Cahetu.dk

6. Grå joggingbukser
Min mand ønsker sig grå joggingbukser, så de ryger på listen her – selv om jeg kan finde på mange andre, pænere, bukser.

grå joggingbukser
Nike sweatpants med blød, børstet inderside, flere lommer samt elastik og snøre i taljen. Pris: 599 kr. hos Stadium.dk

7. Sneakers
Det er nærmest kun juleaften min bedre halvdel ikke har sneakers på… Så dem kan han (næsten) ikke få for mange af. Synes de her fra Adidas ser seje ud! Men der findes tusindvis af sneakers, så det burde ikke være vanskeligt at finde et par. Jeg kigger efter at sålen ikke er for flad.

adidas
Pris: 1.099,75 kr. hos Boozt.com

8. Sorte strømper
Strømper. Helt ensfarvet sorte tak – så vi ikke skal bruge tid på at finde et matchende makker. Min mand foretrækker, at strømper ikke er for tykke (som sportsstrømper).

sorte sokker
Der er forskellige kvaliteter. JBS koster 40 kr. pr. stk. hos mensbasic.dk og hos sortesokker.dk kan du få 10 par for 199 kr. (dem elsker jeg! Jeg bruger dem selv…)

9. Vækkeur
Det her ønske gælder måske egentlig mere mig end min mand… Men: Smartphone og iPad ud af soveværelset tak! Alle videnskabelige undersøgelser viser, at vi sover bedre, hvis IKKE vi stirrer på vores telefon/tablet lige inden vi skal sove. Og værre: Vågner op om natten, og liiige skal se et og andet (og så går tiden… timer hvor du kunne have sovet. Eller lavet andre mere spændende ting i soveværelset!).

[Jeg] Min bedre halvdel ønsker sig IKKE lysende røde digtaltal i soveværelset. [Jeg vil ikke vide, hvad klokken er midt nat. Jeg vil bare vækkes, når det er morgen.]

vækkeur
Dette vækkeur er fint! Det er fra Arne Jacobsen (Rosendahl). Pris: 695 kr. hos royaldesign.dk Fås i flere forskellige designs/farver.

10. Ipad-holder til bilen
Ups – det her er vist egentlig et børneønske. Men jeg tænker…, at min mand vil blive glad, når der er ro på bagsædet. Så en ipad-holder til børnene (øh til hele familiens glæde og fornøjelse).

ipad bil
Set hos coolpriser.dk til 279 kr. for 1 stk. og 500 kr. for 2 stk.

11. 3 i en med god duft
3-In-1 fra American Crew er en shampoo, balsam og body wash samlet i én praktisk flaske. Dét er noget, som min bedre halvdel kan forstå. Så nemt! Og så dufter den supergodt!

American crew 3 i en
Pris: 159 kr. for 450 ml. (det er billigt) hos billigvoks.dk

12. Cognac rocking glas fra Normann CPH
Dette ønske er et læserforslag, og jeg synes, at glassene er flotte. Ikke at vi drikker meget cognac hjemme hos os… Men glassene her er flotte! De ser ud til at ligge godt i hånden, og så er de lidt sjove, når de står på bordet!

Cognac rocking glas fra Normann CPH
Cognac rocking glas fra Normann CPH. Pris: 299 kr. her.
….

Flere ønsker på vej. Jeg har bedt BabyBusiness-gruppen på facebook med at komme med input til “mandeønsker”.

Umiddelbart tænker jeg også: Gode hovedtelefoner!

| 2017-06-18T07:26:12+00:00 december 8th, 2014|Julegaver til mor og far|

6 Comments

 1. Dorte Nielsen 11. december 2014 at 20:06 - Reply

  Mon ikke du tænker på portvin, når du nævner Portugal og både rød og hvid?
  Cognac kommer fra Frankrig og benævnes ikke som “mormordrik”.
  Men flotte glas.

  • Anette Tvedergaard Madsen 11. december 2014 at 20:53 - Reply

   Jo da! Portvin!! Det var jo det, vi lystigt drak i Lissabon. 😉 Ærgrerligt at glassene er til en helt anden drik: cognac. Den har jeg ikke (gode) erfaringer med. Ved ikke hvorfor jeg fik de to drikke blandet helt sammen?! Julestress? Tak Dorte! 🙂

 2. Ina 10. december 2014 at 09:37 - Reply

  Min mands ønsker sig hvert år lækre bøger. Han er til Stephen King og den slags. Derudover lækkert kogegrej fx bradepander i kobber og fede knive. Hos os er der også kommet et ønske om madkursus hos Meyer (som han og hans bror så tager på hvert år). Det er så hyggeligt og så er der heller ikke noget der er bedre end en mand som kan kokkerere 🙂

  • Anette Tvedergaard Madsen 10. december 2014 at 09:44 - Reply

   Enig Ina! Vi elsker mænd – der elsker at lave god mad til os!! 🙂 Vi også mange skønne kogebøger – og det er aldrig mig, der er modtageren af dem (heldigvis, for jeg værdsætter dem slet ikke så meget som min mand).

   God idé med fede knive! Det mangler vi faktisk… Det ryger på ønskesedlen! Madkursus. Supergod idé! Det vil jeg undersøge nærmere. 🙂

 3. Simone Nielsen 9. december 2014 at 13:41 - Reply

  Rigtigt gode råd med hanskerne fra magasin og nakke holder til ipad fra coolpriser.dk

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.