Kan man spare penge ved at handle på tyske hjemmesider? Jeg sammenligner priser

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Kan man spare penge ved at handle på tyske hjemmesider? Jeg sammenligner priser

Kan man spare penge ved at handle på tyske hjemmesider? Jeg sammenligner priser

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og netbutik.fdm.dk og babyparadies-shop.de og babybusiness.dk og babysam.dk og babyparadies-shop.de og babybusiness.dk og happii.dk og babyparadies-shop.de og babybusiness.dk og filabel.dk og fruitandjuice.de og babybusiness.dk og medudsigt.dk og fruitandjuice.de og babybusiness.dk og
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Jeg bliver af og til spurgt om jeg kan anbefale at shoppe hos tyske netbutikker, og nu er jeg langt fra ekspert, men umiddelbart er der masser penge at spare i Tyskland! Og meget mere end hvad jeg kunne finde, da jeg sammenlignede de danske priser med de svenske.

Det meste børneudstyr du finder herhjemme, kan man også få fat i gennem de tyske netbutikker, og der er flere tusinder kroner at spare hvis du køber alt dit babyudstyr i Tyskland eller via de tyske netbutikker.

Det er sværere at spare på mærkevarerne
Det hidtil eneste som jeg ikke kan finde billigere i Tyskland (eller med kun få kroner at spare) er Stokke TrippTrapp-stol, Sleepi fra Stokke og Storksak pusletasker, så de helt store patent-mærker har vist luret at deres pris ikke svarer til det generelle prisniveau i det enkelte land, men at de holder et generelt (højt) prisniveau for at undgå at folk tager til udlandet for at købe de helt samme varer billigere.

TIP: Afholder det tyske sprog dig fra at handle på siden, så brug google oversætter til at oversætte hele siden mens du surfer rundt. Du kopierer simpelthen bare linket ind i google oversætter og så fører den dig skånsomt igennem siderne på dansk! Dog med mindre småfejl. Er det sikkerheden ved internetkøb som du er i tvivl om, så læs mine gode råd om hvad man skal være opmærksom på når man handler i udlandet HER.

Prissammenligning af forskelligt babyudstyr i danske og tyske netbutikker:

Römer BabySafe Sleeper

1.999 kr. hos Fdm.dk

1.480 kr. (199 euro) hos Babyparadies.de

= 519 kr. billigere i Tyskland

Teutonia Mistral S

4.599 kr. hos Babysam.dk

3.564 kr. (479 euro) hos Babyparadies.de

= 1.035 kr. billigere i Tyskland

Philips Avent babyalarm med skærm

1.153kr. hos Happii.dk

893 kr. (119,99 euro) hos Babyparadies.de

= 260 kr. billigere i Tyskland

Storksak Pusletaske

1.799 kr. hos Filabel.dk

1.786 kr. hos Fruitandjuice.de

= 13 kr. billigere i Tyskland

Rice indretningskurve med låg

448 kr. hos Børneværelse med udsigt

391 kr. (52,50 euro) hos Fruitandjuice.de

= 57 kr. billigere i Tyskland

Læs flere gode råd om hvad man skal være opmærksom på når man handler i udlandet HER.

[ad]
| 2017-06-18T07:57:22+00:00 juni 28th, 2010|Babyudstyr, Guide|

One Comment

  1. Rikke 29. juni 2010 at 10:09 - Reply

    Vi købte begge vores autostole via en internet butik i Tyskland (kan ikke huske hvad den hed – tror det var noget med schnuller) – og sparede 900 kr per stol inkl. fragt. Så knap 2000 kr – og dem kan vi godt bruge til noget andet. Og det var helt problemfrit. De sendte stolene med det samme og de kom i store kasser leveret lige ved døren.

    Eneste minus der er at man jo så ikke får hjælp med monteringen, men med isofix-system er det så rimeligt nemt at gå til. Og skulle der gå noget galt, er det jo nok lidt mere besværligt at få det byttet/ordnet. Men heldigvis ingen problemer for os.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.