Klar! Parat! Baby!

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Klar! Parat! Baby!

Klar! Parat! Baby!

Denne artikel er sponsoreret af denblaagiraf.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når man får et barn, er der en masse ting man lige pludselig må ud og investerer i. Det kan være ret uoverskueligt og skræmmende, for hvilke ting er de vigtigste, og hvilke kan man godt vente med at købe til lidt senere?

Tøjet

Først og fremmest skal man have købt noget tøj til barnet. Dette kan heldigvis klares i god tid. Hvis barnets køn er kendt på forhånd, kan man vælge at gå efter de typiske farver som lyseblå eller lyserød og specielle mønstre, som egner sig bedst til piger eller drenge. Der findes dog også massere af kønsneutralt babytøj, til hvis man ikke kender kønnet før fødslen, eller hvis man bare ønsker at holde farverne neutrale. De helt basis tøj items som man skal have fat i fra start er:

  • Bodystockings: gerne både langærmet, kortærmet samt med og uden ben i.
  • Overtøj: her kan I starte med at købe det som vil passe til sæsonen for fødslen, og så udbygge løbende. Det er super vigtigt at være godt forberedt med overtøj til småbørn da de hverken må have det for varm eller for koldt.
  • Bukser, bluser, T-shirts og/eller kjoler: fra start er det ikke nødvendigt at fylde garderoben fuldstændigt op, men man skal blot have lidt af hvert. Det er vigtigt at fokusere på komforten og bevægeligheden, så man undgår en baby, der græder fordi tøjet kradser eller strammer.
  • Strømper: det virker måske som en mindre ting, men et godt udvalg af strømper er altså super vigtigt, da kolde fødder ofte leder til sygdom. Sørg for at have købt både tykke og varme strømper, samt mere almindelige og tyndere strømper.

Udstyret

Når der er kommet styr på tøjet er der tid til at tænke på udstyret. Der er nemlig nogle ting, som er rigtig gode at have styr på inden man bliver forældre. Først og fremmest fortrækker de fleste mødre at have en ammepude. En ammepude giver god støtte og komfort, som hjælper rigtig meget de første måneder. Det er også en god ide at have styr på pusleområdet fra start. Få fat i en puslehynde, en masse bleer, diverse salver og noget pudder, så er man allerede godt hjulpet på vej. Det kan i denne forbindelse også være rart at have en pusletaske.

Det lidt dyrere udstyr som seng og klapvogn er også rart at have styr på fra start. Det kan være nødvendigt at få sparet lidt penge op til dette formål, og så skal man gå efter udstyr i ordentlig kvalitet, der vil fungere optimalt for en selv og barnet.

Det kan virke overvældende, og være svært at finde ud af, hvor man skal gå hen for at finde de forskellige ting. Men mange internet butikker tilbyde ofte alt det nødvendige baby tilbehør, så du kan bestille det hele samlet. Tag f.eks. et kig forbi Den blå giraf, som ud over at have et bredt udvalg på deres internetbutik, også har en stor butik hvis man er mere til det.

| 2016-02-05T07:32:38+00:00 februar 5th, 2016|Alt til baby, babyudstyr, Børnetøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.