Den store guide til valg af ladcykel 2014

Forsiden » Forside » Guides baby og babyudstyr » Guide » Den store guide til valg af ladcykel 2014

Den store guide til valg af ladcykel 2014

Denne artikel er sponsoreret

Så tager vi cyklerne frem, tramper af sted, ud i det åbne land… Ladcykler, kassecykler, Christiania-cykel, transportcykel – navnene er flere, og populariteten blandt børnefamilier er ikke til at tage fejl af. Især i de større byer.

På trods af at en ladcykel kan skabe irritation for dine medcyklister, fordi den fylder dobbelt så meget på cykelstien, har undersøgelser vist, at mange alligevel ønsker sig sådan en ladcykel.

Fordelen ved en ladcykel er, at der er plads til børn og/eller indkøb. Mange forældre nyder også, at de små poder ikke selv skal cykle på usikre veje og cykelstier, men kan komme (hurtigere) og mere sikkert rundt i byen!

ladcykelundersøgelse

Dog kan der være visse ulemper
Ladcykler kan være tunge og lidt besværlige at manøvrere rundt med i trafikken, så den enkelte model er helt op til, hvad der passer til dig og dit temperament.

Tag derfor ud at testkøre flere af de forskellige modeller på markedet, og vær opmærksom på at benmusklerne skal være i god form. Særligt hvis du skal op af stejle bakker, med børn og indkøb om bord.

Husk også på at ladcyklerne fylder mere end en almindelig cykel, så tag gerne hensyn til de andre cyklister. Så bliver de glade, og vi vil gerne have god karma på cykelstierne!

babysæde
Har du brug for at have baby med i ladcyklen? Tjek de enkelte modellers muligheder. Her babysæde fra Winther Kangaroo.

By | 2017-06-18T07:28:42+00:00 marts 10th, 2014|Guide, Transport|

2 Comments

  1. Daniel 28. december 2015 at 13:40 - Reply

    Som brancheperson, er det dejligt at se, hvordan ladcyklen i højere grad bliver en del af danskernes hverdag. Den giver bestemt også komfort og muligheder, som andre cykler ikke kan, hvilket passer perfekt til børnefamiler. Jeg gemmer lige denne post 😉

  2. Butchers & Bicycles 20. maj 2015 at 11:19 - Reply

    I glemmer den nyeste og mest avancerede ladcykel fra kaldet ‘MK1’. Designet og håndbygget i Kødbyen København. Bygget til at læne sig ind i svingene for en sikrere og sjovere oplevelse. Inklusiv det bedste og sikreste udstyr selvfølgelig.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.