Lækre ting med personligt præg til baby og større børn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Lækre ting med personligt præg til baby og større børn

Lækre ting med personligt præg til baby og større børn

Denne artikel er sponsoreret

Ethvert barn og dets familie oplever stor stolthed, når barnets navn står broderet eller graveret på en personlig gave. En ny dansk butik ved navn www.PetitPeople.com tilbyder netop denne “navne-service”.

Træ kanin med barnets navn.

Værdifulde minder
Så snart tøj, legetøj, tæpper mm. er med navn og/eller hvis der bliver skrevet en personlig hilsen på første side af en bog, så er der langt større sandsynlighed for, at barnet (også som voksen) vil passe på og gemme den personlige gave. Betydning og værdi øges ganske simpelt ved et personligt præg.

Æsel med barnets navn broderet på.

Det er således filosofien, at børnene kan få deres helt eget personlige præg på alle varer i butikken. Målet er at kunne tilbyde unikke kvalitetsvarer, der tillader al den barnlighed, rummelighed og kreativitet som børn fortjener, og som kan holde til at blive brugt, elsket, krammet og suttet på – og bagefter blive gemt som et kært minde.

Med PetitePeople.com har vi søgt at skabe et personligt univers, hvor du finder alle de nære, nyttige og nuttede ting, der omgiver barnet i de første 6 år. Fra sutteflasker, legetøj, sko og tæpper til bamser, bøger og billeder til børneværelset og selvfølgelig tøj til smarte småfolk. Alt sammen fremstillet specielt til dig og med barnets navn fint graveret eller broderet på. Både fordi det er praktisk, men ikke mindst for at fortælle barnet fra første færd, at han eller hun er noget helt specielt.

Lækre skindfutter med broderet navn.Badehåndklæde med navn.

Gaveideer
Sitet har en god funktion. Nemlig inddeling af gaveideer i priskategorier. Ikke uvæsentligt, når man hurtigt vil finde en gave til niecen, der ikke overskrider det aftalte julegaveniveau.

Leveringstid – vær på forkant
Ting tager tid – især når produktet skal personaliseres. Vær opmærksom på leveringstiden af de enkelte produkter hos www.petitpeople.com. Af gode grunde kan du ikke forvente at have en personaliseret bamse dagen efter du har bestilt den. Forvent leveringstid! Ud fra hver vare står der, hvor lang leveringstid, man kan forvente. Rigtig god oplysning for en “net-shopper”!

Pudebetræk med barnets navn.

Kig forbi hos PetitPeople.com

By | 2017-06-18T08:01:22+00:00 oktober 5th, 2007|Babyudstyr, Børnefodtøj, Børneværelset, Dåbsgave|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.