Lær dit barn at cykle – vær opmærksom på sikkerheden

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Lær dit barn at cykle – vær opmærksom på sikkerheden

Lær dit barn at cykle – vær opmærksom på sikkerheden

Denne artikel er sponsoreret af ecykelhjelm.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Cyklen er mange danskeres foretrukne transportmiddel, eftersom det er den helt optimale løsning, når man skal komme fra A til B – særligt i de større byer. Netop derfor skal dit barn da også lære at cykle. På den måde bliver barnet klar til den dag, hvor der skal cykles til og fra skole. Du kan endvidere se frem til den tid, hvor du ikke længere skal starte bilen, hver eneste gang dit barn skal hjem til en ven eller bare i skole. Dog kræver det en god portion træning, inden barnet bliver mester, og de første par gange på cyklen er således forbundet med risikoen for styr. Du skal derfor have styr på sikkerheden, når dit barn skal lære den ædle teknik, som cykling i sandhed er.

Anskaf en cykelhjelm i høj kvalitet
Hovedet må under ingen omstændigheder tage skade, eftersom det kan have fatale konsekvenser. Netop derfor er det vigtigt, at det første, du får købt til barnet, er en cykelhjelm. Dog bør du ikke købe en hvilken som helst cykelhjelm – nej, det er vigtigt, at du er opmærksom på kvalitet, så der ikke sker noget, hvis uheldet skulle være ude. Endvidere må du gerne finde en hjelm, som er lidt smart. Klik her, hvor de har et bredt udvalg, som bliver tilbudt til en lav pris, hvor alle kan være med.

Start træningen op i haven

Det kan være fristende for barnet at starte op ude på vejen, hvor underlaget er mest optimalt. Dog er det ikke den bedste beslutning, idet et styrt kan gøre betydeligt større skade. Start op i haven, hvor der er et blødt underlag, som ikke gør ondt at lande på. Ja, det er lidt sværere at cykle rundt, men hellere gøre det en smule mere besværligt, så længe sikkerheden er helt i top. Er det i haven, kan hele familien også nyde, når det lille barn efterhånden gennemskuer teknikken.

Hjælp dit barn med balancen

I starten er balancen en by i Rusland, og barnet har ingen chance på egen hånd. Derfor er det vigtigt, at du hjælper til, og det er der flere måder, hvorpå du kan gøre. Det kan være med en pind, som du stikker ned i cyklen, så du kan hjælpe med at holde cyklen lige under turen. Dette er en stor hjælp i starten, når dit barn skal have følingen. På den måde har du også kontrol, og du kan derfor sikre, at barnet ikke vælter og slår sig.

Har du et barn, som gerne vil overvinde cyklen, er det vigtigt at starte ud med små skridt. Benyt eventuelt de ovenstående råd, da det er en rigtig god start, når det kommer til sikkerheden.

| 2016-10-31T07:55:35+00:00 oktober 31st, 2016|Babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.