Læserne tester SnoozeShade – skygge i barnevognen

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Læserne tester SnoozeShade – skygge i barnevognen

Læserne tester SnoozeShade – skygge i barnevognen

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og sacokids.dk og babyforbegyndere.dk og babyforbegyndere.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Vi haft 5 læsere af BabyBusiness.dk til at teste SnoozeShade.Læs deres vurderinger her.

skygge barnevogn

Producentens beskrivelse
Snoozeshade holder op til 94% af lyset ude, og skaber på den måde et skyggefuldt, ventileret miljø. Med indbygget UV50+ solfilter kan den bruges året rundt, og et fint kighul foran gør, at man til en hver tid kan se, hvordan barnet har det.

Snoozeshade er skabt til det formål – den skærmer af for hele vognen, uanset størrelse. Snoozeshade holder op til 94% af lyset ude, og skaber på den måde et skyggefuldt, ventileret miljø. Med indbygget UV50+ solfilter kan den bruges året rundt, og et fint kighul foran gør, at man til en hver tid kan se, hvordan barnet har det.

Snoozeshade

Passer til alle vogne
Snoozeshade fås i flere varianter, så selvom du skulle være den heldige ejer af en stor flot barnevogn, så har Snoozeshade naturligvis en løsning på lys og søvn problemet. Således er det også muligt at anskaffe den helt nye Snoozeshade Plus, som er lidt større end Snoozeshade Original.

Se forhandlere af Snoozeshade
Klik dig videre til forhandleroversigt her!

Snoozeshade Plus har desuden også en smart enkeltlags ”kighul” foran, som kun blokerer for 80% af lyset, og dermed giver dig og dit barn mulighed for at se hinanden. Du afgør, om du vil bruge et eller to lag til ”kighullet”.

Testperson 1
Den praktiske anvendelse: Da jeg først lige havde luret hvordan den bedst sad på min barnevogn (har en stor Emmaljunga og har derfor testet plus modelen), så synes jeg den sidder rimeligt godt. Kunne godt tænke mig en lidt kraftigere elastisk så den sidder tættere, Da den nu sidder for løst og der kan komme fluer og lign ind, og jeg derfor skal have mit myggenet ind under – det er irriterende. Men det er rart at den er rummelig, så min datter kan sætte sig op når hun vågner, uden at sidde fast.

Skyggen: Den skygger jo helt fantastisk. Og jeg bruger den på dage hvor det er under 20 grader. Bliver det varmere koger min datter nede i vognen, da den desværre kvæler luftcirkulationen, og der hurtigt bliver varmt. Hvilket er rigtig ærgerligt, da det jo er dage med meget sol/lys hvor det ville være rigtig lækkert at kunne bruge den også pga den ekstra solfaktor. Det synes jeg er rigtig ærgeligt. Det hjælper ikke stort at lyne kighullet op, så der er et lag mindre der.

Kvalitet: Det er et lækkert blødt materiale. Da den nu skal sidde på en barnevogn/klapvogn, ville jeg anbefale at bruge den nye bløde velcro istedet for den gamle mere hårde version. Min datter putter ALT i munden og der river denne. Da jeg tænker at hun ikke er det eneste barn der gør dette, vil andre nok få lignende problem. Men godt antal af velcrostrimler. Rart med lynlåsen så man lige kan åbne og stikke hånden ned og give hende sutten eller lign.

Generelt synes jeg faktisk at det er et lækkert produkt, mit største problem er at der bliver så varmt i barnevognen når det er godt vejr. Da det betyder at jeg må gå ud og tage den af når hun er faldet i søvn, så hun ikke koger over.

Håber mit svar kan bruges, det har været sjovt at få lov til at afprøve et nyt produkt.

Mvh.

Karina

Testperson 2
Den praktiske anvendelse af Snoozeshades:

Jeg var til at starte med overrasket ovre størrelsen af Snoozeshades og tænkte at den kan da umuligt dække over vognen.

Selv om jeg har en Mountain Buggy, troede jeg ikke at Snoozeshades kunne sidde ordentligt.
Dog passer perfekt i størrelsen til min vogn. Den er nem at sætte på og jeg plejer heller ikke at få brug for de ekstra stropper, den sidder alligevel meget godt.

Lige så nem som den er at få på, lige så nem er den at tage af.

Skygge:
Jeg synes at skyggen som Snoozeshades giver er meget god. Jeg har før brugt en solskærm (andenæb), selvfølgelig tager solskærmen meget af solen men det er også grænser for hvor meget den kan tage.

Snoozeshades tager al sol i alle vinkler og man skal ikke være bange for at den flyver væk. Jeg har også brugt den til at lægge over min søn når jeg forflytter ham udenfor. Den bliver også brugt til autostolen etc.
Det er så også et stort plus at den giver 50 i solfaktor.

Jeg tror at når min søn bliver ældre vil han kunne sove mere fredeligt fordi Snoozeshades giver mørke i vognen.

Kvalitet:
Jeg var til at starte med bange for, at der ikke kom nok luft igennem til min søn men kan mærke på temperatur etc. i vognen, at iltskiftet ind og ud af vognen virker selv om man har Snoozeshades der dækker den.

Mht. til den lille åbningen synes jeg det er fint, at man kan åbne for et kig eller mere luft uden at skulle tage den af.

Den fylder ikke så meget og den er nem at folde sammen og komme under vognen og i pusletasken mm.

For mig har Snoozeshades erstattet solskærm, insekts net, stofbleer og parasol, hvilket betyder at det er nok at bare få sin Snoozeshades med og ikke flere forskellige udstyr.

Jeg er også vild med at man kan bruge den til klapvognen senere og da jeg har en babyjogger, er det genialt at bruge Snoozeshades da en babyjogger tit er meget åben for sol og der ikke er så mange andre muligheder for beskyttelse i en babyjogger.

Så fem stjerner med thumps up fra mig til Snoozeshades

Venlig Hilsen

Jessica

Testperson 3
1. Praktisk anvendelse: Fik en i str. original, da jeg har en Emmaljunga Nitro City klapvogn (bruges som barnevogn). Den passer rigtig dårlig på denne model, da der i modsætning til en almindelige barnevogn, er færre muligheder for fastgørelse – det sammenholdt med de korte velcrostropper som findes på Snoozeshaden, gør at den ikke sidder så godt på vognene. Hvis Snoozeshaden og vognen havde passet bedre sammen, havde velcrostropperne gjort den utrolig let at montere og afmontere.

Snoozeshaden er svær at folde pænt sammen, men kan på den anden side nemt bare stoppes tilbage i den medfølgende pose.

2. Skygge: Den giver rigtig god skygge når barnet skal sove, men jeg synes den skærmer for meget når barnet er vågent. Den lynlås, der er i Snoozeshaden er ikke særlig lang og åbner ikke særlig meget. Lynlåsen er orienteret vertikalt, og det giver et væsentligt dårligere udsyn, fremfor hvis den var orienteret horisontalt.

3. Kvalitet: Materialerne føles rigtig lækre og af god kvalitet. Samtidig kan jeg rigtig godt lide den neongrønne farve sammen med det sort, det giver den et friskt pift.

Mvh. Cathrine

Testperson 4
Anmeldelse af Snooze Shade Plus

Snooze Shade Plus er lavet til de større vogne, og passer da også fint til en Scandia af ældre model.
Når man først står med produktet i hånden ser det lækkert ud. Materialet føles blødt og det virker som om det er god kvalitet. Det er nemt at pakke sammen og kommer med en lille pose man kan have i vognen. Det fylder dog lidt meget.
Det er simpelt at sætte på, forstået på den måde, at det er nemt at se, hvad der er op og ned, men det fungerer ikke optimalt med de remme, der er, da det kan være lidt svært at finde et sted på vognen, hvor der bliver lukket helt tæt. Når det først sidder på, sidder det dog ok.
Som skygge til det sovende barn fungerer Snooze Shade upåklageligt. Det er også rart, at der er en lynlås foroven, hvor man kan kigge ind til barnet, da man ikke kan se det igennem det tætte net. Men det der er det gode ved Snooze Shade, er også et problem. Fordi det er sort og tæt, kommer der ikke sol ind i vognen, men fordi det er sort og tæt, bliver der også ret varmt i vognen.
Et andet problem med Snooze Shade er, at det ikke fungerer til det større vågne barn. Man kan godt nok rulle noget af skyggen ned, men man kan ikke have kontakt med sit barn igennem skygge, og barnets udsyn er meget begrænset. Dette er fint nok, når de er små, men når barnet bliver større og kan sidde selv, fungerer det ikke.
Alt i alt vil jeg mene, at SNooze Shade egentlig mest er et avanceret insektnet, som fungerer fint til de små, sovende børn, men som i længden er lidt upraktisk, da man kun kan bruge det, når barnet sover.

Mvh.

Nanna

Testperson 5
Jeg har nu testet Snooze Shade og må sige at jeg har lidt blandede følelser omkring det. Her i solskinnet har den været rigtig god til at gøre det lidt mørkere i barnevognen så den lille havde lettere ved at sove. Samtidig må jeg så sige at der bliver meget hurtigt varmt inde i vognen når den er over.

Den er nem at finde ud af og nem at sætte på vognen. Det fungere dog ikke med alle de velcro for når dn ikke er i brug sætter de sig fast på stoffet og river i det. Lynlåsene er åbenbart så “larmene” at min lille dreng vågner ved dem.

Det er dog pænere end en stofble, og det fylder heller ikke så meget når det ikke bliver brugt. Hvis man skulle give det stjerner mellem 1-6 stjerner, så ville jeg give det 3.

Venlig hilsen

Denise

[ad]
| 2017-06-18T07:42:17+00:00 juni 11th, 2012|Babyudstyr, Metroxpress, Testresultater|

4 Comments

 1. Line 20. juni 2014 at 11:49 - Reply

  Hvis I læser på selve produktet, så står der udførligt at hvis der fx er 30 grader udenfor, så vil der være køligere inde i vognen vha snoozeshade, ca en grad altså 29. Det er ydermere lavet af et materiale som ikke ophober varme men er perforeret så luft kan cirkulere. Det er altså ikke en stofnød som tværtimod ophober varme!!! Der står også at man altid skal stille sin barnevogn i skyggen…

  Iben, jeg synes du er lidt hurtig til at smide med konklusioner om, at så får børn en dårlig søvnrytme. Nu er sundhedsplejerskerne ikke alvidende mennesker og jeg har personligt oplevet, at gøre mange ting på en anden måde, men bedre (for mit barn) end det sundhedsplejersken anbefalede.

  Min store dreng har kørt med rutiner fra han var lille og åh nej det skulle man jo ikke, barnet skal selv finde ud af hvornår det skal spise osv, men vha af rutiner fik jeg et barn ud af kolik. Det eneste sundhedsplejersken sagde da jeg frustreret spurgte til alt det gråd og hvad jeg skulle gøre var “bare bliv ved med at lægge ham til”…de rutiner indebar også mørklægning når han skulle sove og det gav de bedste resultater. Børnene sover jo igennem faser og pludselig ku han selv finde ud af sove fra den lette til den dybe søvn uden at vågne fordi der hele tiden var mørkt og ikke skete noget omkring ham. Børn har brug for at få sovet i løbet af dagen og der er nok nogen børn der er bedre til at give slip end andre. Min dreng ku ikke før jeg begyndte på mørklægning. Han er idag 4 og har haft de bedste soverytmer siden jeg indledte rutiner og mørklægning.

  Så det er altså ikke alle børn der er ens og det er ikke en stofble!

 2. Tina 12. juni 2012 at 22:21 - Reply

  Jeg er fuldstændig enig, Iben. De stakkels børn får overhovedet ikke noget frisk luft, som jo er meningen! Jeg ser babyer hver dag, som sover i en nærmest hermetisk lukket barnevogn, og det er så synd!

 3. Lea 12. juni 2012 at 21:00 - Reply

  Jeg er helt enig med Iben.

  Jeg vil aldrig dække min barnevogn til på den måde, og flere af anmelderne skriver da også at der bliver hurtigt meget varmt i vognen. Jeg kender ikke nogle der kan lide at sove hvis det er alt for varmt og trykkende, så tænk lige på de små poder, inden I dækker hullet foran på barnevognen.

  Jeg har selv kun meget sjællent hængt en ble op, f.eks. hvis jeg har været i et shoppingcenter, og den lille syntes det er mere spændende at se hvad der sker end at sove. Og den er blevet flyttet lige så snart at hun sov godt.

 4. Iben 12. juni 2012 at 17:15 - Reply

  Jeg forstår simplethen ikke ideen med det her produkt !!!!!
  Al forskning viser at det er super vigtigt for mennesker at adskille dags og nattesøvn. At man skal påvirkes af en vis mængde dagslys for at få en god døgnrytme. Sundhedsplejersken.dk skrev også i Weekendavisen at ideen med en stofble i barnevognen var fuldstændig tåbelig
  – da 1) det gav mindre luft
  2) mindre kontakt til voksne
  og vigtigst at det var vigtigt at dagssøvnen foregår i lys og ikke i en “falsk” nat.
  Så brug da endelig det her produkt for at at få et barn med en dårlig døgnrytme.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.