Læsernes Barnevogne

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Barnevogne » Læsernes Barnevogne

Læsernes Barnevogne

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Skal du ud og købe en barnevogn? Læs den store Guide til barnevogn 2010, hvor du finder alle de nyeste modeller, en masse tips til hvad du skal gå efter samt hvilke spørgsmål du skal stille dig selv, for at finde ud af hvad jeres behov er.

BabyBusiness læsere videregiver deres valg
Der skal gøre rigtig mange overvejelser, når man skal ud og købe en barnevogn for første gang. Jeg har spurgt nogle af mine læsere, hvad de gik efter, da de var på jagt efter deres første barnevogn, og hvorfor de valgte den de købte.

Mette har valgt den klassiske Odder barnevogn i sort.

Vi valgte den i sort fordi hvis nu vi havde valgt en lyserød og det næste barn bliver en dreng ska vi købe en til, det er for dyrt.

Mine forælder, og svigerforældre har brugt en Odder, og de siger den er bedst, man lytter efter sine forælders gode råd, de må vide bedst. Det er den der holder længst tid og er mere robust.

Mette´s datter hygger sig med en rugbrødsmad i sin Odder Barnevogn.

Patricia valgte en Safe Royal fra Bilka.

Vi er begge 2 høje, så vi regnede med at vores søn også ville blive ret lang, så derfor valgte vi bl.a den, da den er lidt længere end de fleste. Og så prisen, vi havde ikke de store penge.

Alt i alt er vi super glade for den og den lever op til vores forventninger og krav.

Patricia med Safe Royal Barnevognen

Kristina valgte en Emmaljunga Big Star Supreme.

Vi valgte denne, af flere årsager:

Den har langt liggemål (så den kan bruges til at sove ude i, i flere år). Kalechen kan åbnes (til udluftning – men også smart at lægge babyalarmen derind, så den lille pilfinger ikke leger med den). Det er en god, stabil og holdbar vogn. Har set flere af det mærke med en del år på bagen. Og de bliver ikke slappe i fjedrene og kassen begynder ikke at hænge eller noget (nogle barnevogne har tendens til at hænge skævt i kassen, så barnet begynder at ligge højere med benene end med hovedet!).

Den har termobund med spjælde i. (Isolerer godt om vinteren og god cirkulation om sommeren). Styret kan vippes (Så det ikke fylder så meget under transport, og så højden er god for både mor og far når vi går tur). Der er reflekser på kalechen og mange gode lommer i siderne. Der er en stang på hver side, som er gode til at have lille pose med regnslag osv hængende på. Den fylder en del når den er slået sammen, men den kan dog fint være i vores stationcar.

Vi har købt autostol i samme mærke, som også kan sættes på barnevognsstellet – så den kan også bruges på samme måde som man bruger en klapvogn – ikke noget vi har brugt meget, men det er da meget smart at have muligheden synes jeg! Ryggen kan hejses, så barnet kan sidde op, også en fin detalje synes jeg. Vi har købt andre madrasser da det er nogle ret dårlige madrasser der er i. Men sådan er det vist med alle barnevogne.

Vi købte lift og pusletaske til også. Med det hele kostede den 8300,- kr. Lidt dyrt, men alle pengene værd synes jeg. Derudover brugte vi 1000 kr på en “startpakke” i Ønskebørn. Den indeholdt gode madrasser til både lift og barnevogn, nogle ekstra lagener, insektnet, regnslag og en ting mere, som jeg ikke lige kan huske hvad var (?!). Rigtig god tillægspakke.. Dog vil jeg ikke anbefale Ønskebørn – synes vi fik meget ringe service i afdelingen i Odense. Vi brugte trods alt omkring 20.000 kroner der. Men der var stort set ikke andet end problemer, og man skulle virkelig være oppe på mærkerne for at de ikke snød ved at udlevere varer af ringere kvalitet end først lovet. Men barnevognen er vi meget glade for. Men her i huset er vi blevet store fans af BabySam – super god service!!

Vores forventninger til barnevognen er indtil videre opfyldt til fulde – og prinsessen hygger sig i sit køretøj.

Emmaljunga Big Star Supreme i sort med beige. Fås i mange andre farver.

Emilie  valgte at købe en Barnevogn fra Quinny:

Vi har været rigtig glade for vores Quinny Freestyle XL kombi vogn, som vi købte brugt af nogle venner.

Den har været med på flere rejser og er godt terrængående og stabil.

Det er muligt at lægge klapvognsdelen helt ned, så hun kan gove godt.

-det var jo aldrig gået med en stor barnevogn eller klapvogn.

Lækkert billede af Quinny Barnevognen med på stranden.


Og her et dejligt billede af Emilies datter der sover i vognen.

Mia har købt en Emmaljunga:

Vi valgte en kombivogn fra Emmaljunga (Pro Edge), og det er vi virkelig glade for. Vores søn er født i september, og har hele vinteren hygget sig i barnevognskassen. Han har nydt at den er mindre end i en almindelig barnevogn, så er der varmere og hyggeligere. Nu er han så småt ved at være så lang og så nysgerrig, at når foråret med dens varme rigtig har bidt sig fast, så skal vi have klapvogndelen på i stedet. Så er det nemmere at følge med i den store verden, mens man stadigvæk kører komfortabelt på bløde hjul. Med en Voksipose (som vi købte i stedet for en lift) er det heller intet problem at sove lunt og godt i klapvognen.
Vores overvejelser gik meget på, at det skulle være god kvalitet til en rimelig pris. Det skulle være brugbart længe – uden at man føler at man går på kompromis. Vi var meget i tvivl om, den kortere liggelængde i barnevognskassen i en kombivogn, men føler ikke noget tab ved at drengen snart skal til kun at benytte klapvognsdelen.

Emmaljunga Edge Combi i hvid.

Skriv gerne om dine egne erfaringer, frustrationer, glæder, mangler og plusser ved køb af barnevogn.

[ad]
| 2017-06-18T07:58:56+00:00 april 5th, 2010|Barnevogne|

3 Comments

 1. Camilla 27. juli 2012 at 20:57 - Reply

  Vi valgte Emmaljungas kombivogn.
  Vi valgte denne, fordi Emmaljunga har en god sikkerhed og laver uhyre praktiske vogne. Vi syntes det var smart med en kombivogn, så vi kunne bytte over til klapvognsdelen, når det passede os og lillemanden.
  Den er let at klappe sammen og har mange små fornøjelser og fiduser.
  Vi valgte sportsstellet med dejligt store dæk, der ikke er punkteret én eneste gang på 10 md, og man kan snildt gå på brosten og høje kanter – baby mærker intet.

 2. Jannie 14. november 2010 at 23:23 - Reply

  Hej

  Jeg har en Odder Rubin (institutionsbarnevogn) og mangler nylonbøsninger til hjulene, det udvendige mål på bøsningen kender jeg ikke men de er 11 mm. indvendig, er det noget, i kan skaffe, for så vil jeg meget gerne købe et sæt.

  Tusind knus fra
  Jannie Brandt

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.