Lagersalg med børnetøj efterår/vinter 2012

Forsiden » Forside » Lagersalg » Lagersalg børnetøj » Lagersalg med børnetøj efterår/vinter 2012

Lagersalg med børnetøj efterår/vinter 2012

Denne artikel er sponsoreret af juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]

Så er efterårets store lagersalgssæson skudt igang!
Spar gode penge på indkøb af efterårs-og vintertøj fra sidste års kollektioner, eller tænk langsigtet og gør gode køb til dit barn til forår og sommer næste år!

Hold løbende øje med dette indlæg – vi opdaterer med nye lagersalg, efterhånden som vi bliver bekendt med dem!


MINI A TURE og WHIITE – ekstraordinært julelagersalg i Tappernøje 29. november – 1. december

Helt ekstraordinært holder Mini A Ture og Whiite julelagersalg i år. Få julegaverne i hus med op til 70% rabat! Shop lækkert tøj til både børn og kvinder fra både nye og gamle kollektioner. Der serveres pebernødder, saftevand og æbleskiver, og der er arrangeret både ammehjørne og legehjørne. Derudover er alle styles inddelt i aldersgrupper, så det er lettere at overskue. Læs mere hér!


POPUPSHOP lagersalg København – 30. november – 1. december
Skønne og bæredygtige tøjsmærke POPUPSHOP holder lagersalg på Vesterbro fredag 30.11 og lørdag 1.12. Læs mere hér


Ubang Babblechat lagersalg 27. november – 1. december
Så er der lagersalg hos sprælske og farveglade Ubang Babblechat i Nansensgade fra 27. nov-1.dec. 2012. Læs mere hér.


Petit by Sofie Schnoor lagersalg København – 27. – 29. november

Så er der lagersalg med lækre efterårsvarer skønne Petit by Sofie Schnoor! Klassisk og elegant børnetøj med et moderne og råt udtryk.Læs hvor og hvornår hér


Molo Kids lagersalg København – 6. – 11. november

Molo holder stort lagersalg med baby- og børnetøj! Du kan bl.a. finde kollektionsprøver, fotoprøver og lagerrester. Læs mere hér.


Holly’s lagersalg Århus, Kbh og Slagelse – 2. – 16. november

Holly’s holder lagersalg! Kom og gør et godt køb på tidligere kollektioner, kollektionsprøver samt udgåede varer. Læs mere hér.


Phister & Philina + Racoon lagersalg Kbh, Aalborg, Horsens – 1. – 25. november

Phister & Philina + Racoon holder lagersalg med gode procenter i november. Shop lækkert børnetøj fra 0-14 år på begge mærker! Læs mere hér


H.J.O.R.T.H. lagersalg København – 30. okt. – 3. nov.

Lagersalg hos H.J.O.R.T.H. Cph på Amager. Gør et godt kup til store og små – der er både babytøj, børnetøj og dametøj! Læs mere hér


Katvig lagersalg Kbh, Århus, Odense, Aalborg og Herning – mellem 28. september og 4. november

I år er det ekstra nemt at komme til Katvig lagersalg med hele 5 byer at vælge imellem! Kig forbi, der er masser af gode tilbud på Katvigs bæredygtige børnetøj fra både gamle kollektioner og kollektionsprøver. Læs mere hér.


MarMar Cph lagersalg København – 28. oktober

Ultimo oktober er der lagersalg hos det trendy danske børnetøjsmærke MarMar Copenhagen i Vanløse. Læs mere hér.


Sebra lagersalg i Esbjerg – lørdag 27. oktober 2012

Lagersalg hos Sebra i Esbjerg i slutningen af oktober! Find udgåede varer, kollektionsprøver og 2. sorteringsvarer til rigtig gode priser. Læs mere hér.


Ej sikke lej lagersalg København og Århus – 29. sept.-1. okt. og 27.-29. oktober

Gør et kup blandt ej sikke lejs mange farverige print, lækre økologiske striber, denim, blød frotté og velour! Lagersalg afholdes både i Kbh og Århus – læs mere hér.


Wheat lagersalg København – 6.-7. oktober

Spar 50-80% på det fine børnetøj fra Wheat, når der afholdes lagersalg i den kommende weekend! Shop varer fra forrige kollektioner, 2. sorteringsvarer og kollektionsprøver. Læs mere hér.


Baby Dan lagersalg i Låsby – 28.-29. september

Den sidste weekend i september afholder Baby Dan lagersalg på Århus-egnen. Her vil du kunne finde et stort udvalg af baby- og børneudstyr til børn ml. 0 og 5 år. Læs mere hér.


GRO Company lagersalg København – 27. september

Gro holder lagersalg i Store Kannikestræde med et lækkert udvalg fra både Gro og Sprout-kollektionerne. Læs mere hér.


MINI A TURE og WHIITE – lagersalg i Tappernøje 27.-29. september

Spar op til 70%! Priserne er som altid fantastiske, så tag ned og få en god dag i det sydsjællandske, og shop lækkert tøj til både børn og kvinder. Der serveres grillede pølser med brød samt drikkelse. Der er arrangeret et ammehjørne samt et legehjørne, så forældre også kan shoppe amok. Derudover er alle styles inddelt i aldersgrupper, så det er lettere at overskue. Læs mere hér!


RICE lagersalg Odense – 21.-22. september
Bolig og interiør firmaet RICE inviterer igen til lagersalg i Odense d. 21.-22. september 2012. Køb skønt og farverigt tilbehør til hjem og børneværelse – Læs mere hér!


tinyZone lagersalg Odense – lørdag 15. september

Børnetøjsbutikken tinyZone afholder stort lagersalg i Odense, med mærker som Danefæ, Minymo, Småfolk, Hjorth, Lego Wear, Racoon, Phister og Philina og JOHA. Læs mere hér.


| 2017-06-18T07:40:46+00:00 september 15th, 2012|Lagersalg børnetøj|

2 Comments

  1. Anita 18. september 2012 at 14:15 - Reply

    Hvornår næste WHEAT lagersalg?

    • Anette BabyBusiness 23. september 2012 at 16:08 - Reply

      Hej Anita – vi sætter WHEAT på så snart vi ved besked, men de afholdte lagersalg ultimo august 2012, så jeg forestiller mig, at det er et stykke tid til næste.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.