Legetøj til de helt små

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Annonce » Legetøj til de helt små

Legetøj til de helt små

Denne artikel er sponsoreret af og legebutikken.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og legebutikken.dk og legebutikken.dk og babybusiness.dk og legebutikken.dk og babybusiness.dk og creakids.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og creakids.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og creakids.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og creakids.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og aura4laura.dk og babybusiness.dk og og partner-ads.com og aura4laura.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og aura4laura.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og aura4laura.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]

Står din baby lige og mangler lidt kreativt legetøj, er der heldigvis masser af steder, man kan lede. Her er et par bud på sjovt og kreativt legetøj på nettet.

Aktivitetstæppe fra Legebutikken

Stort og blødt legetæppe med mange farverige illustrationer, der stimulerer barnets sanser.
Aktivitetstæppe med masser af sanseoplevelser og underholdning til de små – En stjerne der kan spille musik, en kvækkende frø, en bi med klokke, en bold med klokke, et spejl, fuglelyd, knitrende bølger og en fisk der kan flyve. Kort sagt – dagevis med underholdning for baby.

Det koster 499 kr. hos Legebutikken.dk.

Babybog fra Legebutikken

Flot farverig dobbeltsidet babybog, der selv kan stå pga. pap indvendigt. Den ene side henvender sig med illustrationerne til den nyfødte og den anden side til det lidt større barn (fra 3 måneder). Der er plastikringe, knitrelyde og baby-sikkert spejl på bogen.

Bogen koster 129 kr. hos Legebutikken.dk

Badesæt med smølferne

Sjove smølfefigurer til badekarret lavet i phtalatfri plast. Skønt sæt med Smølfine og 3 andre figurer. Alle figurerne har hul i munden til at sprøjte med. Figurerne er ca. 8 cm. høje.

Smølferne koster 149,25 kr. stk. hos Legebutikken.dk.

Baby-puslespil

Stort blødt puslespil med lyd fra vores nye leverandør Taf Toys. Prisvindende og uimodståeligt puslespil med blød og lækker overflade og fast bund. Kan spille “Jens Hansens bondegård” i jazzversion og med realistiske dyrelyde, når puslebrikkerne sættes på plads.

Puslespillet koster 269 kr. hos Legebutikken.dk

Aktivitets-frø

Aktivitetslegetøj – Frø på Tur, aktivitetslegetøj i verdensklasse! Hvem kan lade være med at smile til frøen med badeand, dykkermaske og badelegetøj og bideting. Super legetøj til baby fra Infantino.

Frøen er til børn på 0-2 år og koster 149 kr. hos CreaKids.dk

Anne Claire giraf i lyserød

Fin og lyserød økologisk giraf fra Anne-Claire Petit. Håndstrikket af økologisk bomuld. Den bliver næsten med sikkerhed barnets nye bedste tøjdyr. En god gave ide til piger.

Giraffen koster 279 kr. hos CreaKids.dk

Elefant-gåvogn

Elmer gåvogn til baby. Lær baby at gå med den super flotte gåvogn med Elmer elefant motiv. Brug den også til opbevarings kasse til alt legetøjet. Gåvognen er lavet helt igennem i solidt træ af franske Vilac, kendt for deres kvalitets børne legetøj.

Vognen koster 689 kr. hos CreaKids.dk

Aktivitetstæppe i blå

Aktivitetstæppe og legetæppe i den bløde og lækre kvalitet fra Kaloo Blue serien. Det blå tæppe har alt hvad en lille baby dreng (samt hans mor…) ønsker sig. Rangler med fugl og kanin, lille spejl, stjerne der knitre og baby bold med klokke – som alle er sat på med velcro bånd, således at de kan flyttes til puslebordet, sengen eller autostolen.

Det skønne tæppe koster 849 kr. hos CreaKids.dk

Dukkehus til tøserne

Dukkehus i flotte farver. Huset kan åbnes helt, eller bare åbne de 4 vinduer og døren foran. Der er 2 etager, og 4 rum. Til huset hører 17 stk. møbler, 2 dukker og 8 stk. gardiner/sengetøj.

Huset koster 1.199,99 kr. hos Aura4laura.dk.

Dukkevogn fra Moover

Dukkevogn i behandlet træ fra Moover. Supergod kvalitet. Fås i enten natur eller rød.

Den koster 650 kr. hos Aura4laura.dk.

Sølv-gyngehest fra Lisbeth Dahl

Sølv fotoramme formet som en gyngehest fra Lisbeth Dahl. Mål: L5cm x H5cm.

Den koster 79,75 kr. hos Aura4laura.dk.

Party-zebra

Party-zebra legesæt fra Infantino. Vognen er formet som en Zebra. Er fyldt med forskellige legeting i stof. Velegnet fra 6 måneder.

Legesættet koster 249,95 kr. hos Aura4laura.dk.

| 2017-06-18T07:54:50+00:00 oktober 14th, 2010|Annonce, Børneværelset|

2 Comments

  1. Anette BabyBusiness 15. oktober 2010 at 14:32 - Reply

    Ha, ha. Ja, frø med badering er cool! 😉

  2. Louise 14. oktober 2010 at 10:22 - Reply

    Den der aktivitets-frø er da for sjov! Den må på ønskelisten….

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.