Lette weekendsenge og rejsesenge til baby

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Lette weekendsenge og rejsesenge til baby

Lette weekendsenge og rejsesenge til baby

Denne artikel er sponsoreret

[ad]
Når man først, mange gange, har bakset med en weekendseng eller rejseseng til 199 kr. fra Harald Nyborg, så er man villig til at ofre flere penge, for at få kvalitet. I hvert fald, hvis man som os, ofte er på besøg på den anden side af Storebælt hos både familie og venner. Det er ulideligt at kæmpe med at slå en rejseseng ned. Som oftest er det ikke at et problem at slå den op…

Vi har ofte sparet at medbringe den store barnevogn i bilen – når barnevognen kun skal bruges til at sove i.

Hos OutdoorKids er der gode kvalitetsweekendsenge/rejsesenge fra LittleLife.

Lille og meget handy weekendseng
Vi har købt denne lille model (for børn op til 9 måneder), der intet vejer og fylder, når den skal med i bilen. Den er superlet at slå op (springer op ad sig selv – lige som mange mindre telte) og slå ned.

Lille weekendseng/rejseseng fra LittleLife

Vi har haft stor glæde af den lille weekendseng til middagslure på sommerhusets græsplæne eller hos bedsteforældres græsplæne under et skyggefuldt træ. Klart en god sommerseng til udendørs brug, og kan selvfølgelig også bruges inden døre.

Indvendigt liggemål er 95 x 50 cm.

Pris: 399 kr. hos OutdoorKids.dk (er desværre lukket)

Siderne beskytter mod træk, myg og fluer, og sørger samtidig for god ventilation. Bunden består af et dynetæppe, som sidder fast med velcro i hjørnerne. Bunden kan let tages ud og vaskes.

Større og stadig let weekendseng
Denne lidt større seng (fra nyfødt til 3 år gammelt barn) har vi primært brugt til indendørs nattesøvn, når vi er på tur. Har dog også haft stor fornøjelse af den til udendørs middagslure. Den er uundværlig!

Den er robust og let. Fylder ingenting sammenpakket, har et stort liggemål og holder uden problemer til både at blive hoppet i og sovet i. Sengen er som en hule, og langt de fleste børn elsker huler!

Store weekendseng/rejseseng fra LittleLife

Leveres i en lille taske på 52 X 20 CM og vejer kun 2,6kg. Den er let at slå op, og har en dobbelt lamineret skummadras.

Udslået har sengen et liggemål på 120 x 52cm (63cm høj).

Prisen er ikke den billigste, men kvaliteten er god, så jeg synes, at den har tjent sig hjem mange gange! Pris for denne: 1099 kr. hos OutdoorKids.dk (er desværre lukket)

Læs mere om producenten LittleLife.

By | 2012-03-20T13:39:32+00:00 maj 6th, 2007|Babyudstyr, Dagbogsskriblerier, Transport|

4 Comments

 1. Maj 16. juni 2013 at 22:34 - Reply

  Efter at have læst dette indlæg købte vi en “teltseng” lignende den på det øverste billede, da vi skulle på ferie i USA med vores halvandet år gamle datter. Vi fandt en god deal i USA, en seng fra mærket KidCo, og fik den sendt til nogle venneer. Her i sommer fandt vi den frem på loftet og besluttede os for at sælge den, men da jeg googlede for at finde en pris fandt jeg ud af at den er tilbagekaldt! Tilsyneladende kan (især meget små) børn trille af madrassen og ud i teltdugen og her blive kvalt. Der er 1 dødstilfælde i USA og 7-8 rapporter af ulykkelige børn som var blevet fanget der i “kanten”. Så kig lige en ekstra gang på jeres teltsenge og se om de er designet sådan at ungerne kan blive fanget imellem madrassen og teltdugen. Vi sælger selvfølgelig ikke vores “peapod” fra KidCo videre!

 2. Camilla Lindberg 6. november 2010 at 09:12 - Reply

  jamen det der er jo ikke en weekendseng, det er et telt.
  kan man ikke få en weekendseng i let alu eller noget som man kan have med når man fx. skal til gran canaria… man kan jo ikke slå et telt op på hotel værelset.

 3. Julie 11. december 2007 at 22:04 - Reply

  Hvor tyk er madrassen i den sørste af de 2 rejsesenge? Og er der mellemrum mellem madras og gulv eller rører madrassen gulvet? Venlig hilsen Julie

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.