[ad] Når man først, mange gange, har bakset med en weekendseng eller rejseseng til 199 kr. fra Harald Nyborg, så er man villig til at ofre flere penge, for at få kvalitet. I hvert fald, hvis man som os, ofte er på besøg på den anden side af Storebælt hos både familie og venner. Det er ulideligt at kæmpe med at slå en rejseseng ned. Som oftest er det ikke at et problem at slå den op…

Vi har ofte sparet at medbringe den store barnevogn i bilen – når barnevognen kun skal bruges til at sove i.

Hos OutdoorKids er der gode kvalitetsweekendsenge/rejsesenge fra LittleLife.

Lille og meget handy weekendseng
Vi har købt denne lille model (for børn op til 9 måneder), der intet vejer og fylder, når den skal med i bilen. Den er superlet at slå op (springer op ad sig selv – lige som mange mindre telte) og slå ned.

Lille weekendseng/rejseseng fra LittleLife

Vi har haft stor glæde af den lille weekendseng til middagslure på sommerhusets græsplæne eller hos bedsteforældres græsplæne under et skyggefuldt træ. Klart en god sommerseng til udendørs brug, og kan selvfølgelig også bruges inden døre.

Indvendigt liggemål er 95 x 50 cm.

Pris: 399 kr. hos OutdoorKids.dk (er desværre lukket)

Siderne beskytter mod træk, myg og fluer, og sørger samtidig for god ventilation. Bunden består af et dynetæppe, som sidder fast med velcro i hjørnerne. Bunden kan let tages ud og vaskes.

Større og stadig let weekendseng
Denne lidt større seng (fra nyfødt til 3 år gammelt barn) har vi primært brugt til indendørs nattesøvn, når vi er på tur. Har dog også haft stor fornøjelse af den til udendørs middagslure. Den er uundværlig!

Den er robust og let. Fylder ingenting sammenpakket, har et stort liggemål og holder uden problemer til både at blive hoppet i og sovet i. Sengen er som en hule, og langt de fleste børn elsker huler!

Store weekendseng/rejseseng fra LittleLife

Leveres i en lille taske på 52 X 20 CM og vejer kun 2,6kg. Den er let at slå op, og har en dobbelt lamineret skummadras.

Udslået har sengen et liggemål på 120 x 52cm (63cm høj).

Prisen er ikke den billigste, men kvaliteten er god, så jeg synes, at den har tjent sig hjem mange gange! Pris for denne: 1099 kr. hos OutdoorKids.dk (er desværre lukket)

Læs mere om producenten LittleLife.