Luksus hårprodukter til mor – helt uden parabener!

Forsiden » Forside » Sundhed » Plejeprodukter » Luksus hårprodukter til mor – helt uden parabener!

Luksus hårprodukter til mor – helt uden parabener!

Denne artikel er sponsoreret af partner-ads.com og partner-ads.com og partner-ads.com og babybusiness.dk og partner-ads.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og partner-ads.com og babybusiness.dk og partner-ads.com og babybusiness.dk og partner-ads.com og babybusiness.dk og partner-ads.com og cdn.nicehair.dk og bit.ly og juniorbusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det kan være svært at finde nogle lækre hårplejeprodukter, som ikke er fyldt med parabener. Parabener er et konserveringsmiddel og findes i en lang række hårprodukter og i kosmetik. Nogle parabener har vist sig at være hormonforstyrrende, og flere parabener mistænkes for at kunne give eksempelvis allergiske reaktioner.

Hos både Billigvoks.dk og nicehair.dk finder du en kategori med alle de produkter der ikke inderholder parfume, parabener og andre konserveringsmidler (øko og natur).

Pure & Simple Shampoo – 250 ml
parabenefri parfumefri shampoo
Kan købes hos Billigvoks.dk

Pure & Simple Shampoo er en del af verdens første serie af professionelle frisør-produkter, der opfylder de strenge krav for både at få Astma-Allergi Danmarks Blå Krans og det nordiske miljømærke Svanemærket.

Shampooen indeholder ingen parfume, farvestoffer eller parabener, så den er er utroligt mild mod både dit hår, din hud – og miljøet. Desuden er Pure & Simple Shampoo meget drøj i brug, så den holder virkelig længe og har en behagelig mængde skum, der gør den let at fordele i håret.

Pure & Simple Shampoo er ISO 9001/14001-godkendt, hvilket sikrer, at råvarerne der bruges i produktionen samt selve produktionen af produktet er i absolut topklasse.

Goldwell DualSenses Green Pure Repair Shampoo
Denne shampoo giver øjeblikkelig håret en silkeagtig glans med en sund og blød følelse. Den renser blidt håret og genopbygger allerede ødelagte hårstrå samt forebygger spaltede spidser.

Shampooen er især velegnet til stresset eller skadet hår. Uden kunstige parfumestoffer, farvestoffer, silikone, mineralske olier og parabener.

Goldwell DualSenses Green Pure Repair Shampoo
Pris: 119 kr. hos Nicehair.dk

Essensity Light Cleansing Shampoo
shampoo uden parabener
Find udvalget af Essensity hos Billigvoks.dk

Schwarzkopf Essensity Light Cleansing Shampoo er en lækker shampoo der dufter af en god blanding af clementiner og tranebær. !Essensity produkterne indeholder ingen kunstige duftstoffer.

90% økologisk. Indeholder INGEN duftstoffer, silikone, paraffin, mineralolie og parabener.

Hårkur uden parfume og parabener
Dybdevirkende hårkur som beroliger hovedbunden. Cutrin SENSITIViSM Fragrance Free Deep Soothing Care er en hårmaske, der er velegnet til personer med følsom hovedbund. Håret bliver genopbygget og får tilført fugt, der fremmer hårets sundhed, så det kan ses. Hvis hårbunden føles tør eller kløende er denne hårkur det rigtige valg. Du undgår parfume, parabener og farvestoffer.

parabene parfume
Hårkuren fås også hos Billigvoks.dk

Hårplejeprodukterne fra Cutrin SENSITIViSM indeholder 100 % økologisk hør ekstrakt, der forkæler håret og beroliger hovedbunden. Alle ingredienser i Cutrin SENSITIViSM produkterne er nøje udvalgt for at skabe et rent og mildt produkt af højeste kvalitet.

Goldwell DualSenses Green Pure Repair 60sec Treatment
Giver øjeblikkelig håret en silkeagtig glans med en sund og blød følelse. Denne behandling er dybdevirkende og revitaliserende, og genopbygger de ødelagte hårstrå, og forebygger spaltede spidser. Den extremt plejende behandling er især velegnet til slidt, stresset eller skadet hår. Uden kunstige parfumestoffer, farvestoffer, silikone, mineralolier og parabener.

Fordel produktet i nyvasket hår. Lad virke i 60 sekunder. Skyl grundigt.

hårkur uden parabener
Pris: 106,75 kr. hos billigvoks.dk

Hårspray og hårvoks uden parfume og parabener
hårlak hårspray uden parabener

Cutrin SENSITIViSM Fragrance Free Shape It Hair Spray Strong er en hårlak, der er god at bruge, mens du sætter håret. Hårlakken giver stærkt hold der let kan børstes ud, så du kan style forfra. SENSITIViSM Shape It Hair Spray er velegnet til personer med følsom hovedbund. Ønsker du at undgå parfume, parabener og farvestoffer er Cutrin SENSITIViSM perfekt til dig.

SENSITIViSM produkterne har fået det finske Astma og Allergiforbunds allergimærke, fordi serien er helt renset for kendte irriterende eller allergifremkaldende stoffer. SENSITIViSM Shape It Hairspray Strong er derfor god, hvis du har allergi, sensitiv hovedbund eller kløe i hårbunden. Også for dig, der ønsker at forebygge allergi ved at undgå parfume og kemi i hverdagen, er SENSITIViSM et sikkert valg.

Hårlakken fås også hos Billigvoks.dk

Organic Mineral
Parabene fri og indeholder ingen kunstige olier.

Original Mineral
Parabenefri og økologisk hårvoks. Fra Nicehair.dk – se hele deres parabenefri styling-udvalg her!

Gå ikke glip af vores Guide til økologiske plejeprodukter og make up
økologi parabenerHer får du styr på alle de certificeringer, der er værd at kende, når du vil vælge økologiske plejeprodukter og make up.

| 2017-06-18T07:51:17+00:00 marts 6th, 2011|Plejeprodukter|

One Comment

  1. Luise Brix 10. oktober 2012 at 15:18 - Reply

    Der er altså ret mange skadelige stoffer i de her produkter. Godt nok indgår ordet paraben ikke, men det betyder ikke at de ikke er skadelige

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.