Mine første år: Scapbog til billeder og notater fra 0-7 år

Forsiden » Forside » Gaveideer » Barselsgave » Mine første år: Scapbog til billeder og notater fra 0-7 år

Mine første år: Scapbog til billeder og notater fra 0-7 år

Denne artikel er sponsoreret af bit.ly og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Jeg kan desværre allerede på forhånd sige, at jeg næppe får udfyldt en flot scrapbog til baby nr. 3 på vej. Men jeg ville ønske, at jeg gjorde (bare rolig barn nr. 1 og 2 har heller ikke fået en flot scrapbog, så det er altså ikke fordi barn nr. 3 bliver helt glemt!). Men sikke en gave for livet – sådan en scrapbog! For både forældre – og siden barn.

mine første år

Scrapbog fra Special Day
Har lige set en meget fin bog i kategori “Mine første år”. Nemlig en helt unik scrapbog fra Special Day, der kan rumme alle de fantastiske minder fra babys første tid, og frem til det bliver 7 år.

mine første år

I bogen Mine første år, er der plads til alt lige fra notater fra graviditeten, det første fodaftryk, den lille bløde hårlok, til vidunderlige billeder og dyrebare minder. Alt det man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem.

Bogen kan fastholde små og store øjeblikke, og ikke mindst værdifulde minder og klenodier. Man glemmer som forælder hurtigere end man tror, fordi barnet udvikler sig så stærkt, og du er hele tiden der, hvor barnet er.

Mine første år

Flotte grafiske illustrationer
Bogen er indbundet i hardback udgave med grafiske illustrationer af Maria Hagerup, og er fremstillet med kraftige sider der er inddelt med stamtræ, fødsel, den første tid, børnehave, festligheder, undersøgelser og ikke mindst guldkorn som bringer smilet frem. Her kan man med få notater, få alt det med som er værd at huske.

En oplagt gaveidé til graviditet, nybagte forældre eller dåb. Fås i udgave til både pige eller dreng.

Set hos LirumLarumLeg.dk til 199,95 kr.

mine første år

[ad]
| 2017-06-18T07:31:21+00:00 juli 22nd, 2013|Barselsgave, Børnebøger|

2 Comments

 1. Sara 23. juli 2013 at 09:20 - Reply

  Den ser fin ud, og meget fedt at den kan udfyldes i flere år frem. Kender dog desværre mig selv for godt til at jeg ikke orker at udfylde så meget – jeg blir for doven eller glemmer det, og en halvfyldt (kvart??) er bare lidt kedelig senere… Herhjemme har vi brugt Babykalenderen som “barnets bog”. Synes den er rigtig god og praktisk i forhold til at holde styr på hverdagens rytmer i starten plus ugeinfo om hvad baby kan og burde kunne osv er rigtig fint at kunne slå op på. Samtidig er der plads til lidt små notater og man kan skrive lidt her og der og indsætte et par fotos – dvs lidt men overskueligt. Jeg har købt endnu en Babykalender til lillesøster som gerne skulle melde sin ankomst inden for få uger 🙂

  • Anette BabyBusiness 23. juli 2013 at 22:22 - Reply

   Rigtig god idé at bruge Babykalenderen til også at nedfælde milepæle og minder. Det har jeg hørt flere gøre.

   Ville dog stadig ønske, at jeg kunne fremvise en topblæret scrapbog. Men det kan jeg ikke. Der er så mange ting, som jeg også gerne vil kaste min tid over! 🙂

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.