Mors Dags oplevelser – eller mangel på samme?

Forsiden » Forside » Konkurrencer » Mors Dags oplevelser – eller mangel på samme?

Mors Dags oplevelser – eller mangel på samme?

Denne artikel er sponsoreret

Konkurrencen er overstået – se HER for de nyeste konkurrencer.

Så har det været Mors Dag. Var det en mærkedag, som du mærkede noget til? Blev den fejret hjemme hos jer? Hvordan? Eller blev dagen IKKE markeret hos dig? Skriv også meget gerne anti-Mors-Dags-historier. Glæder mig til at høre, hvordan Mors Dag d. 9. maj 2010 forløb for dig! Skriv en kommentar inden mandag d. 17. maj 2010, og du er med i lodtrækningen om “ét af billederne” – dvs. enten et sæt fra Hotmilk eller en bluse fra Mothers en Vogue.


Hotmilk sæt bestående af top (værdi 349 kr.) og shorts (værdi 239 kr.). Se mere her.

Vind noget lækkert til dig selv
Jeg udtrækker en vinder af mandag d. 17. maj 2010. Præmien er et stk. valgfri bluse blandt disse tre fra Mothers en Vogue eller vinderen kan vælge dette fine sovesæt fra HotMilk. Det hele kan også bruges selv om du ikke ammer! Det er superlækkert tøj, som er sponseret af Purløg&Persille.


Denne fine hvide bluse fra Mothers en Vogue fås både til mor og datter. Værdi for din præmie (bluse til mor) er 450 kr.


Disse bluser koster pr. stk. 349 kr. Læs mere om bluserne hos Purløg&Persille.

Skynd dig at skrive en kommentar, så du kan være med i lodtrækningen! Du kan også skrive på BabyBusiness fangruppe på facebook. Jeg kigger begge steder ingen jeg trækker lod!

By | 2017-06-18T07:58:09+00:00 maj 10th, 2010|Konkurrencer|

35 Comments

 1. Malene 17. maj 2010 at 08:00 - Reply

  Egentlig har vi (jeg og min familie) aldrig gået op i disse mærkedage, da jeg synes, at det er åndssvagt med en bestemt ag, hvor det er påkrævet at vise sin kærlighed og taknemmelighed overfor sin mor (eller far), når man kan gøre det på sin egen måde hele året rundt.
  Vi brugte dagen som en familiedag, hvor vi tog i zoologisk have med vores datter på 8½ måned for første gang. Jeg fik et årskort til zoo i mors dags gave (og faren købte også et til sig selv) og på den måde fejrede vi familien i stedet for at nøjes med at fejre mor! :o)

  Mvh Malene

 2. Jeanne 17. maj 2010 at 07:40 - Reply

  Janne; Lidt har også ret 😉

  • BabyBusiness 17. maj 2010 at 07:56 - Reply

   Jeg grinede altså også af Jannes kommentar! 🙂 Ikke dårligt! Må jo antage, at det var en åben invitation… 😉

   • BabyBusiness 17. maj 2010 at 08:01 - Reply

    Så er vinderen udtrukket. Både BabyBusiness facebook gruppe og kommentarerne på denne side har været med i puljen.

    Vinderen blev Louise (kommentar nr. 2 her på siden):

    Hele ugen har jeg stået og pakke gaver ind til masser af fantastiske mødre, da jeg arbejder i Matas. Så dermed var spændingen stor, om min kære kæreste nu havde husket mig. Men jeg må sige, det var for mit vedkommende en ikke eksisterende mors dag 🙂 Min kæreste havde haft en hektisk uge med masser af arbejde, så jeg vidste godt, at jeg nok ikke skulle regne med det helt store. Han havde dog haft planlagt, at han ville hen og købe blomster, men da han havde været ude og bulre hele natten, så var tømmermændene for store, så der blev ikke hentet blomster… -og det var endda på trods af, at han blev fejret sidste år på fars dag med gave og blomster, selvom bette skid var i maven på daværende tidspunkt. Han og prinsessen må tage revanche næste år.
    Selvom jeg ikke blev fejret, så gav min datter mig på en måde en gave. Da vi skulle “klappe klappe kage” klappede hun af sig selv for første gang med et kæmpe smil på, det varmede mere om mit moderhjerte end blomster og andet godt ville kunne have gjort. Hver gang sådan en lille myr kan noget nyt, ja så kan man ikke andet end at blive en smule lykkelig indeni 🙂

    Tillykke Louise! Nu må du fejre dig selv med din præmie. 🙂

 3. Janne 16. maj 2010 at 20:57 - Reply

  Mors dag var ikke eksisterende her hos mig. Det eneste jeg tilegnede mig, var et klap i måsen 🙂

 4. Pia 16. maj 2010 at 09:59 - Reply

  Jeg sov helt til kl. 10, mens bedsteforældre, onkel og far bassede rundt med lillemåsen.

 5. Rikke 15. maj 2010 at 16:43 - Reply

  Min søde kæreste synes, det er noget fis med
  Mors dag, men jeg fik da blomster alligevel, eller…? Tja, det var en basilikumplante, men han mente nok, den var ligeså god, og samtidig praktisk 🙂 Hmm, jamen tak skat, laver du så en portion pesto til maden?

 6. Mette Warming 15. maj 2010 at 10:49 - Reply

  Mors dag startede for mit vedkommende med, at jeg selv havde glemt alt om den. Dvs. at min mor pænt måtte vente med at få sin gave til dagen efter. Min 3 måneder gamle baby kræver i æjeblikket al min opmærksomhed, så der var ikke tid til at løbe ned i blomsterbutikken efter en buket. Men min søde, søde mand havde ikke glemt mors dag. Og da han kom hjem fra byen af, havde han købt en kæmpe okidé.Jeg udbrød: “Neeej, din mor bliver da såå glad”. Han svarede: Ja, for den buket der ligger ude på køkkenbordet. Du er jo også mor nu”. Jeg var fuldstændig overrasket, for ja, selvfølgelig var jeg blevet mor til verdens dejligste bebs. Og manden fik det største smækkys. Dejlig mors dag 🙂

 7. Karina 15. maj 2010 at 08:25 - Reply

  Jeg var lidt spændt på om der ville ske noget, min familie har altid gået meget op i det, men min mands har aldrig noteret dagen.
  Jeg lev dog dejligt overrasket. Min mand havde taget sig af vores lille datters morgenritual, da jeg lige ville ind og kigge til hende var døren lukket til hendes værelse, det plejer den jo ikke at være når hun er alene derinde, hun er kun 3 måneder. Da jeg åbnede døren, lå hun på tåæppet på sit værelse og legede, og foran hende lå en pakke og en flot engelsk pelagonie. En dejlig overraskelse, jeg kunne dog godt gætte at far nok havde hjulpet hende lidt selvom han havde stillet op som at det var hende alene. I pakken var der et støbbesæt til fodaftryk, så vi får et dejligt minde a hænge op, har nu tænkt på at lave et hvert år så man kan se forskellen. Senere på dagen kom min mor og far som var inviteret på pandekager ( min mors favoritspise) hun fik en flot sammenplantning samt et gavekort til et billede af sine børn, svigerbørn og børnebørn (vores pige er den første og 4 dage inden mors dag, fik hun sit andet barnebarn. Ellers blev jeg forkælet af hendes far resten af dagen og vi legede og hyggede.
  En rigtig god dag. For mig er det ikke så vigtigt at man år en gave, men det at man bruger dagen på at være sammen og på den måde markere at man værdsætter sin mor.

 8. Elin Øsp Gisladottir 14. maj 2010 at 22:59 - Reply

  Hej, her var der ingen mors dags gave, det forventede jeg heller ikke. Er ikke vant til det. Når jeg var lille så lavede vi nogen gange et eller andet til mor i børnehave eller i skolen… ellers ikke ret meget. Fik ellers klap på skulderen fra en veninde, som også er mor, så det var hyggeligt, lige at snakke og få en “pep talk.”

  Selvfølgelig skal man tænke godt om sin mor, men om det behøves en særlig dag til det ved jeg ikke…

  Hilsen, Elin Øsp

 9. Anne-Mette 14. maj 2010 at 22:49 - Reply

  Jeg havde ventet spændt på om min kæreste ville gøre noget nu det var min første mors dag – men Nej!
  Det blev til et; Nå ja – det er jo mors dag, Men jeg har altså ik købt noget til dig!, da jeg selv gik ud af døren for at købe en blomst til min egen mor.

  Og i år var jeg ikke et sekund i tvivl om at min egen mor skulle have den flotteste blomst i butikken, for først nu hvor jeg selv er mor forstår jeg for alvor at værdsætte min egen!!

  Min lille datter Lilli på 4 mdr hjalp også til med at glæde mormor – for første gang lykkes det at være på besøg uden det helt store, flere timer lange tudeshow, og mormor kunne holde hende ( hun vil ellers helst være hos mor/far) og de morede sig med at danse rundt så Lilli rent ud kluklo – og min mor synes jo det var fantastisk 🙂

  Da vi kørte hjem tænkte jeg at det faktisk var den bedste mors dag gave!! At mit lille barn gav Min Mor en dejlig dag og gjorde mig så glad og stolt over at være hendes MOR.

  og nå ja.. om mandagen havde kæresten været ude og købe et nyt spejl til soveværelset, hvilket jeg længe har manglet 😉 Så måske vanker der alligevel en lille ting til fars dag ;-))

 10. Susan 14. maj 2010 at 20:06 - Reply

  Jeg startede torsdag, med et meget tydeligt hint på facebook (mon min lille dreng kan finde ud af at købe morsdagsgave?)

  Men nej.. Snydt mor.. Jeg måtte tideligt op, køre til bageren efter morgenbrød, pakke sammen, tage opvasken og gøre rent i hytten (vi var på miniweekend – jeg betalte i øvrigt)

  Da vi endelig kom hjem efter en meget lang dag, fik jeg lige et hurtigt tillykke..

  Hvis det skal være på den måde så vil jeg ikke føde flere børn.. hahaha

 11. Karina 14. maj 2010 at 15:40 - Reply

  Fik tulipaner fra haven og lov at sove længe – ahh!
  Senere en skøn tur til bøgeskov og strand med mine kære. En tiltrængt fridag med tid til hinanden!

 12. Katrine 14. maj 2010 at 14:35 - Reply

  det eneste jeg mærkede til mors dag var, at min lillebror sgde tillykke (da han alligevel ringede for at aftale om min fars fødselsdagsgave) …..

 13. Cecilie 14. maj 2010 at 11:09 - Reply

  Jeg fik verdens bedste mors dags-gave: min datters første smil! Bedre kan det bare ikke blive!

 14. Lena Poulsen 14. maj 2010 at 10:47 - Reply

  I år var min mors dag noget anderledes end den plejer. Jeg er for 3 uger siden blevet mor til en lille datter så éns overskud er ikke lige som det plejer. Vi havde hele huset fuldt af gæster som alle ville se det nye vidunder så der var ikke meget morhygge tid som jeg ellers plejer at få fra min store dreng.

  Til gengæld blev jeg overrasket dagen efter. Min mand havde hentet min søn i børnehave og sammen var de taget på planteskolen (uden at jeg vidste det) og der havde de købt den fineste violette spanske margurit som kan plantes ud i haven. Det var en dejlig overraskelse og det var lige før at jeg fik tårer i øjnene da han stolt sagde “jeg har valgt denne her specielt til dig mor fordi jeg synes den var så pæn” Så jeg fik alligevel min mors dag – selvom den blev en dag forsinket 😉

 15. Monika Christensen 14. maj 2010 at 08:55 - Reply

  Jeg havde en fantastisk dag sammen med mine 3 børn i sommerland-syd. Vi hyggede os meget og jeg blev forkælet med en masse dejlige smil.. På mandag har vi 2 års bryllupsdag, så det ville være så skønt at vinde der…

 16. Charlottesr 14. maj 2010 at 08:53 - Reply

  Her var der forud for morsdag blevet gjort opmærksom på at det havde manden bare at huske!! og derfor skrev han det endda ind i sin mobilkalender for at den kunne minde ham om det. Som de fleste mænd, så har han de bedste intentioner men glemmer det tit i farten.

  Nå, men dagen oprandte, og jeg havde håbet han ville lave noget lækkert morgenmad eller give en lille ting i gave som påskønnelse af det hårde arbejde der er ved at blive mor. Men nej…ingenting, han smuttede ud af døren i løbet af formiddagen for at lave noget arbejde for en bekendt, æv.

  Jeg, min datter og min søster tog op til vores egen mor med kage, og der hyggede vi os i nogle timer. Bagefter tog jeg og lillepigen hjem til farmor/svigermor hvor vi mødtes med manden igen og spiste aftensmad. Der kunne jeg jo ikke lade være med at kommentere på det faktum at jeg på ingen måde havde fået den anderkendelse på mors dag som forventet, men så sagde manden at han faktisk syntes det var skideirreterende at når han nu havde bestilt blomster til levering hvorfor de så ikke var kommet!

  Det blev jeg jo glad for at høre, og helt rigtigt da vi kom hjem til lejligheden lå der den flotteste buket blomster foran døren.

  Det var en god måde at slutte mors dag på. (o:

 17. Juliane 14. maj 2010 at 09:38 - Reply

  Jeg er helt klart en af dem, der altid har syntes at Mors Dag, Fars Dag, Valentines Day m.v. mest af alt er til ære for blomsterhandlerne m.fl.
  Vi har da heller aldrig gjort noget ud af det i min familie og så vidt vides heller ikke i min kærestes, så derfor forventede jeg absolut ingenting – nærmest tværtimod.
  Men da min far dagen efter var forbi for at se til barnebarnet (og dets mor), havde han en lille buket tulipaner med hjemme fra haven og det varmede virkelig.
  Synes så absolut bedst om blomster og gaver, der kommer uopfordret, selvom man kan jo nogle gange kan være nødsaget til at hjælpe lidt til (synes Lones fine håndklæde til sin kæreste var en fantastisk måde at gøre det på!)

 18. Trine 14. maj 2010 at 07:31 - Reply

  Her blev dagen ikke markeret helt som jeg maaske havde haabet. Vi bor i Spanien og mors dag er soendagen foer den bliver fejret i Danmark. Vi har ikke mindre end 3 boern og til trods for det, eller maaske netop derfor, var min gave en enkelt rose koebt paa det naermeste gadehjoerne af en sigoejner der stiller sig op og saelger. Udseendet var ogsaa derefter. Da min mand gav mig den sagde han “ja, vi er jo i krise (den økonomiske krise ikke en personlig)”. Saa havde han ogsaa ligesom selv lagt niveauet. Jeg havde selv oensket mig en tatovering med mine 3 boerns navn med kinesiske tegn, men det havde han vist glemt.

  Til gengaeld, og som et stort plaster paa saaret, kom min datter ugen efter med et fint lille skuffemoebel hun havde lavet i skolen af 6 taendstiksaesker og puttet papir med komoenster omkring. Meget flot.

 19. Sermsak 13. maj 2010 at 16:14 - Reply

  Min kærestes første mors dag i år…. men jeg glemte den. Vi lå alle tre syge, bette skid er lige startet i dagpleje og det tog åbenbart for hårdt på os, så det må blive dobbelt så godt næste år 🙂
  Men det ville da være et lille plaster på såret, hvis jeg bliver den heldige her og vinder en lækker t-shirts til hende.

 20. Linda 12. maj 2010 at 08:32 - Reply

  Det eneste jeg mærkede til Mors dag, var at min søster bad mig overfører penge til hende, for hun havde købt en gave til vores mor;-)

  Selvom det er “min” første mors dag, syntes mine drenge tilsyneladende ikke jeg skulle have noget:-(

  Har det lidt blandet med “Mors dag” – bryder mig generelt ikke om alle de “butiks-skabte” dage… jeg vil hellere overraskes og vise at jeg holder af dem omkring mig når jeg har LYST til det, ikke fordi en eller anden har fundet på at man skal!

 21. Tine 11. maj 2010 at 17:27 - Reply

  Hmmm mors dag var for mig en dag som alle andre…. Så jeg mærkede desværre ikke noget til mors dag, borset fra jeg selv gav MIN mor blomster og chokolade.
  Er enlig mor til en lille pige, så havde heller ikke forventet noget, men må indrømme det altid stikker lidt i mit hjerte når jeg vågner op til Mors dag, og ser alle andre i min omkreds få noget af deres børn, som regel indkøbt af manden, men alligevel.
  Må jo vente til hun bliver noget større, og så gøre mit bedste for at hun syntes, jeg har fortjent noget til den tid.
  Men rigtig glædelig Mors dag til alle i pragfulde mødre derude !!!! Med eller uden gaver :¤)

 22. Ditte 11. maj 2010 at 10:43 - Reply

  Ps.

  Til min egen mor redddede min søster og jeg for 3. år i træk en mor i Etiopien. Det lavede vi til et sødt kort, hvor vi skrev hvor højt vi elskede hende og håbede at gaven ville sørge for at børn i Etiopien derved kunne opleve samme kærlighed som kun en mor kan give én.

  Hun bliver så glad hver gang hun får den gave!

 23. Ditte 11. maj 2010 at 10:40 - Reply

  Da jeg først skal være mor til december regnede jeg bestemt ikke med at min distræte mand overhovedet tænkte på mors dag.

  Blev derfor pænt overrasket da jeg kom hjem efter en lang dag med arbejde, familiebesøg og andet hårdt arbejde (for en træt gravid kvinde)og så en stor buket smukke blomster i stuen.

  What a man!! 🙂

 24. lone schramm 11. maj 2010 at 10:24 - Reply

  UHA – her i huset er det en dag, der ikke må glemmes!!!

  Da jeg var barn skulle vi altid lave mors arbejde (gøre rent, rede senge, lave mad etc) Det var knaldhårdt men lærerigt. Senere har blomsterne meget fattigt overtaget opgaven.

  Jeg mener, det er faderens opgave at hjælpe mindre børn til at huske denne dag. Så da min mand “glemte” det det ene år, tilbød han at køre ned på TANKEN for at henten en dusk.::::::-.-…”!##¤%&&//(()))

  Nå men heldigvis er fars dag jo efter mors dag. Så da han skulle have fars dags gave fik han et helt almindeligt hvidt håndklæde med teksten:

  HUSK MORS DAG I 2009
  SÅ KAN DU LÆRE DET – KAN DU !

  Og ja den kommer tilfældigvis op at hænge omkring mors dag – og jeg har fået de fedeste dejligste ting af børnene (og faderen) lige siden 🙂

 25. Rikke 11. maj 2010 at 07:35 - Reply

  Hej,
  Her var der ingen mor’s dags gave, min mand er ikke så god til at huske de mærke dage og vores to drenge kommer jo nok til at slægte ham på 🙂

 26. calla 10. maj 2010 at 20:45 - Reply

  I år var min 2 Mors Dag – denne gang fik jeg en rigtig flot buket blomster fra begge mine piger! Faren havde glemt det sidste år, så denne gang gjorde han lidt ekstra ud af det 🙂 Han fik sat et stort hjerte i, hvorpå han havde skrevet: ‘Tillykke – Vores Mor’ og skrevet begge deres forbogstaver på 2 vedhængte hjerter. Det varmede, at han havde tænkt lidt mere over det – end bare at ta’ den sidste buket blomster som blomsterhandleren havde tilbage i bøtten.

  Synes nu, at det er meget rart med sådan en dag, hvor man som mor bliver fejret. Mine piger er endnu for små, til at forstå hvad det er (de er kun 2 år og mdr.), men synes at det er rart, at ens partner fortæller, at man gør et godt stykke arbejde i jobbet som MOR (eller FAR for den sags skyld).

  Selvom blomster er en sød (og dyr) tanke – kan de ikke måle sig med, de 2 fine tegninger fra den store, som har fået plads på væggen 🙂 Det bliver skønt at supplere samlingen med askebægre, huse af ispinde og tændstiksæsker med forgyldt pasta – det er da noget som varmer et moderhjerte 🙂

 27. Maria 10. maj 2010 at 20:39 - Reply

  Her havde far og datter husket Mors Dag, og jeg fik Avatar, som er en film jeg er helt vild med efter at have set den i biffen. Dejlig overraskelse ;D

  Selvom man er gået hen og blevet mor, har man jo forhåbentlig også selv en mor der fortjener forkælelse ;D Jeg tog over til min 3 timer inden hun kom fra arbejde, bagte boller, kage og gjorde hele hytten ren, se DET var noget der kunne bragte stor glæde ;D

 28. Lærke 10. maj 2010 at 19:53 - Reply

  Heller ikke gaver her – og det er helt fint med mig. Vil helst hædres jævnt fordelt over året 😀 Jeg kategoriserer personligt den slags anledning med Valetins dag osv. Opfundne og mest til glæde for de handlende. I øvrigt synes jeg det er noget pjat, når andre skal købe på barnets vegne. Selv har jeg og min søster altid givet mor og far, dog…. iBaby’s udlægning af svigermor får mig til at grine – det er nøjagtig det samme med min og det er jo nok fordi hun aldrig har fået noget 😉 Jeg mener, hvis man har stort behov for at understrege, hvor ‘latterligt’ det er. Selv om man ikke selv synes det er nødvendigt, kan andre jo godt finde glæde i det 🙂

 29. Karin 10. maj 2010 at 19:30 - Reply

  Ingen gaver her. Havde heller ikke regnet med det, da min mand har arbejdet hele weekende.
  Jeg kunne heldigvis hygge mig med vores dejlige datter- men desværre var hun syg så det var mest en søndag på sofaen:-)

 30. Kristina Vinkler Larsen 10. maj 2010 at 18:21 - Reply

  Det var min første Mors dag i år 🙂
  Både farmand og mine forældre havde “hjulpet” lillepigen 😀 forældrene havde købt en bluse med tørklæde, og manden havde sørget for en enorm buket med rød-indfarvet brudeslør og røde roser i!

  Og resten af dagen blev brugt på at besøge mormor og farmor. Da de jo også er mødre:-)
  Den ene fik øreringe og den anden fik dufte-vand. Vi køber som oftest en lille ting til dem, da man også nemt kan finde gaver, for de samme penge som en ordentlig buket koster.

  Så alt i alt en rigtig fin dag, for tre mødre i forskellige aldre 😀

 31. iBaby 10. maj 2010 at 18:35 - Reply

  Mors Dag her på matriklen blev fejret med, at Ham Den Dejlige sov længe, mens jeg stod op, fik Øglen klædt på, fodret og leget med, og da det var ved at være tid til hendes middagslur, vågnede farmand meget belejligt 🙂 Vi gik en tur og spiste brunch – som han godt nok gav, men det havde vist ikke noget med Mors Dag at gøre.

  Resten af dagen gik som en ganske almindelig søndag, så der var ikke skyggen af markering af dagen her. Vidste det egentlig også godt, eftersom de aldrig har brugt det i hans familie (og han ikke forpasser en mulighed for at fortælle, hvor dum en tradition HANS mor, synes det er), så selv om det her indlæg måske ikke bærer præg af det, så er jeg faktisk ikke skuffet. Det skal nemlig siges, at HDD er rigtig god til at huske påskønnelsen i hverdagen med blomster, en cd eller en anden lille ting, så jeg føler mig ingenlunde overset.

  Og at Øglen sov helt til kl. 8.30 i går, vælger jeg at se som hendes gave til mig 😀

 32. Louise 10. maj 2010 at 16:50 - Reply

  Hele ugen har jeg stået og pakke gaver ind til masser af fantastiske mødre, da jeg arbejder i Matas. Så dermed var spændingen stor, om min kære kæreste nu havde husket mig. Men jeg må sige, det var for mit vedkommende en ikke eksisterende mors dag 🙂 Min kæreste havde haft en hektisk uge med masser af arbejde, så jeg vidste godt, at jeg nok ikke skulle regne med det helt store. Han havde dog haft planlagt, at han ville hen og købe blomster, men da han havde været ude og bulre hele natten, så var tømmermændene for store, så der blev ikke hentet blomster… -og det var endda på trods af, at han blev fejret sidste år på fars dag med gave og blomster, selvom bette skid var i maven på daværende tidspunkt. Han og prinsessen må tage revanche næste år.
  Selvom jeg ikke blev fejret, så gav min datter mig på en måde en gave. Da vi skulle “klappe klappe kage” klappede hun af sig selv for første gang med et kæmpe smil på, det varmede mere om mit moderhjerte end blomster og andet godt ville kunne have gjort. Hver gang sådan en lille myr kan noget nyt, ja så kan man ikke andet end at blive en smule lykkelig indeni 🙂

 33. Malene Bondesen 10. maj 2010 at 14:59 - Reply

  Her blev Mors dag markeret, selvom jeg først kan kalde mig mor til august. Den kommende far forkælede mig blandt andet med et dejligt morgenbord og en smykkegave :o) Blev virkelig glad for han havde tænkt på mig, på vores kommende babys vegne :o)

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.