Nabby babyalarm giver lyd i din mobiltelefon

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Nabby babyalarm giver lyd i din mobiltelefon

Nabby babyalarm giver lyd i din mobiltelefon

Denne artikel er sponsoreret af nabby.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og bit.ly og ivaekstprisen.ivaekst.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Jeg har nu gennem et par måneder brugt Nabby babyalarm, og det er ikke et sekund for tidligt at indvie jer læsere i denne fantastiske, danske, opfindelse.

Det er en babyalarm, der er lille glat hvid sag, som lægges i barnevognen. Den anden del af babyalarmen er din mobiltelefon. Uanset om du har iPhone eller Android. Det er SÅ smart! Jeg, og mange andre kan jeg jo se…, har altid sin mobiltelefon på sig. Derfor kun du altid høre baby, når han/hun har brug for dig!

babyalarm mobil

Dansk design
Nabby Babyalarm er et dansk produkt udviklet i tæt samarbejde med forældre specifikt fremstillet til iphone/ipad og android.

Designmæssigt slår den mange konkurrenter af banen. Ikke noget med store mursten og lange antenner hér, men et sirligt hvidt og meget stilfuldt design. Lille, let og elegant. Faktisk så lille, at den af og til bliver væk for os i vores rodet hjem… Du vil høre min mand eller jeg sige “Hvor er Nabby?” imens vi pisker rundt i stuen. Vi finder den altid, og vil ikke i et sekund ønske, at den var større. Vi skal vist bare indføre et fast sted at lægge den, så vil det “problem” være ude af verden!

Find knappen
Jeg kaster mig altid over alt fra elektronik til legetøj uden at læse brugsanvisningen. Derfor fattede jeg simpelthen ikke, hvor jeg skulle tænde for Nabby (ja beklager – jeg har et meget personligt forhold til min babyalarm, som kun lyder navnet Nabby. Jeg kalder den sjældent for babyalarm).

“Tryk på dioden” siger min bedre halvdel. “Tryk på hvad for noget?! Kan man trykke på den?”. Den lille lysende firkant på Nabby (lyser grønt, når du tænder – lyser rød, når Nabby oplader) er altså KNAPPEN. Den eneste knap, som er.

babyalarm
Jeg har på ubehjælpsom vis her markeret knappen på Nabby.

Der er faktisk ikke megen brugsanvisning med Nabby. Kun hvordan du får strøm til skidtet. Derefter er der en meget udførlig FAQ (spørgsmål – svar) direkte i Nabby app’en.

Download app og du er i gang
Nabby er ingenting uden den app, som du nødvendigvis skal downloade, for at få Nabby og din mobiltelefon til at tale sammen.

App’en er gratis. Du kan tilkøbe elementer i app’en, der gør, at du kan følge med i temperaturen, hvor barnet sove, søvntæller (når du nu synes, at baby ikke sover overhovedet, så kan Nabby fortælle dig præcis, hvor længe baby har sovet) og en lyttefunktion, der gør, at du hele tiden kan høre baby – og ikke kun, når han/hun har behov for dig. Hver funktion koster 19 kr. ekstra, men altså køber du alle tre koster de kun 7 kr. I alt! (Jeg forstår ikke matematikken, men forstår da, at det er til forbrugerens fordel!).

babyalarm
Når du har tændt for Nabby i barnevognen skal du tænde for app’en. Her søger den forbindelse – som oprettes lynhurtigt.

nabby
Yay Agnes sover! Gjorde hun ikke ville babyen her have åben mund! Se hvordan neden for.

babyalarm

babyalarm
Tilkøb i app’en

Rækkevidden er iflg. Nabby.dk 340 meter i fugleflugt. Jeg har ikke testet efter med målebånd, men den rækker i hvert fald ikke længere end det! Jeg får adviseringer, hvis jeg f.eks. går ned i vores kælder med Nabby tændt. Nabby rækker ikke længere end en mobiltelefon gør. Så er du under jorden – bag beton – så har Nabby og mobil problemer med rækkevidde.

Jeg mener bestemt, at du kan få babyalarmer, som rækker længere end Nabby Hvis nødvendigt? Afhængig af, om du bor på 4. sal og baby sover i gården eller lignende? Ikke nødvendigt for mig.

Gennemsnitsstråling ved standby er kun 0,08mW, hvilket pt er den nye laveste verdensrekord.

Signalforstyrrelser findes ikke. Du hører kun baby. Ved en tidligere babyalarm, jeg havde, hørte jeg ofte solsorte og udrykninger! Lidt ærgerligt at blive forstyrret af, når du selv ligger på sofaen for at tage en lur.

Strøm til 70 timers søvn
Nabby kan holde strømmen 3 gange så lang tid end de fleste andre babyalarmer, og kan således klare 70 timer på en opladning. Strømniveauet kan hele tiden følges på den tilhørende app. Denne app sørger også for at sende en reminder i god tid, så man kan nå at genoplade. Elsker den funktion!

babalarm mobiltelefon
Nabby ligger til opladning på badeværelset. Én time og så er den fuldt opladet.

“Agnes har brug for din opmærksomhed”
Sådan står der på displayet af din mobiltelefon, når din baby begynder at røre på sig. Som garvet mor, letter jeg dog ikke min bagdel, før jeg kan høre, at hun faktisk er vågen! Så kommer der pludrelyde eller gråd gennem mobiltelefonen, og så er det af sted efter baby! Lydfølsomheden i Nabby indstilles særskilt. Her er det meget individuelt, hvad du som mor/far har brug for (og hvordan barnets fysiske størrelse/tilstand/søvn generelt er!).

babyalarm
Til ære for billedet, har jeg lagt Nabby, så den kan ses. Normalt lægger jeg den langs siden: Mellem Agnes’ sovepose (som er den danskdesignet Sleepbag) og barnevognskanten.

Nabby kan bruges både ude og inde. Herhjemme bruger jeg ikke Nabby inden døre, men når vi f.eks. besøger mine forældre, der bor i et væsentlig større hus end vi, så er det rart at kunne høre, hvis Agnes vågner på værelset, når vi selv sidder i stuen med TV kørende og larmende søskende.

Tre fordele og tre ulemper
Fordele
1. Den fylder lidt. Du kan lægge den alle steder i barnevognen uden baby er forstyrret af den. Er den ikke i brug fylder den intet i din lomme.
2. Den kobles til mobiltelefonen (eller tablet), som vi alligevel altid har på os. Også i byen og til fest… Du kan altså mærke i lommen (den brummer og giver lyd), når baby har brug for din hjælp. Du behøver ikke have en stor babyalarm stående på bordet.
3. Lang levetid på en opladning. Og vigtigst: INGEN køb af batterier. Hverken engangs- eller genopladelige. Nul klods af en oplader. Hurra!

Svagheder ved Nabby
1. Rækkevidden er ikke den længste. Den kan miste forbindelsen til mobilen fra tid til anden. Den er dog hurtigt genetableret ved at åbne appen påny og søge efter Nabby. Voila! I er igen forenet!
2. Hvis Nabby er sat til min mobil, kan vi ikke lige skifte over til min mands mobil uden først at skulle tænde/slukke for Nabby i barnevognen. Det har dog sin gode forklaring. Det skyldes, at naboen (hvis denne har en Nabby ikke lige kan “overtage” din baby). Du er dermed 100% sikker på match ml. baby, Nabby og mobil!
3. Bedsteforældre. De skal være udstyret med en smartphone/tablet med Nabby app for at kunne anvende babyalarmen ved pasning af baby.

babyalarm

Forhandlere
Du kan købe Nabby hos rigtig mange babyudstyrsbutikker. Online bl.a. hos Babytorvet.dk

Vidste du i øvrigt, at stifterne bag Nabby hedder Alex Dagil og Anders Vesterborg Larsen? De blev i 2013 indstillet til en ivækstpris. Som årets vovehalse. Læs om det her på IVÆKSTprisen2013.

Alex Dagil og Anders Vesterborg Larsen

| 2017-06-18T07:29:16+00:00 januar 3rd, 2014|Babyudstyr|

9 Comments

 1. Katrine Pedersen 15. juli 2014 at 11:26 - Reply

  Hvis man slukker for sin Bluetooth i mens ens Mobil er koblet til Nabby, så er det muligt at skifte fra en mobil til en anden uden at skulle ind til baby og slukke og tænde.

 2. Sandie lydersen 3. april 2014 at 17:13 - Reply

  Jeg har haft en nabby i en uge nu. På den uge har jeg skrevet og ringet et utal af gange til nabby men ingen svar.
  Min nabby mister konstant forbindelsen og der er en meget forstyrrende dak dak dak lyd i højtaleren, og når min søn græder lyder det som om han ligger i en spand.
  Jeg har forsøgt med 3 forskellige telefoner slukket alt strøm og trådløs i huset, hjalp intet, og i dag registeret den ikke han skreg noget så hjerteligt.
  Jeg kan ikke anbefale den og er grædefærdig over at havde spildt så mange penge.

  • Anette Tvedergaard Madsen 3. april 2014 at 21:15 - Reply

   Det lyder ikke rart Sandie! Mærkeligt, at Nabby ikke svarer. Måske vi lige skal prikke til dem ad denne vej? Det lyder jo til, at din Nabby har en fabrikationsfejl. Håber du får en ny asap.

 3. Kristina 14. februar 2014 at 12:21 - Reply

  Det lyder altsammen super godt, lige noget for os.
  Bortset fra at man kan miste forbindelsen til Nabby, for så skal man jo alligevel “overvåge” om man nu har forbindelse. Giver den lyd/alarm fra sig når den mister forbindelsen? Så man véd hvornår man skal genåbne app´en og søge efter Nabby?

  • Anette Tvedergaard Madsen 14. februar 2014 at 12:41 - Reply

   Yes – den bipper insisterende gennem din mobiltelefon, hvis forbindelsen ml. alarm og mobil er mistet. Så du ved altid, hvis ikke der er forbindelse. 🙂

 4. Alex Dagil 26. januar 2014 at 15:23 - Reply

  Kære Ann,

  Jeg er medstifter af Nabby og har læst din kommentar her. Jeg er rigtig ked af at du har haft den oplevelse med din Nabby. 🙁 Sådan skal den ikke fungere. Det lyder til at der er et eller andet som er helt galt. Kontakt os gerne på support@nabby.dk eller ring til mig på 31222788. Så er jeg sikker på at vi nok skal komme til bunds i problemet, så du forhåbentlig kan blive glad for din Nabby igen 🙂

  De bedste hilsner,
  Alex Dagil

 5. Ann 22. januar 2014 at 23:17 - Reply

  Har også lige fået en nabby – og det er det værste køb vi har gjort. Den reagerer ikke på babygråd, men trafik og anden byaktivitet derimod udløser alarmen. Og indendørs reagerer den med meget stor forsinkelse. Vi bor ikke i et kæmpe stort hus, men i lejlighed og hvor luren bliver taget i barnevognen ude på balkonen. Så vi har fået os en meget dyr søvntæller og temperaturmåler! Meget skuffet!!

 6. Tilia Hansen 8. januar 2014 at 15:37 - Reply

  Jeg ledte faktisk efter en sådan løsning for 2½ år siden, da det var relevant at anskaffe sig en babyalarm. Fint at det nu er kommet på markedet, sådan indenfor prisrækkevidde og med nemme tekniske løsninger. MEN, synes nu alligevel prisen er for høj. SuperNova D7, som indtil har været anbefalet som bedste babyalarm på markedet kan tit fås på tilbud til 800 kr. ! Og de kan noget mere end Nabby. Så ned med prisen, så kan jeg overveje det til en eventuel baby nr. 2.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.