Ny Bog: Gravidyogabogen

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Anmeldelser » Ny Bog: Gravidyogabogen

Ny Bog: Gravidyogabogen

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

9788763838832

I mit arbejde med bloggen bliver jeg præsenteret for virkelig mange interessante bøger. Gravidyogabogen er en af dem. Den er skrevet af journalist, forfatter og yogalærer, Karen Pallisgaard. Hun har sin egen virksomhed, hvor hun skriver og holder foredrag om kvindeliv, langsom livsstil og yoga. Hun blogger for Huffington Post og har tidligere udgivet bestselleren Begynderyogabogen (2014) og udkommer november 2016 med Langsom livsstil.

Jeg vil indrømme, at jeg ikke har læst bogen fra ende til anden, men blot kigget på de skønne billeder og skimmet den en smule (mest fordi jeg ikke er gravid og heller ikke skal være det foreløbigt :-). Men…hvis jeg var gravid, så var det uden tvivl en bog, jeg er sikker på, at jeg ville nyde rigtig godt af. Og mine veninder med maver vil få den varmt anbefalet herfra.

Karens formål med bogen er kort fortalt at man via sindsro, styrke og støtte kan få en stærkere forbindelse til din baby. Karen tager med bogen tager gravide kvinder i hånden og serverer både yogaøvelser og en personlig beretning om at være gravid. Bogen har forord af min yndlings Julia Lahme (kender du ikke hende, så er du virkelig gået glip af de BEDSTE bøger for mødre).

Forlaget skriver selv således om bogen: “At blive gravid er for de fleste kvinder en begivenhed, der vender op og ned på tilværelsen. Kroppen og sindet forandrer sig og behøver pludselig mere opmærksomhed. Følelserne sætter sig uden på tøjet, mens hormonerne raser indvendigt. Karen Pallisgaard går under (appelsin)huden og bruger sin personlige beretning til at udforske vigtige emner som prænatal psykologi, fødselsforhold, feminisme, kønsroller og (vores syn) på kvindekroppen, mens hun ærligt skildrer det smukke, det sårbare, det stærke og det svære ved at være gravid og føde. Fra undfangelsen til fødslen får læseren, uge for uge, et sjovt, ærligt og rørende indblik i, hvordan det føles at være gravid – kombineret med, at Karen Pallisgaard giver sine bedste yogatips og øvelser, der gør det nemmere at håndtere kvalme, tudeture, fødselsfrygt og en krop og liv i forandring. Gravidyogabogen er en personlig og relevant brugsbog med små yogaprogrammer, der er designet ud fra devisen “lidt, men godt”. Yogaen er skræddersyet til at passe ind i den gravides hverdag, og øvelserne styrker og afspænder krop og sind og kan gøre babybageriet lidt lettere og meget smukkere.”

Jeg kunne uden tvivl godt have brugt mange af disse øvelser under mine graviditeter – måske er det noget for dig?

Bogen udkommer 1. september og har en vejl udsalgspris på 249 kr.

| 2017-06-18T07:23:42+00:00 august 28th, 2016|Anmeldelser, bøger|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.