Ønsker du et bedre indeklima i hjemmet? så læs her.

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Ønsker du et bedre indeklima i hjemmet? så læs her.

Ønsker du et bedre indeklima i hjemmet? så læs her.

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og og whiteaway.com og skousen.dk og lavpriskoekken.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Har du oplevet at dit indeklima er dårligt? Eller måske døjer dit barn med luftvejsproblemer? Så er Airocide løsningen.

Med en NASA udviklet “bioconversion” teknologi, renser Airocide luften for bakterier, støvpartikler, mikroorganismer og biologiske gasser og omdanner de skadelige partikler til harmløs vanddamp. Især VOC (flygtige organiske forbindelser) er et problem i hjemmet, da ting som legetøj, gulvtæpper, møbler og andet inventar udskiller VOC. VOC er skadelige for dig og dit barn, fordi de kan fremkalde øjen- og bihuleirritationer som kan medføre hovedpine, træthed, manglende koncentration og indlæringsevne. Her vil Airocide være en perfekt løsning for jer. Den u-filtrerede luft behøver kun en enkelt passage gennem Airocide, før bakterier, VOC, og andre skadelige partikler i luften er reduceret med 99,99%.

Airocide kan anbefales til familier med astma, børn og kæledyr.

Hvis du eller dit barn har problemer med vejrtrækningen, kunne dette meget vel skyldes partikler i luften. Symptomerne er udbredt i Danmark hvor, Ca. 20% af småbørn har astma symptomer. Det vil være forebyggende at gøre noget ved problemet hurtigst muligt, for jo ældre barnet bliver, jo større er sandsynligheden for at astma bliver kronisk.

Årsager til vejrtrækningsproblemer og astmaanfald vil typisk være partikler fra pelsdyr, pollen, skimmelsvamp og husstøvmider. Disse partikler fjerner Airocide, så du og din familie ikke skal bekymre jer om partikler som er skyld i astmaanfald eller luftvejsgener. Airocide vil ligeledes være med til forebyggelse af anfaldene, så astma ikke bliver kronisk for dig eller din familie.

Skærmbillede 2017-10-13 kl. 11.30.25

Unikt design og let at installere

Udover sin funktionalitet, har Airocide også et unikt og klassisk design med ikoniske linjer, som er designet til at passe ind i de fleste hjem. Airocide er meget fleksibel og let at installere. Det eneste du skal gøre er at sætte Airocide til en stikkontakt og tænde for den, så kører den af sig selv. Den enkelte installation giver dig mulighed for at flytte den, fra rum til rum i dit hjem. For at Airocide kan give den bedste ydeevne, anbefales det at den installeres i rum som maks. er 30 m2. Det kunne f.eks. være dit soveværelse eller børneværelset.

Airocide har to niveauer: ”høj” og ”lav”. Airocide har desuden også en “auto” funktion, som ved hjælp af en lyssensor vil medføre, at Airocide automatisk kører på “høj” om dagen og ved “lav” om aftenen/natten. Så dig og dit barn får den bedste natsøvn. Lydniveauet er ved ”høj” på 41 dB og på ”lav” er lydniveauet ca. 28 dB.

Reaktionskammer

Airocides APS-200 PM 2,5 Reaktionskammer tager alle de former for bakterier og partikler, som er skadelige for dig og dit barn og efterlader luften frisk og let. Reaktionskammeret kommer med en NASA udviklet PCO-katalysator teknologi, som går ind og fjerner alle former for luftbårne bakterier og partikler i hjemmet, som er under 2,5 PM. Herudover er reaktionskammeret udstyret med et hospital-godkendt HEPA filter, som fjerner alle partikler over 2,5 PM.

For at Airocide får den mest optimale ydeevne gennem hele levetiden, er det vigtigt at reaktionskammeret bliver udskiftet ca. én gang årligt. Maskinen signalerer selv når kammeret skal udskiftes. Ellers skal maskinen kun rengøres med en opvredet klud.

Der kan tilkøbes et vægbeslag til Airocide, så den kan hænge i præcis den højde du ønsker, dog anbefales det at maskinen bliver sat op i 1,5 meters høje, for at få optimal ydeevne.

Med købet af Airocide følger der en attraktiv prøveperiode med. Hvis du ikke mener at Airocide lever op til dine forventninger, har du mulighed for at få dine penge tilbage inden for 60 dage.

Ønsker du en renere luft og dermed også et bedre indeklima for dig og din familie, så er Airocide den perfekte løsning for dig. Vil du se nærmere på luftrenseren Airocide kan du med fordel vælge at besøge:

https://www.whiteaway.com/hus-have/energi-klima/luftrenser/product/airocide-aps-200-2-5-pm/.

https://www.skousen.dk/hus-have/energi-og-klima/luftrenser-luftbefugter/product/airocide-aps-200-2-5-pm/

https://www.lavpriskoekken.dk/hus-have/energi-klima/luftrensere/airocide-aps-200-2-5-pm/

 

| 2017-10-13T07:06:59+00:00 oktober 16th, 2017|Alt til baby|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.