Overtøj til det kølige forår fra Ej Sikke Lej

Forsiden » Forside » Børnetøj » Babytøj og børnetøj » Overtøj til det kølige forår fra Ej Sikke Lej

Overtøj til det kølige forår fra Ej Sikke Lej

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og filabel.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og juniorbusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Her er gode jakker at kickstarte foråret med! De er nemlig lune, og det må siges at passe til det danske forår – og mange sommerdage… Her får du en jakke med Thinsulate™ isolering og en jakke i softshell kvalitet. Softshell er vi blevet meget glade for på vores adresse. Den holder sommeren igennem og erstattes af ingenting, når det er meget varmt!

Babyfløjl med regnbue på ryggen
Ej Sikke Lej har begået en forårsjakke i blødt babyfløjl med varm Thinsulate™ isolering og blødt bomuldsfoer. I ærmerne er der glidefoer. Dejligt – så er der ikke ballade med at trække ærmerne på. Ærmerne slutter med blød ribkant, der gør kold vind op ad armen ikke eksisterende! To lommer foran – den ene med ugle-print. Farverig regnbue på ryggen.

ejsikkelej
Pris: 499 kr. hos filabel.dk

regnbue

jakke

Materialer i regnbuejakken
100% bomuld
Vattering: 100% polyester

Ej Sikke Lej

børnejakke

Ej Sikke Lej Softshell
Soft shell jakken er et helt uundværligt overtøj – fra og med forår til og med efterår!

Jakken er vandafvisende, vindtæt og åndbar, og har desuden blødt fleece foer samt YKK kvalitetslynlås med vindfang. Sikkerheden er i top med hætte, der kan knappes af, og regulerbar linning, som er skjult inden i jakken, så ingen stropper hænger løst.

Jakken har en blød ribkant i halsen og i ærmeåbningerne. To lommer foran. Fine ej sikke lej uglereflekser på ærmerne og lille ej sikke lej logo nederst bag på jakken. Jakken er brun med orange lynlås og piping.

softshell
Pris: 499 kr. hos filabel.dk

softshell

Materialer Ej SIkke Lej Softshell
94% polyester
6% elastan

Størrelsesguide: Lidt lille i størrelsen

Ej Sikke Lej

Softshell

Se også 27 forskellige jakker til junior – forår/sommer 2013!

| 2017-06-18T07:36:00+00:00 marts 11th, 2013|Babytøj og børnetøj, Overtøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.