På ferie med dine børn

Forsiden » Forside » Familieliv » Familieferie » På ferie med dine børn

På ferie med dine børn

Denne artikel er sponsoreret af nyati-safari.dk og support.mofibo.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Står du og skal arrangere en familieferie denne sommer, og er du i tvivl om hvilke ting du skal tage højde for, når du rejser med dine børn? Det kræver en del mere planlægning, når der skal børn med på ferien. Her slipper tålmodigheden lettere op, og der må gerne være aktiviteter for børn i nærheden af hotellet. Med de helt rigtige forbehold i bagagen, sikrer du dig og dine børn en fantastisk rejse.

Feriens destination

Har I endnu ikke planlagt, hvor I skal henne denne sommer, er der mange spændende muligheder at vælge mellem. De fleste lande har byer, der hvert år besøges af en lang række børnefamilier. Mange hoteller har faciliteter indendørs og udendørs, der kan underholde børnene i flere timer.

Et af stederne hvor du frit kan rejse hen med dine børn er Mauritius. Her får du behagelige temperaturer, lækre strande og en skøn natur. Du selv og dine børn er garanteret en tur på opleveren på øen i det Indiske Ocean. Er Mauritius for eksotisk til jer, og vil I gerne forblive i Europa, findes der her også en masse spændende steder. Mange børnefamilier tager hvert år turen til Gardersøen i Italien. Gardersøen rummer en masse familieaktiviteter, som I kan benytte jer af. Også lande som Tyskland, Sverige og Spanien er gode bud på familievenlige rejsedestinationer.

Vær forberedt på turen til og derfra

Før I rammer endestationen for afholdelse af jeres ferie skal I forbi flere timers transport. Her er det godt at være forberedt på lidt af hvert. De fleste børn bryder sig ikke om at sidde stille i en bil eller på et fly i flere timer. Husk derfor at have noget med som de kan underholde sig med.

Lydbøger er en sikker vinder, der overlader børnene til fantasien. Et abonnement hos Mofibo giver jer mulighed for at lytte til over 1000 lydbøger. Se her for at finde frem til, hvordan I kan lytte til en god lydbog. På en lang rejse er det også vigtigt at have mad eller en snack med. I kan med fordel tage noget med, som I ved børnene elsker. På den måde har børnene noget at se frem til på den lange tur.

Hvis I skal på en kør-selv-ferie bruger mange familier noget af tiden på små lege. Det forkorter tiden, og kan samtidigt være rigtig hyggeligt. En af klassikerne er ’’Jeg spotter med mit lille øje, noget der begynder med…’’.

Ellers er det bare at læne sig tilbage og nyde ferien i fulde drag.

| 2016-05-02T08:46:16+00:00 maj 2nd, 2016|Apps, Børnebøger, Familieferie, Oplevelser|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.