Rejse med baby: Hvordan og hvortil?

Forsiden » Forside » Guides baby og babyudstyr » Rejse med baby: Hvordan og hvortil?

Rejse med baby: Hvordan og hvortil?

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og billigeflybilletter.dk og billigeflybilletter.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Du tænker måske, at det lyder som en besværlig opgave at rejse med en baby. Nogen tænker måske endda, at det er udelukket. Men det behøver ikke være et problem, for med lidt planlægning og ved at følge nogle få tips, kan det sagtens blive til en ferie som både forældre og baby vil nyde.

Gode tips til babys første rejse:

  • Babyer har det ikke godt i alt for høje temperaturer, og det er der egentlig heller ikke mange forældre, der har. Det kan derfor være en fordel at rejse lidt udenfor højsæsonen, hvor temperaturen ikke er helt så høj – og så er det tilmed billigere!
  • Står valget mellem hotel eller en lejet feriebolig, så er lejligheden det oplagte valg til ferie med en baby. Det giver en større frihed til selv at bestemme og tage tingene i jeres eget tempo.
  • Selvom solcreme med en høj faktor aldrig kan eller bør erstattes, så kan solbeskyttende badetøj med lange ærmer og ben samt en solhat, der dækker hoved og ører klart anbefales.
  • Skal i flyve, så kan det være en fordel at få den lille til at sove inden let- og landing. Derved er der mindre risiko for, at jeres baby oplever trykken for ørerne.
  • Væske er ligeså vigtigt for baby, som det er for voksne. Husk derfor masser af væske til den lille på de varme destinationer.
  • Det kan være praktisk at tage en klapvogn med, som kan foldes helt sammen. Det gør det nemmere at tage rundt og opleve jeres feriedestination.
  • Og husk endelig at skrue ned for jeres egne forventninger. En ferie med en baby er en anderledes ferie, og det skal der selvfølgelig tages hensyn til. Planlæg derfor ikke for meget på forhånd. Det er alt andet lige nemmere at nyde ferien og slappe af, hvis ikke i har planlagt for meget, der må droppes pga. jeres lille ny.

Baby

Hvor skal rejsen gå hen?

Det kan umiddelbart være vanskeligt at vide, hvilken destination man skal vælge, når man skal rejse med sin baby. Men de fleste populære rejsedestinationer i Europa såsom Costa del Sol, Rom, og Sydfrankrig kan faktisk lade sig gøre uden større besvær, selvom man har en lille ny med på turen. Det vigtigste er blot at undersøge, om stedet har et besværligt terræn med en barnevogn, om der er gode transportmuligheder, og om der er babyvenlige ferielejligheder eller hoteller i området.

Er destinationen ikke fastlagt endnu, kan du lade det op til prisen at være det afgørende. Det kan nemlig anbefales at lave en søgning på forskellige destinationer, for at finde den billigste løsning. Dette kan let gøres på www.billigeflybilletter.dk, der gør det nemt og uoverskueligt at sammenligne priser på flybilletter til et hav af destinationer verden over. Når du kigger på www.billigeflybilletter.dk kan du samtidig kan finde inspiration til forskellige destinationer.

 

| 2017-06-18T07:24:29+00:00 september 16th, 2015|Guides baby og babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.