Sådan forbereder du dig som kommende far

Forsiden » Forside » Familieliv » Familie » Sådan forbereder du dig som kommende far

Sådan forbereder du dig som kommende far

Denne artikel er sponsoreret af teeshoppen.dk og propagandashop.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når man i daglig tale taler om, hvordan man forbereder sig på at blive forældre, taler man altid om, hvordan man skal være klar til denne enorme omvæltning som kvinde. Det er da også rigtig, at det uden tvivl er kvinden, der oplever størst forandring i forbindelse med graviditet og barsel, men ikke desto mindre er det i lige så høj grad manden, der rent mentalt pludselig skal lægge drengerøven på hylden og skal til at være voksen.

I artiklen her kigger vi på, hvordan du forbereder dig på at blive far. Og derudover ser vi samtidig på, hvad man med fordel kan anskaffe sig, inden barnet kommer, således at man ikke efter fødsel skal tage stilling til alt muligt andet.

Køb mange sutteklude og T-shirts

En nyfødt baby gylper utrolig meget. Og uanset om man tror det eller ej, vil man med garanti have gylp på tøjet halvdelen af tiden som forældre med en baby. Af den årsag skal man da også være forberedt på, at man nok har behov for mere tøj, end man har haft behov for tidligere. En god tommelfingerregel er, at man skal have cirka tre gange så mange T-shirts, som man havde før fødsel. På den måde kan man nemlig nemt og hurtigt skifte, når babyen kommer til at gylpe lidt på tøjet, og man skal ikke rende rundt med T-shirts med gylp på.

Du behøver ikke købe de allerdyreste T-shirts til netop denne opgave. For i kraft af de vil blive brugt jævnligt og vasket tit, vil disse T-shirts også hurtigt blive slidte, og når barselsperioden er ovre, er de faktisk ikke ret meget værd. Kig derfor efter T-shirts, der er gode, men til en fornuftig pris – som for eksempel T-shirts fra Teeshoppen.dk.

Skift computertasken ud med en rummelig og smart rygsæk

Udover du skal have flere T-shirts i din garderobe, er det også en fordel, hvis du skifter den smalle og lækre computertaske ud med en rummelig rygsæk. På den måde har du nemlig bedre plads til alle de ting og sager, du skal bruge til at passe babyen, og du har samtidig også bedre plads til alle de små ting, du hele tiden skal huske at købe ind, når du på vej hjem fra arbejde og får en opringning fra din partner.

Men selvom du skal skifte den lækre arbejdstaske ud med en mere funktionel en af slagsen, behøver du jo ikke gå på kompromis. Find en taske, der både er rummelig og smart, og benyt eventuelt lejligheden til også at matche denne med resten af dit outfit. På den måde får du ikke bare en mere funktionel taske – du får en helt ny og lækker taske. Overvej for eksempel, om en af de mange lækre Bobby tasker er noget for dig. Den er funktionel og rummelig, og samtidig er den utrolig smart og yderst elegant at se på.

| 2019-01-18T15:26:24+00:00 januar 18th, 2019|Familie|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.