Sådan holder du et godt babyshower for din gravide veninde

Forsiden » Forside » Gravid » Graviditet » Sådan holder du et godt babyshower for din gravide veninde

Sådan holder du et godt babyshower for din gravide veninde

Denne artikel er sponsoreret

At holde et babyshower er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste år. Hele ”babyshower-tingen” startede faktisk i USA (ligesom så mange andre begivenheder), og er i små steps blevet implementeret her i Danmark – og det er jo meget rart. Babyshower er nemlig en hyggelig anledning til at mødes med familie, venner og lignende til den gravide.

Hvordan er det nu lige, at man holder et godt babyshower? Dette spørgsmål kan for mange være svært at svare på. Derfor har vi skrevet dette indlæg, der netop har fokus på, hvordan DU som veninde til den gravide kan holde et super hyggeligt babyshower.

Hyggen skal være i højsædet

Det vigtigste du bør tænke på, når du planlægger et babyshower, det er hyggen. Hyggen skal være i højsædet og alle skal føle sig godt tilpas. Et babyshower handler om at fejre det barn, der snart kommer til verden og ikke mindst din venindes graviditet. Derfor skal hyggen være i højsædet.

Hvordan gør du et babyshower hyggeligt?

En god måde at gøre et babyshower hyggeligt på kan for eksempel være i form af noget stille og roligt musik, der kører i baggrunden. Det kan også være, at du har pyntet op med sjove babyting og lignende. Måske har du fyldt stuen med puder og tæpper, så der rigtig kan blive hygget igennem? Mulighederne er mange. Det handler blot om at tænke sig lidt om, og så vil ideerne pible frem.

Forfriskninger og snacks

Til et babyshower må der også gerne være en masse forfriskninger og snacks. Forfriskninger kan for eksempel være lækre drinks (uden alkohol selvfølgelig) og snacks kan være pizzasnegle, små kager, sushi eller lignende, der kan stille den lækre sult. Hvis du gerne vil lave sushi, så kan du finde et væld af gode opskrifter på Alletiders Kogebog.

Glem ikke babyshower-gaverne

Når der holdes babyshower, så skal den gravide selvfølgelig også have lidt gaver. I sin oprindelse brugte man faktisk et babyshower til at give forældrene de ting og sager, som de havde brug for i forhold til at få et barn. Denne tankegang er der stadig en del som benytter sig af i dag, når de skal give gaver til den gravide. Dog er der mange gravide som allerede har, hvad de skal bruge, inden barnet er kommet til verden, hvorfor det kan være nødvendigt at tænke lidt mere kreativt, når der skal gives gaver. Og det leder os hen til det næste spørgsmål:

Hvilke gaver er gode at give til gravide?

Dette spørgsmål kan faktisk være en kende svært at svare på. For når man er gravid, så er man naturligvis begrænset på forskellige måder. Heldigvis findes der en håndfuld gaver, der er som skræddersyet til den gravide.

Sådanne gaver kan for eksempel være oplevelsesgaver, der indebærer graviditetsmassage, spaophold og lignende oplevelser, hvor afslapning og velvære er det vigtigste. Hvis du synes, at sådan en oplevelsesgave til gravide lyder spændende, så skal du prøve at besøge oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk. Portalen har nemlig lavet et fint indlæg, der handler om babyshower gaver. I dette indlæg kan du finde en håndfuld forslag til, hvilke oplevelsesgaver, der er gode at give til gravide.

God fornøjelse

Til sidst er der ikke andet at sige end god fornøjelse med dit forhåbentlige hyggelige og velplanlagte babyshower. Vi ønsker dig og din gravide veninde en rigtig god og minderig dag.

By | 2017-01-23T07:08:26+00:00 januar 23rd, 2017|Graviditet|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.