Sådan rejser du med baby til udlandet

Forsiden » Forside » Familieliv » Familieferie » Sådan rejser du med baby til udlandet

Sådan rejser du med baby til udlandet

Denne artikel er sponsoreret af rickshawtravels.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Drømmer du om at opleve verden, og oplever du, at dit nye liv som forælder hindrer dig i det? Det at rejse med et barn skræmmer de fleste, men i dag ligger verden for vores fødder, og det at rejse med barn er den mindste bekymring, hvis man sætter forventningerne herefter.

Denne artikel ønsker at give dig inspiration til, hvordan du kan rejse med en baby i bærestolen. Du får desuden tips til, hvor det vil være muligt at rejse hen, hvis du gerne vil ud over stepperne og krydse Europas grænser. Få svar på, hvor gammel barnet skal være, hvad du bør pakke med og hvilken destination, der passer godt til rejser med baby, uanset om kontinentet hedder Asien, Afrika eller Sydamerika.

Hvordan rejser man med en baby i bærestolen?

Når du skal rejse med en baby, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om formål med rejsen, motivation og generel forventningsafstemning. Det er vigtigt at huske på, at det at rejse med en baby ikke behøver at begrænse dig/jer men, at det samtidig heller ikke vil være muligt at tage på riverrafting og fuldblods-adventure.

Rent praktisk er det vigtigt at huske på, at du og barnet før afrejse bør undersøge destinationens forhold, og om det er nødvendigt med vaccinationer, visum eller lignende. Udstyret skal naturligvis også være i orden. Sørg for at skaffe en god rejserygsæk, hvor barnet kan sidde komfortabelt med god afstivning omkring ryggen.

Netop fordi barnet skal sidde oprejst på ryggen af mor og far størstedelen af tiden, kræver det, at barnet er minimum omkring 6 måneder gammel. Har barnet rundet 1 eller 2 år, vil det være mere logisk at medbringe en sammenfoldelig klapvogn.

Der vil være nogle steder, hvor det for det første vil være mere sikkert og oplagt at rejse hen med et barn i bærestolen, men følg først og fremmest dit/jeres ønske til destination og undersøg mulighederne enten for at bo hos en familie eller booke en guide, der kan ledsage jer sikkert rundt. Læs videre og få svar på hvilke destinationer, der er gode til børnefamilier.

Hvor er det bedst at rejse hen med vores barn?

Der er uro forskellige steder i verden blandt andet på grund af borgerkrig, oprør eller naturkatastrofer. Derfor er det vigtigt at være omhyggelig og ansvarsfuld, når man vælger sin rejsedestination. Tænk over, hvor gammelt barnet skal være, hvad du bør pakke med og hvilken destination, der passer godt til rejser med baby.

Kenya

Det østafrikanske land Kenya byder på flere muligheder for safari for hele familien. Landet byder på fantastiske naturoplevelser, der ligger langt fra den hverdag, man møder i Danmark. Et mix af storby i Nairobi og savanne i nationalparkerne tilbyder en bred rejseoplevelse, der vil kunne appellere til mange børnefamilier.

Guatemala

Det sydamerikanske land Guatemala ligger i området mellem Nordamerika og hovedlandet Sydamerika. Her vil I møde et varmt og hjertekært folk, der er klar til at hjælpe og vise rundt. Guatemala byder på bygninger i vilde farver og lækker sydamerikansk mad. Her er der også fantastisk farvestrålende og smuk natur, der vil give nogle helt exceptionelle billeder af hele familien.

Canada

Det nordamerikanske land Canada er et fedt land at rejse til med baby. Her finder man europæiske tilstande i forhold til temperament og levestil. Det er nødvendigt at tage familien med et sted for at smage nationalretten Poutine og opleve de mange naturparker, vandfald og smukke storbyer. Canada er præget meget af europæisk stil og arkitektur og minder derfor meget om noget, man ser i Europa.

| 2017-11-27T07:45:57+00:00 november 27th, 2017|Familieferie|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.