Sådan sparer du penge på møbler og boligtilbehør til hjemmet

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Børneværelset » Sådan sparer du penge på møbler og boligtilbehør til hjemmet

Sådan sparer du penge på møbler og boligtilbehør til hjemmet

Denne artikel er sponsoreret af bekko.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Et barn koster eftersigende omkring 1 million kroner de første 18 år. Det faktum får mange par til at tvivle på, om de kan få det økonomiske til at hænge sammen, men fortvivl ej. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få indtægter og udgifter til at gå op i en højere enhed, hvis man har en fast indtægt og bevarer det økonomiske overblik.

Det er helt naturligt, at ens udgifter stiger, når man får børn, da der nu skal bruges penge på både børnetøj, legetøj, bleer og ikke mindst møbler. Der er heldigvis penge at spare på alle disse poster – ikke mindst på møbelposten. På denne side får du nogle gode råd til at spare penge på møbler og boligtilbehør.

1.    Hold dig til kendte møbelbrands med sans for kvalitet og design

Der findes næppe en komplet liste over alle møbelbrands i verden, men hvis der gjorde, så ville listen være uoverskuelig lang. Du kan alene på det danske møbelmarked stifte bekendtskab med mange hundrede møbelproducenter, men ikke alle disse producenter har den rette sans for kvalitet og design.

At holde sig til kendte møbelbrands kan for nogen virke en smule snobbet, men det kan om ikke andet være hensigtsmæssigt at købe møbler fra kvalitetsbevidste brands. Du kan med denne strategi nemlig være næsten sikker på at få leveret et møbel, som indfrier dine krav til både kvalitet og design.

House Doctor befinder sig på listen over de mest populære møbelbrands herhjemme, så måske er deres møbler også noget for dig og din familie? Kender du ikke dette brand, så skal du vide, at House Doctor er en anerkendt interiørvirksomhed, som blev grundlagt af tre innovative søskende i 2001.

2.    Vælg de rigtige forhandlere

At vælge de rigtige forhandlere er ikke ensbetydende med, at man nødvendigvis skal købe møbler hos den lokale møbelforhandler. Du kan sagtens komme med nogle gode argumenter for at støtte lokale forretninger, men tager du de økonomiske briller på, så kan du måske se fornuften i at handle online.

I dag bestiller danskerne ikke kun tøj og rejser online, men også møbler og boligtilbehør. Du kan med god grund købe din kommende sofa, lampe, spisebord eller kommode på nettet, hvis du vil minimere dine udgifter til ting til hjemmet.

3.    Væk din indre tilbudsjæger til live

Det kan være anstrengende altid at skulle lede efter tilbud, når man skal købe noget til sig selv eller sit hjem, men det kan godt betale sig at være aktiv tilbudsjæger. En besparelse på 10-20 % lyder måske ikke af alverden, men hvis du skal købe en sofa, der koster 15.000 kroner, så er det lige pludselig en meget fin besparelse. Derfor går det sidste råd på at lede efter tilbud.

| 2017-11-21T09:55:11+00:00 november 21st, 2017|Børneværelset|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.