Sådan laver du den perfekte snemand

Forsiden » Forside » Legetøj » Udeleg » Sådan laver du den perfekte snemand

Sådan laver du den perfekte snemand

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og foetex.dk og foetex.dk og juniorbusiness.dk og foetex.dk og juniorbusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Så varmer BabyBusiness.dk op til at sneen falder og dækker Danmark! Et stort hit hos både små og store børn er at bygge en snemand. Her får du fremgangsmåden, så jeres snemand bliver super blæret og helt perfekt!

Det er allerbedst at bygge en snemand, når temperaturen er lige omkring, og gerne en lille smule over, frysepunktet.

Fryser det mere end to-tre grader, mens sneen falder, er der tale om frostsne, som ikke egner sig til snemænd, da de enkelte snefnug ikke vil binde sammen.

1. Kan du lave en snebold, egner sneen sig til at blive til en snemand. Der skal gerne ligge mindst to cm sne, før du går i gang.

2. Lav en stor snebold. Når den bliver for stor til at holde, lægger du bolden ned og ruller den foran dig. Pak sneen i bolden undervejs, mens du ruller.

3. Rul en mindre snebold til snemandens mave. Rul ikke en større bold, end du kan løfte op på den første kugle.

4. Slut af med en endnu mindre snebold til hovedet, og pak så noget sne ind imellem de tre kugler, så de hænger bedre sammen.

5. Giv snemanden et ansigt. Sorte sten eller knapper er godt til øjne, en stor gulerod som næse og en gren eller sten som mund. En klassisk snemand har også et tørklæde og en hat. Du kan også bruge en gammel plante som hår til snemanden.

6. Den avancerede snemand har også arme (grene – gerne med vanter for enden for at skabe illusionen af hænder) og knapper på maven for at skabe illusionen af en frakke.

Læs også gode artikler til jule-/vinterhygge
Gløgg – de sikre opskrifter der altid hitter!
Sådan bliver julebagning med børn en succes!
Kagens anatomi – godt pyntet er mere end halvt fuldendt!

Artiklen er bragt i føtex’ magasin MOOD – læs det her!

føtexføtex

| 2018-08-20T08:20:50+00:00 december 7th, 2011|Udeleg|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.