Sexet graviditetsundertøj og ammeundertøj

Forsiden » Forside » Gravid » Ventetøj » Sexet graviditetsundertøj og ammeundertøj

Sexet graviditetsundertøj og ammeundertøj

Denne artikel er sponsoreret af hotmilklingerie.co.nz og babybusiness.dk og babybusiness.dk og frandeli.dk og momshells.dk og hotmilk.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Så er det slut med at sige, at al venteundertøj ligner “mormor-undertøj”… HotMilk er et helt nyt og eksklusivt mærke fra New Zealand. HotMilk producerer feminint (nogle vil sige sexet) graviditetsundertøj og ammeundertøj.

Yes - modellen på billedet er gravid

HotMilk har skabt meget røre i pressen i hjemlandet på grund af de frække undertoner, der er i billederne.

Men som de to designere selv siger: Er det ikke sådan det meste undertøj bliver solgt? Og har man ikke et samliv, når man er gravid eller mor til en lille? Er det ikke netop det tidspunkt, man har mest behov for at få noget udfordrende undertøj til at løfte den evt. manglende lyst?

HotMilk er undertøj der kan få den kommende/nybagte mor til at føle sig mere attraktiv – samtidig med at det er funktionelt, når det er nødvendigt at amme.

Kilde: www.momshells.dk

Flot natkjole med plads til stor mave

Besøg HotMilk’s hjemmeside (på engelsk). Hjemmesiden er mere flot grafisk end brugervenlig, men nederst på hjemmesiden kan du se billeder af HotMilks kollektioner.

Jeg har set, at HotMilk undertøj her i Danmark bl.a. kan købes hos Frandeli , momshells.dk og ikke mindst Hotmilk.dk

| 2008-09-08T12:37:41+00:00 juli 21st, 2008|Ventetøj|

3 Comments

 1. maria 18. januar 2010 at 10:49 - Reply

  nu ved jeg ikke hvordan du har det – men sidder selv i den situation at jeg gerne vil finde noget sexet lingeri som min kæreste kan kigge på mens jeg er gravid…. nej syntes heller ikke at tøjet er det mest sexede men er du overhovedet klar over hvor svært det er at finde noget som man faktisk føler sig sexet i…. maven stikker ud – man har måske taget et par kilo på her og der… det er ikke altid sjovt at være gravid når man er gravid men man prøver at gøre sit bedste….

  Jeg har selv svært ved at finde tøj så jeg kan føle mig sexet men jeg prøver og så må min kæreste finde mig sexet eller ej – og hvis han ikke gøre uanset hvad jeg har på så er der noget galt med ham især når jeg bærer på hans barn…….

  • BabyBusiness 18. januar 2010 at 11:11 - Reply

   Maria – alle kvinder er smukke som gravide! Og det vigtigste er, at man har det godt og glæder sig til sin baby!

   “Sexet” er hellere ikke det rigtige ord. Kan jeg se nu. Skift det ud med feminint. Og er der noget, som er feminint, så er det da gravide kvinder!

 2. Danny 25. september 2008 at 21:28 - Reply

  Nu ved jeg ikke om det bare er mig, ingen tvivl om at undertøjet er pænt men sexet ved jeg nu ikke.. misforstå mig ikke, gravide kvinder er smukke, men sexet synes jeg bare ikke passer til det ej heller undertøjet her.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.