Sjove gaver til den nybagte far

Forsiden » Forside » Legetøj » Babylegetøj » Sjove gaver til den nybagte far

Sjove gaver til den nybagte far

Denne artikel er sponsoreret af syddesign.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når et lille barn melder sin ankomst, er det som regel den nybagte mor og spædbarnet, der bliver overøset med gaver. Men hvad med farmand? Fortjener han ikke også en gave? Han er også blevet beriget med et nyt lille menneske og skal også til at indtage en helt ny rolle.

Få nogle sjove bud på, hvad du kan give til nybagte fædre i din omgangskreds. Skab glæde hos dem, som, du synes, fortjener at blive forkælet lidt.

Bøger om barnet og fædre

Politikkens bog om barnet og barnets sygdomme står i rigtig mange hjem med små børn. Mødre anno 2017 har det med at suge al viden om børn til sig. Men hvad med fædrene?

Mange fædre er i dag lige så engagerede i deres barn som moderen. Og der findes rent faktisk også litteratur om børn, som er serveret på en måde, der appellerer mere til mænd. Køb en bog om det at blive far eller om fars forhold til barnet. Så skal far nok komme op af stolen og begrave næsen i en bog om børn.

Giv far sjovt tøj til barnet

Normalt er det mor, der styrer barnets påklædning. Men du kan købe rigtig meget tøj til børn, som far også vil sætte pris på. Køb en fodboldtrøje i miniature-udgave med det hold, som far hepper på, eller køb en bodystocking med teksten ‘Fars dreng’ eller ‘Fars pige’. Er far vild med Superman eller Batman, så køb børnetøj med det trykt på. Så kan det nok være, at far begynder at have en holdning til, hvilket tøj barnet skal have på.

Er far selvstændig og meget engageret i sit arbejde, så få trykt en kasket eller en trøje med hans firmas logo på. Far vil sikkert elske både at reklamere for sin virksomhed og se sin guldklump med sit logo på maven. Han vil med garanti stråle af stolthed, når han kan fremvise begge sine skabelser. Køb gerne et eksemplar til farmand også – så kan han og junior få det samme tøj på.

Køb legetøj til far

I langt de fleste hjem er det far, der kommer på banen, når der skal bygges komplicerede Lego-konstruktioner, leges vilde tumlelege, eller når der skal bygges lange togbaner med broer og andre forhindringer. Men det er ikke en selvfølge.

Køb legetøj, som, du ved, appellerer til fars legelyst. Er far mest til at læse bøger, så køb en børnebog, som han kan hygge sig med sit barn med. Og er han mere typen, der elsker maskiner og biler, så køb en fed bil eller gravko. Kender du hans forældre, så spørg ind til, hvilke lege han elskede som barn. Dem vil han sikkert elske at gentage med sit eget barn, nu hvor han selv er blevet far.

Fotogaver er altid et hit

Der er næsten ingen grænser for, hvad vi i dag kan få produceret med vores egne fotos på. Få lavet en musemåtte med et billede af guldklumpen på, et cover til telefonen, et kaffekrus eller en trøje med barnet på. Eller hvad med en kalender til værkstedet eller en plakat fyldt med billeder af ønskebarnet?

Enhver far vil blive glad for at få et billede af sit barn – lige meget i hvilken udgave. Og så er det op til dig at vurdere, hvad han er mest til. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser – og mon ikke han bliver glad, lige meget hvad du finder på?

| 2017-08-22T05:12:12+00:00 august 22nd, 2017|Babylegetøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.