Skønne nye flyverdragter fra ej sikke lej til den nye sæson

Forsiden » Forside » Børnetøj » Overtøj » Skønne nye flyverdragter fra ej sikke lej til den nye sæson

Skønne nye flyverdragter fra ej sikke lej til den nye sæson

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og filabel.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og filabel.dk og filabel.dk og filabel.dk og filabel.dk og filabel.dk og filabel.dk og babybusiness.dk og filabel.dk og filabel.dk og filabel.dk og filabel.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Ny vintersæson fra Ej sikke lej byder på både skønne striber, fine ensfarvede dragter, og mix-n’-match i 2-delt

I slutningen af denne uge skifter kalenderen til EFTERÅR – og det betyder at vi skal til at tænke på at få indkøbt overtøjet til de små til de koldere tider. Den ny sæsons flyverdragter og vinterovertøj er så småt ved at ankomme i butikkerne, så det er nu du skal slå til, hvis du vil have det største udvalg at vælge imellem.

Søde stribede flyverdragter fra str. 74 til 799 kr hos Filabel.dk – grøn/blå eller pink/lilla. Matchende handsker – pink/lilla eller blå. Skønne strikhuer med ræve på – lilla eller blå.

Ej sikke lejs kollektioner er inspireret af 70’ernes ubekymrede og glade stil. Deres børnetøj er både retro og nutidigt i et dejligt mix af lækre materialer – og de nye flyverdragter følger helt klart i den glade stil! Der er dragter med dobbeltlynlås til de mindste, og dragter med enkeltlynlås til dem, der kan passe flyverdragter fra str. 98 og op. Og selvfølgelig både vanter og huer, der passer til!

Flyverdragter fra str. 98 – stribet, marineblå og rød – til 1.049 kr hos Filabel.dk.

Følgende specifikationer er fælles for alle flyverdragterne fra ej sikke lej

Lækker flyverdragt fremstillet i 100% vind- og vandtæt polyamid materiale som giver dragten ekstrem slidstyrke og gør den smudsafvisende. Hele flyverdragten er foret/fyldt med Thermolite® MICRO, som er det varmeste isolationsmateriale af sin art. Thermolite® MICRO er microfibrer som føles bløde og behagelige – og som pga sin ekstreme varmekapacitet giver en meget let flyverdragt uden for meget fylde. Dragten er foret med fleece ved overkroppen – glidefoer i ærmer og ben. Lukkes med lynlås foran.

Flyverdragten har tapede sømme og vindfang ved lynlåsene. Sikkerheden er i top med højkvalitets-reflekser samt hætte, der kan knappes af. Elastik under fødderne hindrer at dragten “kravler op” når der leges. Elastik i ryggen giver en god pasform, så flyverdragten ikke sidder og poser for meget. To lommer med fleecefoer foran.

Flyverdragt som vil holde dit barn varm og tør hele vinteren!

Tekniske data
Vandtætte effekt: 8000mm
Åndbare effekt 8000g/m2/24h
Alle sømme er tapede
Vindtæt

Se meget mere ej sikke lej hos Filabel.dk hér.

| 2017-06-18T07:41:36+00:00 august 27th, 2012|Overtøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.